Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Les balances fiscals al desembre i la reforma fiscal al març. REUNIÓ DE LA CÚPULA DEL PP.

Va ser conseller de Cultura, fundador de CDC i creador d'Edicions 62. MOR MAX CAHNER.

Vaga a la factoria de Panrico. NO ACCEPTEN LA PROPOSTA DE L'EMPRESA.

La vacuna de la grip. ES DISTRIBUEIXEN 1.200.000 DOSIS.

Rodada amb el mòbil. LA PEL·LÍCULA S'ESTRENA A SITGES.

La selecció, a casa d'Iniesta. BUSCA EL PAS AL MUNDIAL A ALBACETE.

Són els primers beats del segle 21. L'Esglèsia Catòlica ha canonitzat 522 persones mortes durant la Guerra Civil; la meitat d'elles a Catalunya. La cerimònia religiosa s'ha celebrat a Tarragona, concelebrada per més d'un centenar de bisbes i 1.300 sacerdots. Unes 25 mil persones han acudit a l'acte religiós. El Papa Francesc també ha participat de la cerimònia amb un videocomunicat i ha animat els Pelegrins a ser "cristians amb obres i no de paraules".

El PP català reitera que UNió i PSC s'han de definir pel que fa a l'independentisme. Unió Democràtica diu que el partit no va anar a la concentració d'ahir perquè no és el que ells defensen i el PSC afirma que amb diàleg no s'hauria arribat a fer la concentració.

Les persones amb discapacitat reconeguda presenten l'índex d'atur més elevat. Només una de cada 3 està inscrita al servei d'ocupació. Tot i això la contractació augmenta un 10% entre aquest col·lectiu.

Serem a l'assaig de l'enregistrament del nou disc del Quartet CAsals. Un dels millors de l'actualitat en música de cambra, referència mundial, que lideren dos germans catalans i que disposa de temporada estable a l'Auditori de Barcelona des de fa 6 anys...

El jugador del barça, Gerard Piqué és dubte pel partit que jugará el dimarts Espanya davant de Georgia. La selecció entrena aquesta tarda i demá viatjará cap Albacete.

Encara porta cua el dur enfrontament d'ahir al Parlament entre la presidenta de la Cambra i els diputats de Ciutadans i del Partit Popular, que van acabar abandonant l'hemicicle. Els populars demanen la dimissió de Núria De Gispert i reclamen, igual com PSC i Ciutadans, una reunió urgent de la junta de portaveus

MANIFESTACIÓ 12-0

El PPC demana al PSC i UDC que participin a la concentració

AJUNTAMENT DE BARCELONA

Tots els grups menys el PP rebutgen els actes feixistes i xenòfobs

JOCS D'HIVERN

Trias reconeix que no compta amb el suport polític del PSC ni del PP

S'ha convertit en un dels festivals de referència del cinema fantàstic i de terror i aquest vespre s'estrena amb una pel·lícula dirigida per l'espanyol Eugenio Mira... A partir d'avui tots els amants del setè art tenen la mirada posada a Sitges... Un certamen que segueix l'Anna Grimau...

LANG LANG A L'AUDITORI

El pianista xinès triomfa a L'Auditori amb peces de Mozart i Chopin

Alicia Sánchez-Camacho demanarà la dimissió de la presidenta del Parlament si no demana disculpes pel tracte que van rebre ahir els parlamentaris del PP i Ciutadans quan van abandonar el plenari. Núria de Gispert va retirar la paraula quan el portaveu de Ciutadans replicava a la CUP que els havia acusat de manifestar-se amb membres de l'ultradreta el 12 d'octubre. Des del govern català afirmen que hi ha partits que s'estan fent les víctimes i el PSC creu que De Gispert no va ser equànime.

Tarragona es prepara per acollir el diumenge la beatifició de 522 persones considerades màrtirs per l'Esglèsia. S'hi espera la presència de més de 25 mil pelegrins. Grups contraris a l'acte es van manifestar anit davant l'arquebisbat.

Més de 250 milions de persones juguen al "Candy Crush" als telèfons mòvils i tauletes. Una de les empreses involucrades és a Barcelona. Després en descobrirem alguns dels secrets i escoltarem les advertències dels psisòlegs sobre aquests tipus de jocs.

Commoció al món de l'esport per la mort de María de Villota. La pilot madrilenya de 33 anys ha mort aquest matí, aparentment per causes naturals, en un hotel de Sevilla. Estava considerada era un exemple de superació i vitalitat després de recuperar-se l'any passat d'un greu accident en què va perdre un ull.

