Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Els successos de Salt. Avui ha mort el jove ferit en caure d'un cinquè pis.

Els diners de la mesquita. L'imam afirma que estan segurs en una entitat bancària.

Advertència de Mas. Parla d'un no retorn si no deixen endeutar-se la Generalitat.

L'ordenança contra la nuesa. Les sancions podran arribar als 500 euros.

Semifinalistes i solidaris. El Barça buscarà contra l'Almeria un lloc a la final de Copa.

El presidente Artur Mas ha dicho que, en caso contrario, las relaciones entrarán en un punto sin retorno. Insiste en echar la culpa al tripartito que dejó, asegura, un sobredéficit del 50%.

CCOO i la UGT demanen al govern restablir el pacte de Toledo per avançar en les negociacions de la reforma de les pensions./El president de la Generalitat adverteix al govern central que si deixa d'emetre deute crearà un punt sense retorn en les relacions entre Catalunya i l'Estat./Mor el menor que va caure d'un quart pis a Salt mentre fugia de la policia.L'incident va desencadenar els greus aldarulls del cap de setmana./Sanció al nudisme i seminudisme: les multes a Barcelona podrien anar de 120 a 500 euros./El TC té nou president: el valencià Pascual Sala.El nou vicepresident és el català Eugeni Gay./Els mossos investiguen l'atracament a un pis de Sant Adrià aquest matí./Les primàries del PSC per l'alcaldia de Barcelona inclouran 20 actes electoral i un cara a cara entre els candidats./Avui s'ha inaugurat la terminal de contenidors de Barcelona des d'on sortiran els trens de mercaderies d'ample europeu./La Fiscalia de Lleida investiga la gestió de l'imam de la mesquita del carrer del nord de la ciutat, arran d'una denúncia anònima./Tossa de Mar torna a cumplir el vot per aggrair Sant Sebastià que els deslliurés de la pesta amb un pelegrinatge fins a l'ermita de Sant Sebastià, a Santa Coloma de Farners./La rebuda a Barcelona al guanyador del Dakar, Marc Coma, la victoria d'Espanya al Mundial d'handbol sobre Egipte i la fàcil victoria de Rafael Nadal a l'Open d'Austràlia./El Barça es classifica per a les semifinals de la Copa del Rei tot i perdre per 3 a 1 al camp del Betis.

CCOO i UGT demanen restablir el Pacte de Toledo per arribar a un acord: Comissions Obreres i la UGT demanen al govern restablir el pacte de Toledo per avançar en les negociacions de la reforma de les pensions.

Mas avisa que si Madrid deixa d'emetre deute suposarà un punt sense retorn: Ha dit que Catalunya té mecanismes per defensar-se i demana suport dal Parlament per aprovar els pressupostos, un 10% inferiors

Mor el menor ferit greu a Salt: el seu accident va desencadenar els aldarulls:va caure d'un quart mentre fugia de la policia.

Sanció al nudisme i seminudisme: Les multes a Barcelona podrien anar de 120 a 500 euros.

A semifinals amb derrota: El Betis va superar per 3-1 un Barça fluix que lluitarà per la final amb l'Almeria

Els secretaris generals de la UGT i CCOO, Cándido Méndez i Ignacio Fernández Toxo, descarten vincular l'edat de jubilació dels treballadors amb la prolongació de la vida de les centrals nuclears. En una assemblea de delegats sindicals a l'Hospitalet, Méndez i Toxo han qüalificat de "grotesca" i un "disbarat aquesta possibilitat, que no pensen negociar. Els líders sindicals veuen molt difícil un acord sobre les Pensions, i acusen el Govern de complicar la negociació amb filtracions com aquesta, que l'únic que fan és embolicar l'acord.

Primera compareixença. Artur Mas culpa el tripartit i a Madrid de la difícil situació financera.

Retrets de l'oposició. Acusen Mas de presidencialista i censuren Duran i Lleida i la consellera de Justícia.

Reclamen més policies a Salt. La Generalitat vol endegar un pla social per aquesta localitat.

Robatoris als camps. Mossos i pagesos cerquen estratègies de lluita conjunta.

