Enlaces accesibilidad
Del 20 al 26 d'abril

Els 50 anys de TVE Catalunya participen en el 57 Torneig Compte de Godó de Tennis

Per
Nadal parla per TVE Catalunya

TVE Catalunya i el Trofeo Conde de Godó formen un binomi des del 1960, un any després del naixement de Miramar, quan TVE va retransmetre per primera vegada el aquest prestigiós torneig.

Com anys enrere, TVE serà present en aquesta edició de l'Open Banco Sabadell 57 Trofeo Conde de Godó per a oferir tota la informació dels partits i enguany també per a commemorar el 50 aniversari de TVE Catalunya.

A més, TVE Catalunya compta amb un estand propi on durant tot el torneig es faran diverses activitats amb la participació de tennistes i extennistes.

Activitats per Dissabte 25 d'abril

L'estand de TVE Catalunya del Trofeu Conde de Godó de Tennis permet a tothom qui ho visita veure finals històriques a les pantalles que hi ha instal¿lades. A més, "L'Informatiu" repassa aquest cap de setmana -com ho fa cada dia- les darreres novetats del torneig. Lucho i Lupita, dos personatges dels Lunnis, també seran al Village.

Els "Lunnis" no es volen perdre l'oportunitat de visitar el Godó i en representació dels habitants de Lunalunera, Lucho i Lupita seran a l'estand de TVE Catalunya: des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda. Tots els nens que vulguin podran fer-se fotos amb aquests dos simpàtics personatges.

Com durant tota aquesta setmana, "L'Informatiu" de les 14:00 hores connectarà en directe amb l'estand de TVE Catalunya per conèixer com marxa el torneig i quins són els famosos i personalitats de l'esport que s'apropen al Village.

A més, tots els que s'apropin a l'estand de TVE Catalunya podran recordar èpoques passades del Godó de Tenis. Les pantalles de l'estand emetran algunes de les grans finals del torneig, aprofitant per recordar també jugadors mítics del món del tennis.

Activitats per  Divendres 24 d'abril

Els programes "Memòries de la tele" i "L'Informatiu" no perden l'oportunitat de passar pel Village i conèixer tota l'actualitat del Trofeu Conde de Godó de Tennis.

L'espai que recorda els programes i professionals de TVE Catalunya els seus 50 anys d'història, "Memòries de la tele", visita un cop mése el Godó. El director i reporter del programa Raül Díaz enregistrarà la secció Memòries del carrer passejant pel Village. Díaz preguntarà als visitants què recorden de Mikimoto.

Com durant tota aquesta setmana, "L'Informatiu" de les 14:00 hores connectarà en directe amb l'estand de TVE Catalunya per conèixer com marxa el torneig i quins són els famosos i personalitats de l'esport que s'aproparan al Village.

Entre altres personalitats, el director de cinema Bigas Luna serà a les 12:30 a l'estand de TVE Catalunya. Actualment, Bigas Luna està immers en el projecte "50 años de¿", una sèrie documental que prepara TVE Catalunya per a commemorar el seu 50 aniversari amb imatges de l'arxiu de TVE i que s'emetrà a La 1 després de la sèrie "Cuéntame".

A més, tothom qui s'apropi a l'estand de TVE Catalunya podran recordar èpoques passades del Godó de Tenis. A les pantalles de l'estand s'emeten algunes de les grans finals del torneig i així també es recorden grans jugadors del món del tennis.

Activiats per Dijous 23 d'abril

TVE Catalunya ha preparat una programació especial des del seu estand situat en al Village del torneig.

"L'Informatiu" de les 14:00 hores connectarà en directe amb l'estand de TVE Catalunya per a conèixer com marxa el torneig i quins són els famosos i les personalitats del món de l' esport que s'apropen al Village.

TVE CATALUNYA I EL LLIBRE

Dos llibres catalans es converteixen enguany en pel.lícules gràcies a TVE.

TVE adapta per a la gran pantalla dos dels llibres catalans amb més impacte dels últims anys: la novel¿la d¿Emili Teixidor Pa Negre i el llibre/còmic Maria y yo, de María i Miguel Gallardo, que ha estat Premi Nacional de Cultura d¿enguany.

El llargmetratge Pa Negre està dirigit per Agustí Villaronga i produïda per Massa d¿Or Films.

Félix Fernández de Castro serà el director del llargmetratge documental María y yo, que protagonitzen l¿autor del còmic i la seva extraordinària filla, amb la productora Bausan Films.

Emili Teixidor i Miguel Gallardo firmen avui dia de Sant Jordi els seus llibres a l'estand de TVE Catalunya al Palau de la Música Catalana, on es presenta també el llibre TVE Catalunya 50 anys d¿una gran companyia.

Activitats per dimecres 22 d'abril

Aquest dimecres, jugadors veterans del Futbol Club Barcelona van visitar l'estand de TVE Catalunya al Village del trofeu Conde de Godó que s'està celebrant aquesta setmana a les intal.lacions del Real Club de Tenis Barcelona.

L'agrupació Barça Veterans, formada per exjugadors del club blaugrana va ser creada el 1959, el mateix any que van començar les emissions de TVE Catalunya.

Els jugadors veterans van signar al llibre commemoratiu dels 50 anys de TVE, recentment editat.