El PPC podria demanar la dimissió de De Gispert, el govern els acusa de victimisme. LA POLÈMICA AL PARLAMENT.

Beatificació a Tarragona. S'HI ESPEREN 25.000 PELEGRINS.

El secrets del Candy Crush. UN DELS DESENVOLUPADORS, A BARCELONA.

Comença el Festival de Sitges. "GRAND PIANO" OBRE EL CERTAMEN.

Mor María de Villota. LA PRIMERA ESPANYOLA A LA FÓRMULA 1.

  • El Congrés dels Diputats aprova avui, amb els vots del PP, la polèmica reforma educativa batejada com la Llei Wert./ La comunitat educativa de Catalunya també ha expressat el seu rebuig. Els sindicats s'hi oposen pel tema lingüísitic però també pel que qualifiquen de destrucció del sistema públic d'ensenyament. Les Associacions de Pares, consideren a més que se'ls expulsa de la participació a les escoles i es mostren preocupats pels nous itineraris que marca la llei. També donen ple suport a la vaga prevista pel proper 24 d'octubre, que rebutja la LOMCE i les retallades en Ensenyament.
  • ERC guanyaria unes eleccions al Parlament si es fessin ara. Ho diu l'enquesta del CEO feta després del debat de política general.Els republicans obtindrien el 20,8% dels vots, més de tres punts per sobre de CIU que seria segona amb el 17%.
  • D'aquí a una hora, Artur Mas rebrà al Parlament els organitzadors de la concentració de dissabte 'Som Catalunya, Somos España'.
  • Mes de 3 milions de persones pateixen pobresa severa a Espanya. I a Catalunya hi ha 325mil nens que viuen sota el llindar de la pobresa. Són dades de Càritas, que ha engegat el projecte Paidós per evitar que aquesta situació s'hereti de pares a fills.
  • Carles Puyol s'ha tornat a posar a prova aquest matí. El capità del Barça ha participat en un partidet amb el Sant Andreu i els que l'han vist jugar diuen que està en plena forma
  • L'Espanyol celebra aquesta tarda a Cornellà la Junta General d'Accionistes. Es preveu que sigui molt més tranquil·la que la de l'any passat quan Joan Collet va ser escollit president.
  • Wim Wenders és força conegut per la seva feina de director de cinema, però des d'avui en podem conèixer una altra faceta creativa. El realitzador alemany ha presentat a Lleida una exposició de fotografies que recullen moments històrics
  • El Congrés dels Diputats aprova avui la reforma educativa coneguda com a "Llei Wert". En un intens debat, el ministre d'Educació ha negat que la norma menystingui les llengües cooficials: és la resposta a les dures crítiques que ha rebut des de CIu i ERC. El socialistes acusen al govern espanyol de tirar endavant un llei que promou la desigualtat. L'executiu català diu que la recorrerà al TC./ La Policia Nacional s'ha compromés a evitar que grups radicals de fora de Catalunya intentin participar als actes del 12 d'octubre. / L'última enquesta del Centre d'Estudis d'opinió confirma la tendència que ja apuntaven les últimes enquestes que s'han publicat: és a dir, que Esquerra Republicana guanyaria les eleccions al Parlament....CiU seria segona força.

    Passaven pocs minuts de les dotze del migdia, quan ha entrat a declarar davant el jutge, el noi, de 18 anys, detingut per la mort d'una noia de 14 anys a Tàrrega, dilluns passat. / El jutge que investiga la mort d'un home, diumenge al Raval de Barcelona, després que fos reduit pels mossos d'esquadra, ha decidit que sigui la policia nacional qui investigui els fets. / L'Ajuntament d'Alcanar exigeix el desmantellament del magatzem de gas Castor. Una reclamació que va fer oficial anit el ple de l'ajuntament d'aquesta localitat amb el vot unànime de tots els grups municipals/ En els últims anys, el turisme rus ha crescut fins a 4 punts cada ANY a la Costa daurada. El sector turístic creu, però, que aquest creixement s'estabilitzarà i busca compensar-lo. Com? doncs mirant cap al britànic, que és el que tradicionalment tenia més pes al litoral de Tarragona. / 24 vols cancel·lats a l'aeroport del prat i dos mes al de Girona...És la conseqüència de la vaga de controladors aeris francesos./ El Parlament de Catalunya ha fet una declaració a favor de l'alliberament del periodista Marc Marginedas segrestat a Síria fa més d'un mes./ Més de 3 milions de persones pateixen pobresa severa a Espanya... És el que diu l'últim informe de Càritas./ És de plata i amb una creu en relleu al mig. Us parlem de l'anell pastoral del Papa Francesc, un dels que llueix habitualment. El que ens ha cridat l'atenció és que l'ha elaborat a Barcelona un joier que ja és la quarta generació que s'hi dedica

