Enlaces accesibilidad
Dissabte 15 de novembre a les 22:00 a La 2

"Memòries de la tele" del dia 15 de novembre

  • La periodista Elisenda Roca torna a jugar per una nit a "Cifras y Letras"

Per
Memòries de la tele - La Plaça del Diamant

El "Memòries de la tele" d'aquesta setmana reposa La Plaça del Diamant basada en l'obra de Mercè Rodoreda. Un dels protagonistes de la sèrie, Lluís Homar, recorda els millors moments del rodatge. A més, el personatge de la setmana és Elisenda Roca, la coneguda presentadora del concurs "Cifras y Letras".

Amb motiu de l'Any Mercè Rodoreda, l'espai que recorda els gairebé 50 anys de TVE Catalunya "Memòries de la tele" reposa La Plaça del Diamant, basada en l'obra de l'escriptora catalana. La Plaça del Diamant es va emetre per primera vegada al 1982 en format de sèrie de quatre capítols. També se'n va fer un llargmetratge.

Entre els actors que hi van participar destaquen Lluís Homar i Sílvia Munt. L'equip del programa ha entrevista a Lluís Homar perquè expliqui als telespectadors que és el que recorda del rodatge i de la pel·lícula.

El personatge d'aquesta setmana és Elisenda Roca, molt recordada a la petita pantalla gràcies al popular concurs cultural "Cifras y Letras". També va presentar la versió per a nens "Cifras y Letras Jr" i el debat entre pares i fills "A las diez en casa". La periodista ens parlarà del que recorda del seu pas per TVE Catalunya.

LES IMITACIONS D'ALFONS ARÚS

Raül Díaz es passeja pels carrers de Vilanova i la Geltrú per preguntar els vilanovins que és el que recorden d'Alfons Arús i de les seves conegudes imitacions, a la secció Memòries del carrer.

Altres imatges que recordarem seran el reportatge del cementiri de Montjuïc realitzat per Josep M. Carandell al 1977, el magazine presentat per Oscar Martínez "Cerca de tí" i veurem a Ramon Trias Fargas, en aquell moment conseller d'Economia i Finances, a "Vostè pregunta".

La Butaca del programa d'aquesta setmana s'ha desplaçat fins al Bages perquè els manresans facin memòria del que veien per la televisió fa uns anys.

"Memòries de la tele" és un programa setmanal de La 2 que recorda presentadors, artistes, personatges i figures que TVE Catalunya ha popularitzat al llarg de la seva història.