Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Barcelona acaba de inaugurar su festival cultural de verano, que celebra el 40 aniversario. Para festejar la fecha ha estrenado una de las obras cumbres de la dramaturgia contemporánea, Las Brujas de Salem, de Arthur Miller.
 

Por primera vez en la historia de las oposiciones a notario en Cataluña más de la mitad de los aprobados son mujeres. Un hecho que el colegio atribuye al progreso que se ha producido en las profesiones relacionadas con el ámbito judicial.
 

El Ministerio de Fomento ha abierto un expediente a Vueling para conocer el origen de los múltiples retrasos y cancelaciones en sus vuelos, situación en la que miles de viajeros se han visto afectados en pleno comienzo de las vacaciones.
 

El Ministerio de Fomento ha abierto un expediente a Vueling por los el caos aéreo de este fin de semana en el aeropuerto de El Prat y ha convocado este lunes a la aerolínea a una reunión de urgencia para exigirle "explicaciones y medidas correctoras inmediatas". Es una medida que también ha adoptado la Generalitat de Cataluña, que está estudiando sancionar a la aerolínea. Miles de clientes han sufrido retrasos y cancelaciones en los últimos días. Las incidencias han provocado largas colas en el aeropuerto de El Prat. Vueling reitera sus disculpas y asegura que la situación "está mejorando".

Continúan los problemas en la Compañía Vueling en el aeropuerto el Prat de Barcelona. Hoy se han cancelado 13 vuelos según la Web de la aerolínea y se han producido nuevos retrasos. La Generalitat ha convocado a Vueling a una reunión urgente para mañana lunes para pedirle un cambio de actitud frente a estos problemas y no descarta sanciones a la empresa.

Los reyes han participado en un encuentro informal con jóvenes emprendedores que organiza cada año la Fundación Princesa de Girona.
 

La primera fase de la operación salida del verano está siendo complicada en el aeropuerto de El Prat para los clientes de Vueling, afectados por las cancelaciones y los retrasos que la compañía acumula desde hace días. En los mostradores se han formado grandes colas que continúan aumentando. A primera hora de la mañana la compañía ha cancelado cuatro vuelos de salida, informa el periodista de RNE Andreu Ferrer.

Els retards i cancel•lacions a Vueling s'agreugen amb l'operació sortida
Nova jornada de retards i cancel•lacions de Vueling a l'aeroport de Barcelona, agreujats per la coincidència amb el primer gran èxode de l'estiu. Avui s'han cancel.lat almenys sis vols de la companyia, i ja acumula retards que poden superar les tres hores. Els passatgers, que han format llargues cues davant el taulells de reclamació, es queixen que la companyia ni els informa ni els dóna solucions.

Per carretera trànsit engega el dispositiu estiuenc que es mantindrà fins l'11 de setembre
Pel que fa a les carreteres, des d'avui i fins l'onze de setembre, dispositiu especial d'estiu, que preveu un volum elevat per la suma de desplaçaments a les segones residències i els de vacances.

Comencen oficialment les rebaixes d'estiu amb previsió d'augmentar les vendes d'un 5 %
Tret de sortida oficial a la campanya de rebaixes d'estiu tot i que algunes cadenes i botigues fa dies que han iniciat les ofertes

Enaltiment del gihadisme detinguts 3 germans a lleida per difondre a internet material en suport del Daesh

Lloguer pisos l'ajuntament de barcelona vol impedir pujades indiscrimades del preu dels lloguers
Barcelona demanarà a l'Estat i a la Generalitat que es posin límits als preus del lloguer d'habitatge.

Neymar confirma la renovació amb el barça i la seva clàusula arribarà als 250 milions
I Neymar continuarà al Barça fins al 2021. El Club ha fet oficial aquest matí la renovació per 5 temporades més del jugador brasiler, que ahir ja ho ha havia avançat. El nou contracte inclou una millora de la fitxa i l'augment progessiu de la clàusula de recisió fins als 250 milions d'euros.