    Carles Puyol s'ha tornat a posar a prova aquest matí. Ha participat en un partidet amb el Sant Andreu i els que l'han vist jugar diuen que està en plena forma./La selecció espanyola ja és a Palma de Mallorca, per enfrontar-se a Bielorusia en partit classificatori pel Mundial de l'any que ve. Diverses seleccions poden aconseguir ja demà el bitllet per Brasil 2014, mentre l'anfitriona, jugarà un amistós dissabte contra Corea del Sud, amb el dubte de Neymar./ L'Espanyol celebra aquesta tarda a Cornellà la Junta General d'Accionistes...Es preveu que sigui molt més tranquil·la que la de l'any passat quan Joan Collet va ser escollit president./ Rafa Nadal juga d'aquí a uns minuts davant l'argentí Carlos Berloq el seu segon partit al Masters Mil de Xangai. El número u del món mirarà que no el sorprenguin com li ha passat aquest matí a David Ferrer i Roger Federer, que han quedat eliminats./ En bàsquet, el Barça i el Fiatc Joventut jugaran aquest vespre a Girona la final de la LLiga Catalana./ A Marc Márquez NO l'han sancionat amb cap punt de la classificació del Mundial de Motogp per l'incident amb Dani Pedrosa al Gran Premi de l'Aragó./ Quina connexió té "La Vida", obra mestre de l'època blava de Picasso, amb la tela "Terrats de Barcelona" una peça que va acompanyar tota la vida al pintor?/

    Ara us volem ensenyar les fotografies del director de cinema alemany Wim Wenders, que des d'avui s'exposen a Lleida.... És la primera vegada que es poden veure a Espanya i hi ha imatges tan destacades del nostre segle com ara l'aspecte de Nova York després de l'atemptat de l'11 S./ I avui fa 10 anys d'aquesta imatge: el primer AVE que arribava a Catalunya, a Lleida

    EL CONGRÉS APROVA LA LOMCE

    Wert diu que no es menysté el català,

    La Generalitat la recorrerà al TC

    Reunions prèvies al 12-O

    LA POLICIA CONTROLA ELS RADICALS

    ERC guanyaria les eleccions

    UN 71% A FAVOR D'UNA CONSULTA

    Contra la pobresa infantil

    3 MILIONS DE POBRES A TOT ESPANYA

    10 d'octubre del 2003

    El primer AVE arribava

    a Lleida avui fa 10 anys

    SEGREST MARC MARGINEDAS

    El Parlament reclama l'alliberament

    del periodista segrestat a Síria

    Puyol, a punt de tornar

    HA JUGAT UN AMISTÓS AMB EL SANT ANDREU

    L'Anell barceloní del Papa Francesc

    AVUI, JUNTA D'ACCIONISTES

    L'Espanyol treballa la preparació

    física per trencar la ratxa negativa

    BÀSQUET. LLIGA CATALANA

    FIATC Joventut 82

    Bruixa d'Or 78

    NOMÉS LI HAN DONAT UN AVÍS

    Márquez no perd cap punt del

    Mundial per l'incident amb Pedrosa

    SESSIÓ DE CONTROL AL GOVERN

    Mas diu que només hi ha una via vàlida, Sánchez-Camacho manté l'oferta de diàleg

    Artur Mas insistex en tancar els debats sobre les terceres vies i a la sessió de control al govern ha dit que només n'hi ha una: la celebració d'una consulta. En ple debat sobre la proposta de finançament feta per Alícia Sánchez-Camacho, la líder del PP acusa el president de trencar el diàleg i diu que, malgrat tot, insisteix en la voluntat d'arribar a acords. Des de Madrid, Mariano Rajoy manté el silenci sobre les ofertes del PP català i el PSOE defensa el sistema actual.

