Enlaces accesibilidad

'Vespre a La 2' celebra 400 programes!!

  • El magazine informatiu celebrarà els 400 programes amb un pastís amb espelmes fetes per impressora 3D
  • A la secció de nutrició, Júlia Farré parlarà de la dieta mediterrània
  • El programa, que presenta Xavi Díaz i dirigeix Carles Bassolas, s’emet de dilluns a divendres de les 19 a les 20 hores a La 2

Per
Vespre a La 2 - 21/09/2015

El programa de TVE Catalunya "Vespre a La 2" celebra els 400 programes bufant unes espelmes fetes en impressora 3D. El magazine informatiu de La 2, que ha començat la tercera temporada en antena, parlarà de les parelles que s’han conegut a les xarxes socials, i a la tertúlia repassaran l’última actualitat informativa amb Toni Bolaño, Álex Salmon i Marius García Andrade.

Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2

Xavi Díaz, presentador de Vespre a La 2 Josep Echaburu

"Vespre a La 2" repassarà tota l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. I a la tertúlia Xavi Díaz, presentador del programa, comentarà amb Toni Bolaño, Álex Salmon i Marius García Andrade la campanya electoral del 27-S.

Al plató del programa també parlaran de les parelles formades per internet, i és que cada dia les xarxes socials són més importants a la vida de les persones.

I a la secció de nutrició, Júlia Farré explicarà els beneficis de la dieta mediterrània.

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres de les 19 a les 20 hores a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i amb Xavi Díaz com a presentador. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja