Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Generalitat necessitarà aquest any 11 MIL milions d'euros que haurà de buscar als mercats internacionals. Ho ha revelat Artur Mas l'endemà de la reunió amb Zapatero. Mas va aconseguir el permís per endeutar-se a llarg termini i el desbloqueig de 759 MILIONS d'eurUs per a infraestructures./Zapatero ha destacat el marc d'entesa amb Mas. Això ha generat les crítiques d'algunes comunitat autònomes./El PP obtindria el 44% dels vots davant el 34% dels socialistes./Només una de cada tres famílies utilitza algun filtre per protegir els menors dels perills de la xarxa./L'ajuntament de Barcelona enllesteix un pla contra la contaminació que contempla que els taxis lliures s'estiguin a les parades i que la càrrega i la descàrrega es faci de nit./El nombre d'empreses i famílies que es declaren insolvents a Catalunya l'any passat ha baixat respecte el 2009, segons l'INE./La guàrdia civil ha intervingut més de 2,5 MEUR a la duana entre Andorra i Espanya durant l'any passat: representa un increment del 3.000% respecte el 2009./Recuperades dues campanes del segle XVII d'una ferralleria de Perafort, al Tarragonès./Pep Guardiola torna a dirigir un entrenament en família: li han marxat 14 jugadors amb les seleccions.L'Espanyol prepara el duel de diumenge contra el Madrid./La boira ha deixat en gairebé anecdòtica la sessió d'entrenaments dels pilots de Moto 2 i 125./Aquest matí s'ha presentat a l'Ajutament de Barcelona la 59 edició del Godó de Tennis./Atrium, el nou espai teatral de petit format és a l'Eixample barceloní.

La Mesa del Parlament ha decidit aquest dimarts acceptar a tràmit la proposició de llei que va presentar Solidaritat per tal que es debati al Parlament una eventual declaració d'indepèndencia de Catalunya. Convergència i Unió ha imposat la seva majoria davant els vots en contra del PSC i el Partit Popular que consideren que la proposició no s'ajusta a la llei. Tot plegat mentre la resta de comunitats autònomes exigeixen al govern espanyol que els faciliti endeutar-se més després de l'acord de dilluns entre Mas i Zapatero.

TROBADA DE PRESIDENTS. Mas reclamarà a Zapatero més de dos mil milions d'euros

Des del 2006 que aquesta fotografia NO es repetia. Artur Mas ha estat rebut aquesta tarda a la Moncloa. El president de la Generalitat ha anat a exposar a Zapatero el pla d'austeritat per limitar el dèficit a Catalunya. Però aquest full de ruta econòmic passa per rebre de l'Estat més de 2 Mil milions que, segons la Generalitat, s'adeuten a Catalunya i, també, per NO vetar que el govern català pugui emetre més deute.

EL PETROLI PELS NÚVOLS. Cada vegada resulta més car omplir el dipòsit dels cotxes.

Els carburants continuen marcant preus altissims influits per la crisi d'Egipte. El preu del petroli brent segueix sense baixar dels 100 euros. Omplir el dipòsit dels vehicles és cada vegtada més car.

LIMITATS A 80. L'anticicló impedeix superar la velocitat

Al primer dia sense limitació dels 80, els conductors NO han pogut superar aquesta velocitat. Un anticicló, que afectaria la qualitat de l'aire, ha obligat a mantenir el límit com fins ara.

VIDEOJOC CURATIU. Ensenya a controlar la impulsivitat

L'Hospital de la Vall d'Ebron fa servir un videojoc per tractar l'adicció al joc i també transtorns de l'alimentació com la bulímia. Els malalts el fan servir per aprendre a controlar la seva impulsivitat.

NADAL I LA ROJA, D'ÒSCAR. Nadal guanya el premi Laureus al millor esportista i la selecció, al millor equip

La selecció espanyola de futbol i Rafa Nadal conquereixen els premis Laureus, els anomenats "Òscars" de l'esport. "La Roja" ha guanyat el guardó al millor equip de l'any 2010 pel seu èxit al Mundial de Sut-àfrica i Rafa Nadal, el de millor esportista gràcies a les seves victòries a "Roland Garros", "wimbledon" i el "US Open".

El ayuntamiento de esta localidad barcelonesa pide que se consideren vinculantes los informes que elabora cuando un inmigrante solicita el permiso de residencia por arraigo o el reagrupamiento familiar.

La Generalitat tenía previsto que hoy se pusiera en marcha la nueva señalización que permite circular a más velocidad, pero, de momento, mantienen la zona 80 porque la llegada de un anticiclón podría perjudicar la calidad del aire.

Cita para sanear las cuentas catalanas. Artur Mas lleva su plan de austeridad y exigirá a Rodríguez Zapatero 1.000 millones de euros del fondo de competitividad y que les permita emitir más deuda. El acuerdo facilitaría el apoyo de CiU en el Parlamento.