    Debat sobre el 12-O

    PROHIBIDA LA MARXA RADICAL A SANTS

    Artur Mas disposat a rebre els responsables de la concentració "Som Catalunya, somos España" que es farà dissabte al migdia a la Plaça de Catalunya. D'altra banda, la conselleria d'Interior prohibeix la manifestació convocada per grups d'ultradreta a la plaça de Sants de Barcelona. Sí que es permetrà la de MontjuÏc

    Preacord a CatalunyaCaixa

    L'ERO AFECTARÀ 2.153 TREBALLADORS

    Preacord per l'Expedient de Regulació d'Ocupació que finalment afectarà a 2.153 treballadors, gairebé uns 400 menys dels previstos inicialment. A més, es milloren les indemnitzacions, que seran de 30 dies per any treballat amb un màxim de 22 mensualitats

    Es manté la candidatura

    COM SERIA BARCELONA-PIRINEUS?

    Xavier Trias manté l'aposta perquè Barcelona opti a acollir els jocs olímpics d'hivern tot i que segueix sense aclarir si serà al 2022 o pel 2026. A L'informatiu us explicarem avui quins són els principals eixos de la candidatura i quines infraestructures necessitarà

    Nadal estrena el nº 1

    JUGA AMB DOLGOPOLOV A XANGAI

    Rafa Nadal comença a defensar el número u del món d'aquí a uns minuts a Xangai davant l'ucraïnès Dolgopolov. El fins ara líder del rànquing, Novak Djokovic, ha guanyat el barceloní Marcel Granollers per un contundent 6 a 2 i 6 a 0. Tomy Robredo també ha quedat eliminat

    EL MILLOR CROISSANT

    Pastissers d'arreu d'Espanya competeixen per elaborar el més bo

    Com ha de ser un bon croissant de mantega? Quin és el millor? És el que mirarà de premiar el gremi de pastissers de Barcelona, que avui triarà quin és el millor d'españa d'entre tots aquests

    SESSIÓ DE CONTROL AL GOVERN

    Mas diu que només hi ha una via vàlida, Sánchez-Camacho manté l'oferta de diàleg

    Artur Mas insistex en tancar els debats sobre les terceres vies i a la sessió de control al govern ha dit que només n'hi ha una: la celebració d'una consulta. En ple debat sobre la proposta de finançament feta per Alícia Sánchez-Camacho, la líder del PP acusa el president de trencar el diàleg i diu que, malgrat tot, insisteix en la voluntat d'arribar a acords. Des de Madrid, Mariano Rajoy manté el silenci sobre les ofertes del PP català i el PSOE defensa el sistema actual.

    Debat sobre el 12-O

    PROHIBIDA LA MARXA RADICAL A SANTS

    Artur Mas disposat a rebre els responsables de la concentració "Som Catalunya, somos España" que es farà dissabte al migdia a la Plaça de Catalunya. D'altra banda, la conselleria d'Interior prohibeix la manifestació convocada per grups d'ultradreta a la plaça de Sants de Barcelona. Sí que es permetrà la de MontjuÏc

    Preacord a CatalunyaCaixa

    L'ERO AFECTARÀ 2.153 TREBALLADORS

    Preacord per l'Expedient de Regulació d'Ocupació que finalment afectarà a 2.153 treballadors, gairebé uns 400 menys dels previstos inicialment. A més, es milloren les indemnitzacions, que seran de 30 dies per any treballat amb un màxim de 22 mensualitats

    Es manté la candidatura

    COM SERIA BARCELONA-PIRINEUS?

    Xavier Trias manté l'aposta perquè Barcelona opti a acollir els jocs olímpics d'hivern tot i que segueix sense aclarir si serà al 2022 o pel 2026. A L'informatiu us explicarem avui quins són els principals eixos de la candidatura i quines infraestructures necessitarà

    Nadal estrena el nº 1

    JUGA AMB DOLGOPOLOV A XANGAI

    Rafa Nadal comença a defensar el número u del món d'aquí a uns minuts a Xangai davant l'ucraïnès Dolgopolov. El fins ara líder del rànquing, Novak Djokovic, ha guanyat el barceloní Marcel Granollers per un contundent 6 a 2 i 6 a 0. Tomy Robredo també ha quedat eliminat

    EL MILLOR CROISSANT

    Pastissers d'arreu d'Espanya competeixen per elaborar el més bo

    Com ha de ser un bon croissant de mantega? Quin és el millor? És el que mirarà de premiar el gremi de pastissers de Barcelona, que avui triarà quin és el millor d'españa d'entre tots aquests

    AVUI TARDA

    Matí tranquil, amb predomini del sol tret d'alguns intervals de núvols baixos al litoral central, que han deixat algunes precipitacions. A Barcelona, per exemple, s'hi han acumulat fins a nou litres per metre quadrat. A la tarda es manté la possibilitat de nuvolositat i algun xàfec a la costa central. Al Pirineu hi pot crèixer alguna nuvolada que no deixarà precipitacions, i bufarà la tramuntana a la costa de Girona.