Vida festival. El concert de wilco tanca la primera jornada de la cita "indie" de Vilanova i La Geltrú
Estem en plena temporada de festivals......Anit va començar el Grec i avui ho fa el Vida Festival, la cita de pop alternatiu de Vilanova i la Geltrú que cada any es consolida una mica més. El cartell d'aquest any està molt cuidat, amb artistes i grups ben seleccionats: Manel, Nada Surf, Divine Comedy, o aquest que veieu: Villagers, que obre les actuacions aquesta nit.

La Guardia Civil ha detenido en Lleida a tres hermanos de nacionalidad pakistaní de 25, 29 y 31 años de edad por enaltecimiento del terrorismo y difusión de material audiovisual propagandístico de diferentes grupos terroristas a través de internet, informa el Ministerio del Interior en una nota.

Los tres detenidos difundían contenidos radicales de varios grupos terroristas a través de diversos perfiles en internet y habían logrado que se involucrara un gran número de personas de su entorno en el desarrollo de esta estrategia proselitista.

Els retards i cancel.lacions a Vueling s'acumulen, agreujats per la coincidència amb el primer gran èxode de l'estiu a l'aeroport de Barcelona. Avui s'han cancel.lat almentys cinc vols de la companyia, i ja acumula retards que poden superar les tres hores. L'Agència Catalana de Consum ha demanat explicacions per unes incidències que ja fa dies que duren, i que fins ara Vueling atribuïa a la vaga de controladors francesos. Avui, 1 de juliol, també comença el dispositiu de trànsit per als caps de setmana d'estiu. Les autopistes AP-7 i AP-2 i les carreteres que van a la costa seran les més afectades.

Avui comença oficialment la campanya de rebaixes d'estiu, tot i que algunes cadenes i botigues fa dies que han iniciat les ofertes. Es calcula que les vendes podrien arribar als 800 milions d'euros, un 5 per cent més que l'any passat.

Fins la setmana entrant no es confirmarà si és botulisme el que manté hospitalitzats a la UCI en estat greu i pronòstic reservat als dos bombers de Palafrugell ni tampoc si la causa en són unes conserves de mongeta blanca i bacallà que van menjar. De moment, l'Agència de Salut Pública ha ordenat retirar del mercat els lots de conserves afectats i demana a qui en tingui a casa que no en consumeixi fins que acabi la investigació.

Recta final del 080 Barcelona Fashion, que avui té de convidats a dos gurús de la moda novaiorquesa, Lynn Yaeger i Mickey Boardman, que han vingut a parlar del futur de la moda. I de la moda a la música, amb el Vida Festival de Vilanova i la Geltrú que, amb plats forts com Wilco, Kula Shaker o Manel es consolida com una de les grans trobades de la música independent a Casa nostra.

El Barça acaba d'anunciar que avui ha signat amb Neymar la renovació del seu contracte per les properes cinc temporades. A la selecció española qui plega és Vicente del Bosque. El seleccionador espanyol diu que ho tenia decidit de fa temps i que la relació amb Casillas a l'Eurocopa no ha sigut bona.

CUES A L'AEROPORT. ELS RETARDS I CANCEL·LACIONS A VUELING S'AGREUGEN AMB L'OPERACIÓ SORTIDA.

REBAIXES D'ESTIU. COMENÇA LA CAMPANYA AMB PREVISIÓ QUE LES VENDES AUGMENTIN D'UN 5 PER CENT.

POSSIBLE BOTULISME. SALUT RETIRA PREVENTIVAMENT DEL MERCAT CONSERVES COM LES QUE VAN MENJAR ELS DOS BOMBERS HOSPITALITZATS.

MODA I MÚSICA.ACABA EL 080 BARCELONA FASHION I LA MÚSICA INDEPENDENT ES DÓNA CITA AL VIDA FESTIVAL.

CARA I CREU. NEYMAR CONFIRMA LA RENOVACIÓ AMB EL BARÇA I DEL BOSQUE, L'ADÉU A LA SELECCIÓ ESPANYOLA.