Enlaces accesibilidad

TVE Catalunya lliura els Premis Continuarà de cultura 2016, en la seva 20a edició

  • Joan Pera: “Sóc qui sóc gràcies a TVE, en aquesta casa va començar la meva història”
  • Fernando Guillén Cuervo ha explicat que és el primer premi de molts premis per “El Caso” i l’ha compartit amb tots els seus companys de la sèrie
  • Custo Dalmau ha donat les gràcies a tota la gent que els ha acompanyat en aquest viatge durant 35 anys i a TVE pel seu suport
  • Paola Callieri, subdirectora de Ràdio 4, ha expressat l’orgull i la responsabilitat que és recollir un premi en nom dels treballadors que han treballat a Ràdio 4, els que treballen i els que treballaran
  • Arturo San Agustín ha recalcat: “TVE Catalunya no se li ha fet justícia, tots vam començar a veure la televisió en català a TVE”

Per
Vespre a La 2 - Premis Continuarà 2016

Custo Dalmau, Ràdio 4, Arturo San Agustín, Fernando Guillén Cuervo, Joan Pera, Jenn Díaz, Guillermo Serés, Blaumut i les Cuineres del Bages han estat guardonats dels Premis Continuarà - Vespre a La 2 de cultura 2016.

Premis Continuarà de cultura 2016, en la seva 20a edició

TVE Catalunya lliura els Premis Continuarà de cultura 2016, en la seva 20a edició

anterior siguiente
11 Fotos 1 / 11 ver a toda pantalla
  • Custo Dalmau, Ràdio 4, Arturo San Agustín, Fernando Guillén Cuervo, Joan Pera, Jenn Díaz, Guillermo Serés, Blaumut i les Cuineres del Bages han estat guardonats dels Premis Continuarà - Vespre a La 2 de cultura 2016.

    Custo Dalmau, Ràdio 4, Arturo San Agustín, Fernando Guillén Cuervo, Joan Pera, Jenn Díaz, Guillermo Serés, Blaumut i les Cuineres del Bages han estat guardonats dels Premis Continuarà - Vespre a La 2 de cultura 2016.

  • Montse Mompó, periodista de TVE a Catalunya i artífex dels Premis Continuarà ha entregat el premi al dissenyador Custo Dalmau, guardonat per la seva projecció internacional

    Montse Mompó, periodista de TVE a Catalunya i artífex dels Premis Continuarà ha entregat el premi al dissenyador Custo Dalmau, guardonat per la seva projecció internacional

En un acte a l'Hotel Casa Fuster que arriba cada any poques hores abans de la diada de Sant Jordi i on es reuneixen els noms més destacats de la cultura i la societat catalana. Aquests premis de TVE Catalunya i Vespre a La 2, que enguany celebren 20 anys, són un reconeixement a professionals del món de la cultura que han destacat en el seus àmbits durant aquest any.

Aquests premis de TVE Catalunya i Vespre a La 2, que enguany celebren 20 anys

Al decurs de l'acte, a l'Hotel Casa Fuster de Barcelona, TVE Catalunya ha lliurat els seus premis dolços, en un acte presentat per periodista i copresentadora de "Vespre a La 2" Montse Elias.

La cap de Producció de Programes de TVE Catalunya, Anna Cler, ha entregat el primer guardó a Joan Pera, per a la seva dilatada i exitosa trajectòria professional com a actor de teatre, de televisió, de cinema i de doblatge, i que ara triomfa al teatre amb "L'Avar" de Molière. Joan Pera ha agraït el premi a TVE “sóc qui sóc gràcies a TVE, en aquesta casa va començar la meva història”. A més és un premi que li va molt bé “Continuarà...”.

Anna Cler i Joan Pera

Anna Cler i Joan Pera

L'actor Fernando Guillén Cuervo ha estat guardonat per la seva interpretació de l'ex policia Jesús Expósito a la sèrie de TVE "El Caso", una interpretació amb un estil propi que, fugint de tòpics i clixés, atrapa pels seus matisos i la seva subtilesa. L’actor que ha fet els agraïments en català ha explicat que és el primer premi de molts premis per aquesta sèrie i l’ha compartit amb tots els seus companys. “Gràcies a TVE Catalunya per apreciar el personatge i donar un pas endavant en la ficció espanyola. També ha recordat Eugenio Suárez, desaparegut recentment.