El govern està satisfet per la rapidesa amb la que diuen, han reaccionat davant aquest fenomen metereològic. Asseguren, a més, que lluny d'incomplir la promesa electoral d'eliminar el límit de 80 km/h el que estan fent és aplicar la nova normativa./Les receptes mèdiques inclouran - a partir d'avui - el preu dels medicaments./Un videojoc pot ajudar a superar trastorns d'alimentació i d'adicció al joc... Una trentena de malalts de l'hospital Universitari de Bellvitge l'utilitzen paral·lelament al seu tractament./El turisme asiàtic creix a Espanya a gran velocitat. L'any passat ja fregava el milió de visitants, procedents sobretot del Japó, la Xina i l'Índia./L'ajuntament de Vic vol que la seva opinió es tingui en compte a l'hora de concedir el reagrupament i l'arrelament als immigrants./La crisi a Egipte ha provocat l'encariment del preu del petroli./El Departament d'Educació ha convocat enguany oposicions per a 1.245 places de professor de secundària./Les seccions del Barça continuen donant alegries al club . La darrera en aconseguir un títol ha estat la de futbol sala./En bàsquet, el DKV Joventut va perdre amb l'Estudiantes per 86 a 95 en l'últim partit de la jornada./Els amics de les arts van oferir anit el primer dels dos concerts que fan al Palau de la Música./El Madrid s'aferra a la Lliga: Els blancs golegen la R. Societat i es mantenen a 7 punts del Barça

Ajornada la zona 80: L'anticicló desmunta la velocitat variable als accessos a Barcelona

Reunió Mas-Zapatero: Mas vol que el govern central permeti la Generalitat endeutar-se

Primeres factures informatives: Els pacients reben un document amb el cost detallat del tractament

Decidir sobre l'arrelament: Vic vol tenir potestat per denegar el reagrupament d'immigrants incívics

El Madrid s'aferra a la Lliga: Els blancs golegen la R. Societat i es mantenen a 7 punts del Barça

Artur Mas torna aquest dilluns al Palau de la Moncloa per reunir-se amb José Luis Rodríguez Zapatero, ara com a president. Un dels punts centrals de la trobada serà el vist-i-plau que ha de donar l'Estat a la Generalitat per poder emetre més deute i, per si de cas, Convergència Democràtica ja ha advertit que una eventual negativa tindria conseqüències. Això el mateix dia que la contaminació li ha fet la guitza al Govern i li ha impedit començar a aplicar els nous límits de velocitat variable a la C-31 i la C-32.

Artur Mas a la Fira de la Candelera. Anirà a Madrid a buscar amb Zapatero solucions per a Catalunya.

Dia Internacional contra l'ablació. Tres milions de nenes en perill a tot el món.

El fenòmen del nou pop català. Els Amics de les Arts, Mishima o Antònia Font renoven el panorama.

Messi regala un altre rècord. 3 gols de l'argentí donen la 16a victòria seguida i l'Espanyol cau a Almería.

L'Hora d'Egipte. Els ciutadans viuen desde el carrer l'espera per la caiguda dels "rais"

Rajoy a Barcelona. Suport a Alberto Fernández Díaz com a candidat per Barcelona.

La tragèdia del trànsit. Joves d'entre 18 i 20 anys són les víctimes dels últims accidents.

A per la setzena victòria. El Barça busca un nou rècord contra un Atlètic en hores baixes.

Adéu Mubarak?. "Tour de force" contra el Rais vigilat pels militars.

Cimera de Brusel·les. Alemanya i França forcen un pla de competitivitat.

Hereu versus Tura. 15 dies de campanya per escollir el candidat.

Imputats a Ascó. Tres directius s'enfronten a peticions de presó.

Toca pensar en la Lliga. El Barça rep l'Atlètic de Madrid amb la intenció de seguir la ratxa.

La Fiscalía de Tarragona ha interpuesto una denuncia contra los responsables de la central nuclear de Ascó en el momento de la fuga de partículas radiactivas ocurrida en noviembre de 2007. La denuncia, interpuesta en el juzgado de Gandesa (Tarragona), se dirige contra R.G.P, director de Asco 1 durante los hechos; F.G.T, jefe del servicio de Protección Radiológica de la central en esa época; J.S.R., jefe de explotación de la planta en 2007, y A.G.R., inspector residente titular de Ascó 1 cuando se produjo la fuga. Todos ellos están acusados de delitos contra la seguridad colectiva por exposición a radiaciones ionizantes a personas por imprudencia grave, además de los delitos contra el medio ambiente, otro contra los derechos de los trabajadores y un cuarto de falsedad documental. En total, estos delitos pueden ser sancionados con penas que oscilan entre los 6 y los 16 años de cárcel.