Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Josep Antoni Duran Lleida, portavoz en el Congreso de CiU, se ha mostrado a favor este martes de retirar las pensiones públicas a los expresidentes del Gobierno siempre que éstos estén cobrando un sueldo de la empresa privada. "Me parece lógico que un presidente del Gobierno tenga una serie de coberturas, pero en la medida en la que este señor deja de ejercer una vida pública y pasa a hacer de 'lobbista' en la compañía que sea, deja de tener sentido la pensión pública", ha sentenciado Duran.

En una entrevista en Los desayunos de TVE, el líder nacionalista ha contestado así al debate sobre las pensiones de los diputados planteado por el PP este fin de semana en la convención de Sevilla. Duran ha asegurado que está de acuerdo con abordar el debate siempre que se hable también de "conflictos de intereses, incompatibilidades y de los sueldos de los expresidentes del Gobierno". "Abordemos todo lo que afecta a la vida de un político en ejercicio", ha añadido.

Josep Antoni Duran Lleida, portavoz en el Congreso de CiU, se ha mostrado a favor este martes de retirar las pensiones públicas a los expresidentes del Gobierno siempre que éstos estén cobrando un sueldo de la empresa privada. "Me parece lógico que un presidente del Gobierno tenga una serie de coberturas, pero en la medida en la que este señor deja de ejercer una vida pública y pasa a hacer de 'lobbista' en la compañía que sea, deja de tener sentido la pensión pública", ha sentenciado Duran.

El líder nacionalista ha contestado así al debate sobre las pensiones de los diputados planteado por el PP este fin de semana en la convención de Sevilla. Duran ha asegurado que está de acuerdo con abordar el debate siempre que se hable también de "conflictos de intereses, incompatibilidades y de los sueldos de los expresidentes del Gobierno". "Abordemos todo lo que afecta a la vida de un político en ejercicio", ha añadido.

El Teatre Romea de Barcelona presenta la obra 'El cuaderno gris', que refleja la Catalunya de 1920 a través de los ojos de un joven Josep Pla, y que se llevará a escena del 25 de enero al 13 de febrero. Los responsables de la adaptación de este referente de la prosa catalana son Carles Guillén y el director, Joan Ollé.

Intrervenció al sector Bancari. Les entitats que no arribin a un mínim seran intervingudes.

Temperatures gèlides. En algunes comarques s'ha batut el rècord de fred de la dècada.

Els euros dels aturats. El subsidi baixa de 426 euros a 350.

Polèmica pel desallotjament. PP, ERC i Ciutadans, a favor Iniciativa crítica Felip Puig.

No val a badar. Villa diu que el Barça no es pot relaxar ni amb l'Almeria ni a la lliga.

El govern rep el suport del Partit Popular, ERC i Ciutadans per la ràpida actuació amb què es va resoldre el desallotjament del Palau del Cinema la nit de dissabte. El govern referma tolerància 0 amb els okupes./Govern i autonomies estudien unanova ajuda vinculada a la formació./Els casos d'asma, bronquitis i al.lèrgies respiratòries es disparen sobretot entre els nens./Nit glaçada amb temperatures

sota zero a tot el territor./Els treballadors de Càrniques Vilaró s'han tancat de forma indefinida a l'escorxador de Mollerussa./L'oenagé ADAMA ofereix teràpies naturals i alternatives als indigents ie ls sense ostre sobretot les nits de més fred. Recorren centres d'acollida i albergs per intentar millorar la qualitat de vida dels més desfavorits: també dels avis que viuen sols./El Govern enllestirà, aquesta setmana, la nova normativa de limitació de velocitat als accessos a Barcelona; que ha de substituir la polèmica mesura dels 80 Kms/h./El Barça es posa el xip de la Copa mentre el Madrid torna a estar a 4 punts a la Lliga./L'Espanyol treballa també pensant en el futur, i anuncia la renovació de 8 joves del planter./A la lliga ACB derrotes de l'Assignia Manresa i del DKV Joventut i victòria del Regal Barça a Gran Canària./Els atletes Reyes Estévez i Núria Fernández han declarat a un jutjat de Madrid com a testimonis a l'Operació Llebrer

El govern rep el suport del PP, ERC i Cs per la ràpida actuació amb què es va resoldre el desallotjament del Palau del Cinema i insisteixen en reclamar tolerància 0 amb el col.lectiu okupa.

