Enlaces accesibilidad

Hostal Sport

  • L’hotel Hostal Sport és l’allotjament amb més història i amb més històries del Priorat
  • La Marta és l’encarregada de seguir l’estela familiar que fa l'establiment singular

Per
Històries de taula i llit - Hostal Sport

Hostal Sport

C/ Miquel Barceló, 4-6

43730 Falset, Tarragona

Tel. 977 83 00 78

Twitter Oficial: @HostalSport

Instagram: @hostalsportprioratFacebook: facebook.com/hotelhostalsport

Com la majoria de dies que baixava a Barcelona, la Marta Domènech va engegar la ràdio del cotxe sense posar especial atenció en aquell programa matinal. Però hi va haver tres paraules que li van encongir el cor: incendi, hotel, Falset.

Un curtcircuit a la bugaderia va fer trontollar els fonaments d’un hostal que era molt més que això, era casa seva, la casa que l’havia vist créixer. I aquelles paraules li van canviar la vida per sempre: la Marta va decidir deixar Hong Kong i tornar al Priorat per assumir el seu major repte professional: fer renàixer de les cendres l’Sport, perquè era evident que el foc no podia destruir, aquella nit de setembre de 2007, la voluntat de la família Domènech.

L’hotel Hostal Sport és l’allotjament amb més història del Priorat

L’hotel Hostal Sport és l’allotjament amb més història del Priorat: nascut el 1923 com a bar del poble al capdavant del qual s’hi situà el besavi de la Marta,  esdevingué fonda per iniciativa dels avis quan passà a oferir ressopons als viatjants i a llogar-los habitacions, i es convertí en hostal quan el pare en va assumir la gestió amb l’objectiu de donar servei a tots els visitants i no només a aquells que el triaven com sojorn de la ruta que neix a Barcelona i continua cap al sud.

Ara, la Marta és l’encarregada de seguir l’estela familiar, mantenir les arrels i continuar oferint un bon servei posant en valor la gastronomia, els vins i l’oli apostant per l’enoturisme i l’olicultura.

Així col·labora estretament amb René Barbier,  l’enòleg que revolucionà el món del vi quan el Priorat no figurava en cap carta, i amb Ferran i Ricard Miró, pare i fill, que han donat entitat al Molí Cavaloca de Cabacés on hi elaboren un oli ecològic de qualitat superior que conté l’essència de la comarca. Tot, al voltant de l’objectiu principal, “que l’Hostal Sport esdevingui el punt de referència del Priorat”.