El tricampió del Dakar ja és a casa. Marc Coma celebra pels carrers de Barcelona el seu tercer triomf.

Así se lo advierte el Gobierno central a la Generalitat. Las cuentas catalanas arrojan un desequilibrio de 7.000 millones de euros. Artur Mas culpa al anterior gobierno de Montilla del déficit aunque se compromete a estabilizar las cuentas.

La situació econòmica i la relació amb Madrid marquen el primer ple on Artur Mas culpa el tripartit i el govern central de l'elevat dèficit de la Generalitat./Joaquim Nadal, ha demanat a Mas que no eludeixi la seva responsabilitat./La Generalitat treballa a contrarellotge en un programa d'austeritat que està obligat a presentar al Ministeri d'Economia abans del dia 27./De la situació financera de la Generalitat n'ha parlat Oriol Pujol a RNE: ha acusat els govern socialista de no saber controlar el./Els impagaments de promotores i constructores, com a conseqüència de la crisi del sector, ha portat a molts bancs i caixes a quedar-se el negoci de la construcció./Els sindicats de Policia reclamen reforços a Salt per evitar més aldarulls./La planta de SEAT a Martorell fabricarà les primeres unitats del Q3 a la primavera./A la Setmana Blanca moltes escoles que no oferiran activitats per problemes de finançament./Pagesos i Mossos d'Esquadra s'han reunit a Lleida per analitzar l'augment de robatoris al camp./30 comerciants d'Horta han posat semidespullats per a un calendari solidari./Marc Coma serà homenatjat pel seu tercer triomf al Rally Dakar: anirà en moto des de l'aeroport del Prat a la Generalitat, on el rebrà Mas./A la Nau Ivanow, estrene Macbeht. /El Barça no es refia del Betis, tot i el 5 a 0 del Camp Nou

En el seu primer Ple parlamentari com a president de la Generalitat, Artur Mas ha demanat a la resta de Grups el seu suport per tal de sortir d'una situació financera complicada, que atribueix a l'anterior Govern tripartit i a l'Executiu central. El cap de l'oposició, Joaquim Nadal, ha acusat el president de fabricar conflictes amb l'Estat per amagar la seva falta de lideratge i de propostes concretes. Tant Esquerra Republicana com Solidaritat Catalana per la Independència han demanat a Mas que reclami el concert econòmic i tingui mà dura amb l'Estat per les agressions a Catalunya. Per a Ciutadans, però, és hora de governar i no de continuar amb el victimisme. Des d'Iniciativa, li han reclamat al president que el seu sigui un govern amb sensibilitat social, i no pas amic dels rics i els negocis. Per la seva banda, el Partit Popular ha retret la despesa que suposa l'ús de les llengües co-oficials al Senat.

La situació econòmica i la relació amb Madrid marquen el primer ple: Mas culpa el tripartit i el govern central de l'elevat dèficit de la Generalitat i que no se sent responsable de l'actual situació financera però que l'hi farà front malgrat que ho tenen complicat. El portaveu dels socialistes al Parlament, Joaquim Nadal, ha demanat a Mas que no eludeixi la seva responsabilitat i que no crei conflictes on no n'hi ha. El pp critica l'excessiu posicionament sobiranista del nou govern. I ICV, ERC i solidaritat fan costat a Mas per plantar cara a Madrid

Es converteixen en constructores: Bancs i caixes edifiquen en sòl embargat per no perdre diners: Els impagaments de promotores i constructores, com a conseqüència de la crisi del sector, ha portat a molts bancs i caixes a quedar-se amb parcel.les i immobles per valor d'uns 70mil-milions d'euros.

Una patrulla per torn: els sindicats policials demanen reforços per evitar més aldarulls a Salt

Sense reserves: El Barça no es refia del Betis, tot i el 5 a 0 del Camp Nou

La furgoneta a Barcelona. Representarà feina per un període d'almenys 10 anys.

Creix la pobresa infantil. Es dóna en families amb menys de 800 euros al mes.

La prohibició del burka. L'ajuntament recorrerà la sentència del Tribunal Superior.

Robatori de targetes. Es feien passar per empleats del banc per obtenir els PIN.

