Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La marxa del milió: centenars de milers d'egipcis es manifesten contra el règim de Mubarak./Vacuna contra la SIDA: Liderada pel Clínic, evita que els infectats amb VIH desenvolupin la malaltia./080 BARCELONA FASHION:Dissenyadors independents presenten les seves propostes tardor-hivern./ Els controladors aeris i AENA hauran de recórrer a l'arbitratge per pactar el conveni col·lectiu perquè no han estat capaços d'arribar a un acord./La Fiscalia General de l'Estat ha rebutjat obrir una causa general per investigar els nens robats durant el franquisme i fins als anys 90./Ara fa un mes des de l'entrada en vigor de la reforma de la llei antitabac, que prohibeix fumar a bars, restaurants i espais públics tancats./Port d'Arenys de Mar avui, un cop començada la segons veda de la Pesca d'arrossegament./ Sector porcí, immers en una forta crisi, la UE ha engegat mesures d'intervenció./La majoria de conductors estan contents amb la eliminació de gran part de la zona limitada a 80 quilòmetres/hora als accessos de Barcelona./La Generalitat traslladarà els adolescents tutel·lats del centre Residencial d'Acció Educativa de Salt - situat al centre de la població - a equipaments d'entorns rurals./El Barça viatjarà demà en ple a Almeria per buscar la seva primera plaça per una final de la temporada./L'Espanyol ha tancat el mercat d'hivern sense ensurts d'ultima hora./Els primers entrenaments de l'any de MotoGP han arrencat, avui, a Malàisia./TVE i TV3 han presentat avui l'acord de producció i emissió del Trofeu Comte de Godó.

Científicos del Hospital Clínic de Barcelona han descubierto una vacuna terapéutica para enfermos de SIDA que puede sustituir temporalmente a los tratamientos antirretrovirales, que son más caros y tienen más efectos secundarios. La han probado con éxito en 24 pacientes, aunque solo funciona en la fase inicial de la enfermedad.

La marxa del milió: Centenars de milers d'egipcis es manifesten contra el règim de Mubarak

Vacuna contra la SIDA: Liderada pel Clínic, evita que els infectats amb VIH desenvolupin la malaltia

Tota la plantilla a Almeria: Guardiola convoca tots els jugadors per celebrar el pas a la final de Copa

080 Barcelona Fashion: Dissenyadors independents presenten les seves propostes tardor-hivern

Alcaldes dels municipis afectats per l'eliminació del límit de velocitat a 80 qm/h es queixen que la Generalitat hagi prés la decisió de manera unitària, sense consultar-los i sense informar-los. Demanen que el Govern els convoqui per explicar-los com funcionarà el nou sistema. Mentrestant, el Govern ha aprovat avui una oferta pública de 800 mossos d'esquadra, 200 menys dels previstos. La Generalitat insisteix que la situació financera és delicada, però no tant com ha apuntat avui Oriol Pujol Ferrusola, que ha assegurat que hi ha problemes per pagar les nòmines dels empleats de la Generalitat.

Zapatero defensa les autonomies i Aznar les qüestiona. El president Zapatero justifica que les comunitats autònomes gastin en sanitat i educació perquè són les encarregades de gestionar aquestes competències. L'ex-president Aznar afirma que Espanya NO podrà competir al món amb autonomies que aspiren a convertir-se en "mini-estats".

Adéu als 80. Es suprimeix el límit a partir de l'u de març. A partir de l'ú de març deixarà d'estar en vigor, en la majoria de trams, la limitació dels 80 km per hora. En alguns punts, Trànsit augmentarà l'actual velocitat de 90 a 120 kilòmetres.

Empresari detingut. Va abandonar un treballador que havia patit un accident. Detingut un empresari de Vilassar que va abandonar a l'hospital un treballador que havia perdut la mà. L'empleat, d'origen equatorià, NO tenia contracte i va patir un accident a l'empresa del detingut.

