Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Ruth Lorenzo, presentadora del programa ‘Cover Night’ de La 1, se incorpora al Benidorm Fest en una fecha muy especial: este año es el décimo aniversario de su participación en Eurovisión cuando en 2014 consiguió el décimo puesto con ‘Dancing in the rain’ en Copenhague.

L'Ajuntament d' Elx governat per PP i Vox ha decidit mantindre la Creu dels Caiguts al passeig de les Germanies a pesar de la recomanació del defensor del poble que la considera un símbol franquista que vulnera la llei de memòria democràtica. L'anterior equip de govern, en la legislatura anterior va firmar un projecte de remodelació que incloia la seua retirada.

En Alacant, un col·legi du 7 mesos sense calefacció fet que obliga les famílies a abrigar als seus fills. La direcció assegura que l'Ajuntament els comunicà que no hi havia pressupost per a reparar l'avaria. Este matí, els han assegurat que prompte s'arreglarà.

Alacant té des de 2020 el naixement i els tres reis mags més grans del món. I així consta en el llibre Guinnes dels rècords. Les gegantines figures alguna de més de 17 metres lluixen des de dimarts a la plaça de l'ajuntament. Són obra de l'artista alacantí José Manuel Garcia, Pachi.

En Radiogaceta de los deportes seguimos acercándonos a las localidades que esta semana están disfrutando del Fútbol de Primera División gracias al buen hacer de sus equipos en la Copa del Rey. Hoy hablamos con Toché, exfutbolista y ahora director deportivo del Orihuela CF, que se enfrenta en esta ronda al Girona FC; y también hablamos con Nisio Humara, presidente del CD Cayón, que se enfrenta al Athletic Club.