    DEMÀ

    Demà hi haurà un augment de la nuvolositat, especialment al Pirineu on a la tarda hi pot haver precipitacions moderades. A la meitat est també s'esperen precipitacions a la tarda amb possibilitat de tempesta. La tramuntana s'intensificarà a Girona i entrarà el mestral a Tarragona. Les temperatures mínmes seran més baixes.

    DIVENDRES

    Divendres continuarà la inestabilitat al Pirineu i a la costa central, amb xàfecs més febles i temperatures una mica més baixes. .

    DISSABTE

    Dissabte encara es mantindra la nuvolositat a la meitat est amb possibilitat d'algun xàfec al matí, però a la resta s'anirà imposant el sol i els temperatures pujaran una mica.

    DIUMENGE

    Dimuenge, predomini del sol tret d'alguna nuvolada al pirineu i temperatures una mica més altes.

    SESSIÓ DE CONTROL AL GOVERN

    Mas diu que només hi ha una via vàlida, Sánchez-Camacho manté l'oferta de diàleg

    Debat sobre el 12-O

    PROHIBIDA LA MARXA RADICAL A SANTS

    Preacord a CatalunyaCaixa

    L'ERO AFECTARÀ 2.153 TREBALLADORS

    Es manté la candidatura

    COM SERIA BARCELONA-PIRINEUS?

    Nadal estrena el nº 1

    JUGA AMB DOLGOPOLOV A XANGAI

    EL MILLOR CROISSANT

    Pastissers d'arreu d'Espanya competeixen per elaborar el més bo

    DEBAT AL PP

    Sánchez-Camacho defensa el seu model malgrat les crítiques

    Alícia Sánchez-Camacho diu que seguirà defensant la seva proposta de finançament autonòmic que limita la solidaritat entre comunitats. Malgrat les crítiques rebudes des de la direcció del partit, la presidenta dels populars catalans insisteix que el seu model garanteix la igualtat i que NO afavoreix només Catalunya. Sánchez Camacho creu que alguns dirigents del seu partit no han fet una interpretació adequada de la proposta.

    REUNIÓ AMB MONTORO

    El ministre replica que ara no és el moment de revisar el finançament

    Doncs aquestes mateixes explicacions són les que Sánchez Camacho ha traslladat fa una estona al ministre d'Hisenda, Critóbal Montoro, que li ha advertit que ara no toca parlar de finançament. A la sortida de la reunió, Sánchez Camacho ha puntualitzat que la proposta és una via de diàleg en el marc constitucional i de lleialtat institucional. El que no ha aclarit és si s'havia reunit amb Rajoy, de qui s'ha limitat a recordar la posició respecte al debat sobre catalunya.

    CONSELL EXECUTIU

    El Govern constata un canvi d'actitud de l'Estat

    Doncs el govern català troba inquietant -segons l'expresió del seu portaveu- la manera com la direcció del PP ha reaccionat davant la proposta de finançament singular feta per Sánchez Camacho. Per Francesc Homs, això demostra que ha canviat l'actitud del govern espanyol, que fa unes setmanes havia ofert diàleg sense data de caducitat i ara - ha dit- posa de manifest el seu immobilisme.

    COMMOCIÓ A TÀRREGA

    Minut de silenci per condemnar la violència masclista

    El jutge ha decretat secret de sumari en el cas de la mort violenta d'una noia de 14 anys anit a Tàrrega, presumptament a mans de la seva parella, de 18.... L'ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial i aquest migdia molts veïns s'han concentrat davant de l'ajuntament per condemnar els fets

    PROJECTE CASTOR

    El ministre d'Indústria parlarà dijous al Congrés de Diputats

    De moment el govern NO te intenció de tancar la planta del projecte CASTOR. Ho ha dit aquest migdia el ministre d'industria, José Manuel Soria, després de visitar la planta amb el ministre d'exteriors i el president de la comunitat valenciana... A Barcelona, els alcaldes dels municipis catalans afectats s'han reunit amb la Delegada del Govern. N'han sortit amb el compromís que se'ls mantindrà informats. També s'ha plantejat la creació d'una comissió de seguiment.