Guardiola frena l'eufòria. El tècnic ha dit als seus jugadors que la Lliga no està guanyada. Pep Guardiola ha transmès un missatge clar als seus jugadors aquest matí: NO hi ha res guanyat malgrat la derrota del Madrid que els dóna 7 punts d'avantatge al capdavant de Lliga. El tècnic demana la mateixa intensitat i concentració als seus homes per NO caure en l'autocomplaença.

Los Mossos d'Esquadra han detenido a un empresario de Mataró al que acusan de abandonar herido a la puerta de un hospital a un trabajador que no tenía contrato. Es un inmigrante ecuatoriano que perdió una mano cuando trabajaba con un torno.

Zapatero, diu a Los Desayunos de TVE que es començarà a crear ocupació a meitat d'aquest any, tot i que de forma moderada. Ha aparcat el debat successori perquè segons que ha dit, ara no toca. Ha defensat el servei que donen les comunitat autònomes sobretot en educació i sanitat./La Generalitat emetrà més deute aviat: ho diu el conseller d'Economia que està convençut que el govern central - a qui demana confiança - ho autoritzarà./Tapes de calçots o de manetes de porc, a 2,5 euros a les decennals de Valls./Al president de la Generalitat l'ha rebut, aquest mgidia, el Rei, al Palau de la Zarzuela, a Madrid./L'encariment de la llum ha estat la causa principal de la pujada dels preus al gener, que ha estat de 3 dècimes./Els treballadors creuen que l'empresa ja té un comprador per l'excorxador de Mollerussa que no mantindrà els seus llocs de treball./Un altre conflicte laboral es viu a l'empresa VIRCOP de Vallgorguina. Els 45 treballadors de l'empresa s'han tancat, avui, a la fàbrica./Badalona ha recuperat la seva llotja de pescadors./L'Audiència de Barcelona ha condemnat el propietari d'un bar de la ciutat a 18 mesos de presó per contaminació acústica./La Generalitat començarà a tramitar - demà - la instal·lació de nous panells per anunciar la velocitat variable a l'entrada de Barcelona.El Barça, més líder. El Reial Madrid perd a Pamplona per

1-0 i ja és a 7 punts dels blaugrana./L'Espanyol va encaixar ahir contra el Vila-real la segona derrota de la temporada a casa./El Regal Barça continua líder de l'ACB./L'actual campió del món de 125, Marc Márquez, aprofita l'aturada de la temporada per treure's el permís de conduir./Avui la Lulila, un dels personatges del pais de la Luna Lunera ha apres una paraula nova. Li ha ensenyat la nova amiga dels Lunnis: La Lunipedia

Zapatero, entrevistat a TVE: assegura que l'ocupació es recuperarà a mitjans d'any i esquiva el seu futur

Emetrà més deute: la Generalitat també preveu fer operacions

amb alguns dels seus immobles

Tapes per les Decennals: una trentena de restaurants ofereixen

tapa i tast de vi per 2,50 euros

El Barça, més líder: el Reial Madrid perd a Pamplona per 1-0 i ja és a 7 punts dels blaugrana

La Generalitat ha enviat avui al Ministeri d'Economia el seu Pla de Reequilibri per fer front a la crisi. El president català, Artur Mas, tindrà ocasió de comentar-lo personalment amb el president Zapatero, dilluns que ve a La Moncloa. Avui ha estat el Rei Joan Carles el que ha rebut Mas al Palau de la Sarsuela. Des del Partit dels Socialistes, han acusat Artur Mas i el seu Govern d'exagerar la situació econòmica de Catalunya, per culpar l'anterior Govern. Per la seva banda, el Partit Popular de Catalunya demana urgentment a CiU que es posi les piles i adopti mesures concretes per sortir de la crisi.

Convenció autonòmica del PSOE. Front comú contra l'atur i serveis coordinats per estalviar.

Les flames d'Egipte. Creix la revolta inspirada en Tunísia tot i els canvis al govern.

El Bulli es reinventa. Compartiran els resultats creatius per internet i atrauran més turistes.

