Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Congrés convalida la reforma laboral amb les abstencions de CiU, PP i PNB / L'alcalde de Barcelona dóna suport als càrrecs de l'Ajuntament que van prendre part en les gestions sobre l'hotel del Palau de la Música... Hereu ho ha dit aquesta tarda, després que la jutge que porta el cas hagi decidit estudiar imputar el gerent d'urbanisme Ramon Massagué. / Sis ferits LLEUS en una explosió a Les, a la Vall d'Aran... L'acomulació de gas en una vivenda que acollia un estanc podria haver provocat l'explosió i el posterior incendi... Els ferits són 4 adults i 2 nens. / Els venedors de petards confien en que el fet que Sant Joan caigui en pont estimuli la compra de petards i, així, mantenir les vendes de l'any passat. Per fer front a la crisi han preparats packs a preus especials. / França és la primera gran selecció que s'acomiada del Mundial després d'una nova desfeta davant Sut-àfrica. Tot i la victòria, els Bafana-Bafana són els primers amfitrions que no passen a vuitens de final. A l'altre partit del grup, l'Uruguai li guanya la primera plaça a Mèxic, que també es classifica.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Els advocats de Millet i Montull demanen a la jutgessa que porta el cas de l'hotel Palau que els deixi en llibertat. L'exprimer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Casas, ha dit que era un bon projecte per la ciutat. També declara avui el gerent d'Urbanisme, Ramon Massaguer./CiU i PP s'abstindran en la ratificació de la reforma laboral, aquesta tarda al Congrés./Segons la Fundació Projecte Home, el 63% dels casos que atenen són de cocainòmans. La cocaïna és la droga que provoca més situació de dependència des dels últims 10 anys. També els preocupa que ha repuntat el consum d'heroïna, que passa del 8 al 12%/Amb la retallada pressupostària, la Generalitat ha suspès el programa d'escoles taller a Catalunya./Incendia un edifici de les, amb sis ferits, sembla que per acumulació de gas als baixos./ L'Hospitalet de Llobregat ha vetat el burca i el nicab als edificis i equipaments municipals. A Manresa i Terrassa tambés es van aprovar anit resolucions però cap prohibeix l'ús d'aquesta peça de roba./A Catalunya hi ha enguany 900 punts de venda de petards per Sant Joan.Des del sector, diuen que aquest any no apugen els preus per mantenir les vendes./

El nou jugador del Barça, David Villa, va arrossegar l'equip espanyol cap a la seva primera victòria al Mundial. Espanya en té prou ara amb guanyar Xile divendres per classificar-se per vuitens de final, on es pot trobar amb Portugal o el Brasil. Això sí, haurà de millorar en eficàcia./ L'entrenador del Barça Athlètic, Luis Enrique, seguirà al capdavant de l'equip en la nova etapa a Segona A.

En un discurs institucional, al Palau de la Generalitat, el president Montilla ha defensat la plena constitucionalitat de l'Estatut de Catalunya, pendent dels recursos que està avaluant el Tribunal Constitucional. Davant dels gestos que fan presagiar una imminent sentència, el president de la Generalitat ha afirmat que cap Tribunal ni cap sentència no ens privarà d'aconseguir els nostres propòsits. "Els proposarem tantas vegades com calgui --ha dit Montilla-- sempre per camins democràtics i pacífics, dins dels límits de l'Estat de Dret".

Per la seva banda, el director de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat --en declaracions a Ràdio 4-- que el president Montilla mirarà de liderar una resposta unitària dels partits catalans quan hi hagi sentència sobre l'Estatut.

L'Hotel del Palau. El Conseller Castells donarà explicacions al Parlament. / Comissió del Cas Palau. El responsable d'Olivia Hotels nega haver pagat comissions. / Un altre ajornament. El ple del Tribunal Constitucional no ha començat a votar. / Inici d'obres de la Sagrera. El ministre Blanco prioritza les inversions que generin riquesa. / Cop de mà dels xilens. La victòria de Xile davant Suïssa manté intactes les opcions d'Espanya.

La juez investiga un supuesto tráfico de influencias en una permuta de terrenos entre la Generalitat y el Palau. Castells, que ha ido en calidad de testigo, ha rechazado cualquier actuación irregular repecto a Millet y Montul, los dos ex-responsables del Palau que están encarcelados por esta causa.