Guillem Cuervo

Guillem Cuervo

Montse Mompó, periodista de TVE a Catalunya i artífex dels Premis Continuarà ha entregat el premi al dissenyador Custo Dalmau, guardonat per la seva projecció internacional, per la seva lluita empresarial, i per la seva perseverança i excel·lència durant 35 anys d'ofici. Custo ha recordat que van començar a Barcelona, com un joc, estampant samarretes i ha agraït a tota la gent que els ha acompanyat en aquest viatge durant 35 anys i a TVE pel seu suport.

El món de la literatura no podia faltar la vigília de Sant Jordi. El director de TVE Eladio Jareño ha entregat el premi al escriptor Arturo San Agustín pel conjunt de la seva obra literària i en especial per la seva darrera publicació, "En mi barrio no había chivatos". L’escriptor ha començat el seu agraïment recalcant que “TVE Catalunya no se li ha fet justícia, tots vam començar a veure la televisió en català a TVE”. També ha agraït al seu editor que li hagi permès fer un llibre molt especial, dedicat a la Barceloneta.

L'escriptora Jenn Díaz també ha rebut el seu guardó. Una nova veu en l'àmbit literari, que amb només 27 anys ha publicat cinc novel·les amb el reconeixement de la crítica i del públic

L'escriptora Jenn Díaz també ha rebut el seu guardó de öscar López, presentador i director de Página Dos

L'escriptora Jenn Díaz també ha rebut el seu guardó de öscar López, presentador i director de Página Dos

La subdirectora de Ràdio 4, Paola Callieri, ha recollit el premi de Ràdio 4, guardonada per la celebració del seu 40è aniversari. L'emissora catalana de RNE porta 40 anys d'esforç constant per oferir continguts d'interès per a tot tipus d'audiència. Callieri ha expressat l’orgull i la responsabilitat que és recollir un premi en nom dels treballadors que han treballat a Ràdio 4, els que treballen i els que treballaran.

La subdirectora de Ràdio 4, Paola Callieri, ha recollit el premi, entregat per Eladio Jareño,  de Ràdio 4, guardonada per la celebració del seu 40è aniversari.

La subdirectora de Ràdio 4, Paola Callieri, ha recollit el premi, entregat per Eladio Jareño, de Ràdio 4, guardonada per la celebració del seu 40è aniversari.

Els Continuarà també han premiat al grup Blaumut per ser la banda que amb més naturalitat ha estat capaç de connectar amb el públic des del primer tema amb que es van fer coneguts i per vestir les seves cançons amb una selecció d'imatges captivadores. També per atrevir-se a tirar endavant una aventura literària, amb la publicació del seu primer llibre "El llibre blau de Blaumut".

Guillermo Serés, Catedràtic de Literatura Espanyola de la UAB i acadèmic de la RAE, ha rebut el premi en el 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes. Els Premis Continuarà han volgut premiar a un dels màxims especialistes de la seva obra i de la relació que va tenir Cervantes amb Barcelona. Guillermo Serés ha explicat que sentia honrat rebre un premi d’una de les poques televisions que ha recordat Cervantes.

Finalment, Dolors Gómez, presidenta de l'associació, ha recollit el premi a les Cuineres del Bages per posar en valor la cuina tradicional del Bages preservant-la i difonent-la, així com també els seus productes.

Dolors Gómez, presidenta de l'associació, ha recollit el premi a les Cuineres del Bages per posar en valor la cuina tradicional del Bages

Dolors Gómez, presidenta de l'associació, ha recollit el premi a les Cuineres del Bages per posar en valor la cuina tradicional del Bages

L'Impacte a les Xarxes

Blaumut ens explica perque els hi han donat el ‪#‎premiscontinuara‬ i perque hauríem de comprar el seu ‪#‎LlibreBlaudeBlaumut‬ ‪#‎SantJordiTVE‬

Joan Pera als ‪#‎PremisContinuarà‬ ens explica la primera vegada que va sortir a la tele. Rep el premi com a reconeixement a la seva trajectòria professional