Enlaces accesibilidad

Programació per aquest cap de setmana a RTVE Catalunya!

  • Dissabte parlem de sexe i criança gràcies a 'Farem el que Podrem' i 'Això no és Suècia'
  • La visita de l'actriu Eulàlia Ramon a 'Noms Propis'

Per

Farem el que podrem - Amor i sexe - Veure ara
Gemma Nierga amb Jordi Basté i Judit Mascó a 'Farem el que podrem'.

Aquesta setmana a RTVE Play Catalunya, l'amor i el sexe són els protagonistes del catàleg de programes en català. 'Farem el que podrem' i 'Això no és Suècia' se centraran en les relacions afectives i el sexe durant la criança en les seves emissions vespertines. I per acabar el dia 'El Cinema de La 2' porta l'estrena de 'Minari: La història de la meva família' i diumenge a La 1 'Estiu 1993'.

Una àmplia i entretinguda programació arriba a RTVE Catalunya. No t'ho perdis!

Noms Propis

Aquesta setmana a 'Noms propis'Anna Cler entrevista Eulàlia Ramon. Després de tota una vida treballant al teatre, al cinema i a la televisió, l'actriu Lali Ramon s'ha posat darrere les càmeres per dirigir el curtmetratge 'Cuentas divinas', que va ser nominat a la darrera edició dels Goya.

'Punts de Vista'

Aquesta setmana 'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, va dedicat al dia de Sant Jordi. La presentadora rep la visita de Pablo Vierci, autor de 'La societat de la neu'. També compta amb la directora Liliana Torres i l'actriu Maria Rodríguez Soto per parlar del llargmetratge 'Mamífera'.

A l'escenari hi pujarà la banda femenina Las Migas per interpretar 'Rumberas'. Gaudirem també de l'art del ballarí Sergio Bernal.

El programa també disposarà de la secció 'Art a la vista' de Cristina Sala i de la col·laboració de l'expert en videojocs, Oriol Bartumeu.

  •  Dissabte a les 18:00h a La 2 i a RTVE Play

'Això no és Suècia'

'Això no és Suècia', l'aclamada sèrie original d'RTVE Play protagonitzada per Aina Clotet i Marcel Borràs, tracta la intimitat de la parella en aquest nou capítol anomenat 'El Sexe'. Aquest dissabte s'emet a La 2 i a RTVE Play Catalunya.

'Farem el que podrem'

A continuació s'emetrà 'Farem el que podrem', que se centra aquesta setmana en les relacions afectives i el sexe durant la criança amb l'emissió del capítol 'L'amor i el sexe', de l'espai de producció pròpia 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga.

  • Dissabte al vespre a La 2 i a RTVE Play

Cinema en català

A més, els dissabtes es completen amb la pel·lícula de El Cinema de La 2, que aquesta setmana és 'Minari: La història de la meva família'. Una història dura, però plena d'esperança sobre una família coreana-americana que vol aconseguir el somni americà.

  • Dissabte a les 22:00 h a La 2 i a RTVE Play

I diumenge a La 1 la pel·lícula 'Estiu 1993', ja disponible a RTVE Play Catalunya. Frida és una nena de sis anys que, després de la mort de la seva mare, ha de mudar-se a casa dels seus oncles. Encara que la seva tia, oncle i cosina petita Anna la reben amb els braços oberts, Frida no acaba d'adaptar-se a la seva nova vida. Lluny del seu entorn pròxim, vivint en una casa enmig del camp, ha d'entendre el que significa ser un nen en un món d'adults.

  • Diumenge a les 22:00 h a La 1

Nova entrega de 'De Carrer'

Els carrers estan habitats no sols pel veïnat o els seus comerciants, també per la seva història i tradicions i per esdeveniments singulars que han esdevingut en ells. El nou programa d'RTVE Catalunya, ‘De Carrer’, combina un registre històric i didàctic amb un altre més informal, actual i quotidià gràcies a entrevistes amb veïns i treballadors d'un carrer, així com amb acadèmics i experts en la matèria.

Aquest diumenge els presentadors David Fernández i Nerea Sanfe, passaran pels carrers d'aquestes ciutats: la Seu d'Urgell, Barcelona, Girona i Tarragona!

  • Diumenge al migdia a La 2 i a RTVE Play

'Era Lucana' a l'Arxiu d'RTVE Catalunya

Des de l'Arxiu de TVE Catalunya, aquesta setmana us proposem un viatge a la Vall d'Aran, un viatge que és alhora un viatge en el temps. Una de les moltes sèries de TVE en català que hem recuperat i que teniu disponibles a RTVE Play, de franc i en obert, és Era Lucana

Va ser la primera vegada que es va sentir la llengua aranesa a televisió, i a més d'una gran importància històrica pels continguts, aquesta sèrie és també un homenatge als habitants de la Vall d'Aran, conservadors del llegat dels segles.

'Aquí Parlem'

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', se centra en l'economia de la campanya del 12M amb l'economista i politòleg Xavier Ferrer i la periodista Laura Pous.

I com sempre, tots els programes de RTVE Catalunya a la plataforma gratuïta RTVE Play.