Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'IVAM CADA d'Alcoi presenta una exposició dedicada a l'artista alacantina Juana Francés. Recull tota la seua trajectòria i analitza la seua personalíssima interpretació de l'art i les seues inquietuds creatives tot això relacionat amb un context de transformació artística i històrica, la segona meitat del segle vint.

Cada vegada hi ha més joguets amb intel·ligència artificial, que ajuden a l'aprenentatge. Segons els fabricants, gràcies a esta tecnologia els xiquets tenen una experiència molt més immersiva i aprenen abans coses que els poden servir en el futur. Com per exemple, en l'educació viària.

El Atticgo BM Elche se llevó el primer partido de la final de la Liga Guerreras de balonmano. Las ilicitan se apuntaron un primer partido de infarto, que llegó con mucha igualdad a los minutos finales y que decantó la brasileña Alexandra do Nascimento con dos goles consecutivos en un minuto (24-23).

La serie viaja a Málaga, donde se disputará el segundo partido de la final. El encuentro podrá verse el domingo desde las 17:55h en Teledeporte y RTVE Play.