Subsidi pels aturats Govern i autonomies estudien una nova ajuda vinculada a la formació

Malaties respiratòries: Són la primera causa d'hospitalització infantil

Temperatures gèlides: Nit glaçada amb temperatures sota zero a tot el territori

El Barça es posa el xip de la Copa: El Madrid torna a estar a 4 punts dels blaugrana i l'Espanyol es consolida

El jurat dels Premis Sant Jordi de Cinematografia, que atorga Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya des de fa ja 55 edicions, ha decidit avui premiar "Cara cremada" de Lluís Galter, com a millor òpera prima, mentre que "Enterrado", de Rodrigo Cortés, i "La red social", de David Fincher, han estat reconegudes com a millor pel.lícula espanyola i estrangera, respectivament. Pel que fa als actors, han resultat premiats Aina Clotet, per "Elisa K", Giovanna Mezzogiorno, per "Vincere", Joaquim Phoenix, per "Two Lovers" i, ex aecquo, Carlos Areces i Antonio de la Torre, per "Balada triste de trompeta". Els premis es lliuraran en una gala l'11 d'abril.

  • "Okupació" contra els retalls socials. Hi ha ferits lleus entre els "okupes" i els agents policials
  • Operació fred. Voluntaris de la Creu Roja duen a refugi a persones sense sostre
  • Una vida pel poble palestí. Karen Konig Abusaid denuncia la manca greu d'enteniment polític
  • Deixen el Madrid a set punts. Igualen récord de victòries a la lliga amb un 3 a 0 al Ràcing
  • El preu del combustible. La pujada del preu de la gasolina agreuja més la crisi econòmica.

    Retallades al Parlament. Volen estalviar més de sis milions d'euros.

    El cas del Palau. El jutge obre una investigació específica que apunta a CiU.

    Matrimonis de conveniència. Cobraven 10 mil euros per cada parella que formalitzaven.

    La renovació d'Alves segueix enquistada. El brasiler refusa l'oferta del Barça mentre Mourinho podria marxar del Madrid al juny.

    El jutge obre una investigació pel finançament de CDC per determinar si CDC es va finançar de forma irregular a través del Palau de la Música. El jutge considera que n'hi ha indicis i busca aclarir què ha passat amb els 12 milions d'euros que Ferrovial va donar al Palau en concepte de mecenatge. De moment, però, no hi ha cap imputat./Preus pels núvols: L'increment d'un 20% del preu del carburant en l'últim any deixa molts transportistes en una situació insostenible./La meitat dels cuidadors de malalts d'alzheimer pren algun psicofàrmac/Els termòmetres al Pirineu poden arribar als 20 graus sota zero. Alerta a Catalunya per onada de fred, la més important d'aquest hivern, que portarà temperatures gèlides durant tot el cap de setmana./Amb el fred també arriben els calçots./Els Mossos d'Esquadra busquen 2 homes que, aquest matí, haurien participat en la mort d'un altre en un gimnàs de Vila-Fortuny, a Cambrils./Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han reforçat la vigilància a Salt després de la mort del jove marroquí que va caure d'un edifici quan fugia de la policia./La Policia ha desarticulat una xarxa organitzada dedicada a la celebració de matrimonis de conveniència i tràfic de drogues. Cobraven fins a 10mil euros per matrimoni./La renovació de Dani Alves segueix encallada. El brasiler no accepta l'oferta del Barça mentre el Madrid elimina l'Atlètic a la Copa. Els blancs van eliminar l'Atlètic de Madrid i s'enfrontaran al Sevilla a semifinals./L'actualitat de l'Espanyol passa avui per Victor Ruiz que estaria a punt de fitxar pel Napols italià.

    El jutge obre una investigació pel finançament de CDC: per determinar si CDC va finançar de forma irregular a través del Palau de la Música.

    Preus pels núvols: L'increment d'un 20% del preu del carburant en l'últim any deixa molts transportistes en una situació insostenible.

    La meitat dels cuidadors de malalts d'alzheimer pren algun psicofàrmac

    Els termòmetres al Pirineu poden arribar als 20 graus sota zero: Alerta a Catalunya per onada de fred, la més important d'aquest hivern

    Dani Alves no accepta l'oferta del Barça mentre el Madrid elimina l'Atlètic a la Copa

    David Martínez Madero, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, ha mort aquest matí a l'aeroport de Milà, on feia escala en un vol procedent de Singapur. La notícia ha causat sorpresa i consternació entre els seus col.laboradors, i les institucions i els partits polítics han lamentat la pèrdua d'aquest lluitador contra la corrupció.

    D'altra banda, el jutge del Cas Palau ha decidit investigar per separat els suposats pagaments a Convergència Democràtica de Catalunya.

    I a 40 milles de la costa de Palamòs, intenten rescatar un vaixell de bandera panamenya, que navega a la deriva, amb 16 persones a bord, una de les quals es troba ferida. El temporal a la zona dificulta el salvament.