Guardiola arriba als 40. El tècnic celebra aniversari i prepara el partit de Copa contra el Betis.

La precandidata a la alcaldía de Barcelona, Monserrat Tura, que disputará con Jordi Hereu la candidatura a la alcaldía, ha dicho en TVE que estos comicios internos servirán como "revulsivo" para que el partido se renueve y buscar nuevas fórmulas para la gobernabilidad de Barcelona.

Esta adjudicación garantiza diez años de trabajo. La multinacional japonesa ha tomado esta decisión después de que los trabajadores aceptaran sacrificios salariales para poder optar a fabricar esta furgoneta.

LA "PICK UP" ES FARÀ A BARCELONA. La direcció de Nissan compensa l'esforç dels treballadors

Satisfacció a la direcció de Nissan i al govern català per la decisió de la multinacional d'assignar a Barcelona la fabricació de la nova furgoneta PICK-UP... Nissan ha compensat, així, l'esforç dels treballadors, que - per aconseguir la pick-up - han acceptat un pla de contenció salarial pels propers anys. Els sindicats destaquen que aquesta decisió garanteix la viabilitat de la planta. CAM Bon dia... L'adjudicació es concreta en la fabricació de 60mil vehicles durant 10 anys... Titulars!

La prohibició del burka en suspens .L'ajuntament de Lleida recorrerà la decisió del TSJC.

L'ajuntament de Lleida recorrerà la suspensió cautelar de l'ordenança que prohibeix portar vel integral als espais públics. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ho ha decidit arran del recurs interposat per l'associació musulmana Watani.

El sector ramader, en crisi. El preu dels cereals ha pujat un 60% els últims 6 mesos.

L'escalada del preu dels cereals fa perillar la viabilitat del 25% del sector porcí català... Això, segons el sindicat de joves agricultors i ramaders . En sis mesos aquesta materia primera, bàsica, per a l'alimentació dels animals s'ha apujat més d'un 60%

"Pa Negre" acapara premis.El cinema català li atorga 13 guardons i escull "Bicicleta, cullera, poma", millor documental.

"Pa negre" d'Agustí Villaronga és la gran triomfadora dels premis Gaudí, amb 13 guardons, entre els quals, el de millor pel·lícula... "Bicicleta, Cullera, Poma", que mostra la lluita de Pasqual Maragall contra l'Alzheimer va ser escollit millor documental... TVE participa en les 2 produccions.

Tots els disponibles contra el Betis. El dia que compleix 40 anys, Guardiola deixa a Barcelona Alves i Puyol, lesionats.

Pep Guardiola no dóna per tancada la classificació per a les semifinals de la Copa tot i el 5 a 0 contra el Betis. El tècnic s'emporta tots els homes disponibles... Alves i Puyol són baixa per lesió. Avui Guardiola celebra el seu quarantè aniversari amb tot el barcelonisme demanant-li que segueixi.

--------------------------------------------

LA "PICK UP" ES FARÀ A BARCELONA. La direcció de Nissan compensa l'esforç dels treballadors.

La prohibició del burka en suspens .L'ajuntament de Lleida recorrerà la decisió del TSJC.

El sector ramader, en crisi. El preu dels cereals ha pujat un 60% els últims 6 mesos.

"Pa Negre" acapara premis.El cinema català li atorga 13 guardons i escull "Bicicleta, cullera, poma", millor documental.

Tots els disponibles contra el Betis. El dia que compleix 40 anys, Guardiola deixa a Barcelona Alves i Puyol, lesionats.

Els treballadors de les plantes de Nissan a la Zona Franca de Barcelona i a Montcada respiren avui més tranquils, després que la multinacional japonesa ha fet oficial aquest matí l'anunci que la nova furgoneta "Pick up" es fabricarà aquí. Els plans són fer 60 MIL vehicles en la pròxima dècada, el que comportarà una inversió de 80 milions d'euros. Els treballadors i els sindicats partidaris de l'acord celebren que el sacrifici de contenció salarial i augment de la productivitat acordat per la plantilla obtingui aquesta compensació. També ho celebra el Govern de la Generalitat. El nou conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha valorat molt positivament aquest exercici de responsabilitat.