Un Barça de rècord. Els blaugrana guanyen l'Hèrcules i sumen 15 victòries seguides a la Lliga.

La industria petroquímica de Tarragona es la más importante del sur de Europa, genera más de 10000 empleos directos al año. Por este motivo podemos encontrar muchos extranjeros trabajando en este sector, desde personal directivo hasta trabajadores de obra civil. Aquí la diversidad cultural y la igualdad de oportunidades son una realidad. El pequeño Manhattan, como llaman a la industria petroquímica en la ciudad, es de los pocos sectores que ha logrado encauzar el camino de la salida de la crisis.

Convenció del PSOE. Crida a les autonomies a sumar forces per fer front a la crisi.

Secretari General de l'UGT als joves: Tranquilitat i confiança i garanties sobre les pensions.

Alerta Neucat. Protecció Civil recomana l'ús de cadenes a vuit carreteres.

A per un altre rècord. El Barça vol sumar al camp de l'Hércules la quinzena victòria seguida a la lliga.

Màxima austeritat. Retallaran un 10% per estalviar 3.000 milions.

L'atur, desbocat. Segueix creixent i apunta cap els 5 milions d'aturats.

La Caixa ja és banc. El 2010 va guanyar 1.500 milions d'euros, un 11.9 per cent menys.

Adéu als 80 KM. Els canvien per la velocitat variable.

Ànim de revenja. El Barça visita demà l'Hèrcules, l'únic capaç de guanyar-los a la lliga.

Pla antidèficit: La Generalitat reduirà la despesa en 3.000 milions d'euros

Màxim històric: L'any 2011 tanca amb la xifra d'aturats més alta de la història

La Caixa ja és banc: El 2010 va guanyar 1.500 milions d'euros, un 11,9 per cent menys

Una setmana d'oportunitats: Restaurants, hotels i espectacles a meitat de preu

El Barça visita demà l'Hèrcules: És l'únic equip que ha estat capaç de guanyar els blaugrana a la Lliga

El Pla de Reequilibri i Austeritat del Govern de CiU preveu retallar el pressupost d'un 10% aquest any, per tal de complir el límit de dèficit marcat per l'Estat. Tot i la retallada, la Generalitat no preveu pujar els impostos i demana la corresponsabilitat del Govern espanyol. De moment, no se sap a quines conselleries afectarà la retallada. D'altra banda, segons l'Enquesta de Població Activa, l'Atur va pujar a Catalunya d'un 6'8% l'any passat, és a dir, per sota de la mitjana estatal, que ha estat del 8'5%.

La Generalitat reduirà la despesa en 3mil-milions d'euros, un 10%, durant aquest any. Una retallada que afectarà totes les conselleries, tot i que encara es desconeix de quina manera./2010 va acabar amb prop de 4milions-700mil aturats.És la xifra més alta de la història. Catalunya és una de les comunitats on més puja el nombre de desocupats i ja supera els 686 mil./La Caixa ja és banc: el 2010 va guanyar 1.500 milions d'euros, un 11,9 per cent menys./Una setmana d'oportunitats: Restaurants, hotels i espectacles a meitat de preu./El conselll assessor de medi ambient ha analitzat els estudis sobre els efectes de la limitacio dels 80 quilòmetres hora en la contaminació./La policia ha detingut a Barcelona un ciutadà paquistanès acusat d'integrar la cel.lula desmantellada al desembre que facilitava documentació a organitzacions terroristes vinculades a Al Qaeda./El saló de moda urbana de Barcelona, The Brandery, tanca les portes a les 5 de la tarda. Aquest migdia hem pogut veure les últimes desfilades dels dissenyadors./El Barça visita demà l'Hèrcules

És l'únic equip que ha estat capaç de guanyar els blaugrana a la Lliga./L'Espanyol ha tancat aquest migdia el traspàs de Dídac Vilà al Mílan per 4 milions d'euros./Aquarel.les de l'escola Catalana d'Escenografia, de principis del segle 20 i en el seu dia es van convertir en escenaris del Liceu