    BARÇA

    L'actualitat blaugrana passa avui per Sandro Rosell. El president del Barça reconeix que CURTUÀ és un porter que li agrada tot i que no hi han contactat... I ha tornat a dir que vol que Iniesta sigui el segon jugador més ben pagat de la plantilla.

    EL GENI DE RAPHAEL AL LICEU

    El cantant hi torna a actuar avui en un recital de dues hores i mitja

    Raphael torna a actuar aquesta nit, al Liceu de Barcelona. Anit ja va fer-ho davant un públic entregat que va gaudir d'un concert de dues hores i mitja i quaranta cançons. Al repertori hi havia els seus temes més coneguts però rejovenits... i també "Mi gran noche", que va ser molt celebrada pels assistents..... El geni de Raphael tanca aquest informatiu.

  • La presidenta del PP català insisteix que no se sent desautoritzada i que cal un nou model de finançament per Catalunya. Ho ha dit en una entrevista a Los Desayunos de Televisió Espanyola./A aquesta hora, com cada dimarts, l'executiu català està fent l'habitual compareixença després del consell executiu./Doncs, de la negativa del PP a la proposta de Sánchez Camacho ha sigut també la qüestió més comentada al Congrés.
  • La Diputació de Barcelona demana 67 anys de presó per Fèlix Millet i Jordi Montull, els antics gestors del Palau de la Música, però no acusa els càrrecs de CDC imputats ni demana cap responsabilitat civil a la formació nacionalista./ La Generalitat i Catalunya Caixa han signat un acord per destinar part de l'estoc d'habitatges de l'entitat a lloguer assequible. Són 400 habitatges, distribuïts en 70 municipis on hi ha molta demanda de lloguer assequible. El preu del lloguer oscil·larà entre els 150 i els 300 euros mensuals.
  • Els mossos d'esquadra investiguen la mort d'un home de 50 anys, diumenge, a Barcelona. / La Generalitat ha condemnat la mort d'una noia de 14 anys a Tàrrega a mans, presumptament, de la seva parella, un noi de 18 anys.
  • Pel què fa al magatzem de gas Castor, aquesta nit hi ha hagut 5 tremolors, tots de poca magnitud. Dijous el ministre d'Indústria, compareixerà al congrés per donar detalls del què hi ha passat. Avui després de visitar la planta ha descartat de moment el tancament. Els alcaldes de les Terres de l'Ebre s'han trobat amb delegada del govern a Catalunya.
  • En més de la meitat dels accidents de trànsit de moto, la responsabilitat del xoc és de l'altre vehicle. I a més, el mal estat de la carretera hi té molt a veure...Són algunes de les conclusions que s'extreu d'un estudi que han fet el RAC i Honda./ Un altre tema viari que preocupa, si més no als sindicats, són les hores de conducció dels transportistes. Per això avui, en motiu de la setmana d'acció internacional contra la fatiga al volant./ Aquests dies s'està celebrant a Barcelona el congrés mundial més important de la vacuna de la Sida.
  • Raimon torna a l'Auditori i ho fa per celebrar l'any Espriu./ L' Espanyol ha tornat als entrenaments sense els internacionals Stuani, Thievy i Torje i sense Córdoba i Sidney./ Sandro Rosell ha repassat aquesta matinada tota l'actualitat del Barça en una entrevista radiofònica. / I en handbol, el Granollers i el Barça es juguen aquest vespre el liderat de la lliga ASOBAL./ El Barça de bàsquet es queda sense Brad Oleson durant els dos pròxims mesos
  • Raphael va oferir anit una versió més aviat rejovenida dels seus temes més coneguts al Liceu de Barcelona...I també el tema estrella de la gira que l'ha portat a Catalunya, "Mi gran noche"
  • LA PROPOSTA DEL PPC

    Malgrat les crítiques, Sánchez-Camacho

    diu que seguirà defensant el seu model

    Concentració a Tàrrega

    MORT VIOLENTA D'UNA NOIA DE 14 ANYS

    Visita al projecte Castor

    SORIA NO CONTEMPLA EL TANCAMENT

    Més formació i manteniment

    UN 60% DELS MOTORISTES TÉ ACCIDENTS

    A Rosell li agrada Courtois

    CONFIA EN LA RENOVACIÓ D'INIESTA

    I DESPRÉS...

    Raphael, incombustible als 70 anys,

    posa dempeus el públic del Liceu

    MORT A CIUTAT VELLA

    Els mossos investiguen la mort

    d'un home després d'una baralla