Enlaces accesibilidad
Televisió

Paula Vázquez torna a TVE per presentar 'El puente de las mentiras'

 
  • Paula Vázquez serà l'encarregada de presentar el nou concurs de La 1, 'El puente de las mentiras'
  • La presentadora dona detalls de la seva vida personal: la seva llicència d'armes i els resultats d'una prova d'ADN
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Paula Vázquez parla del nou concurs que presentarà a La 1, 'El puente de las mentiras'

Paula Vázquez visita el 'Late Xou amb Marc Giró' per complir un somni, ser entrevistada pel presentador català. "Jo estic convençuda que tu no et saps els meus guions, com jo em sé els teus. Jo reenvio els teus vídeos als meus amics com a medicina. Somiava en què un dia tu estiguessis en un programa com aquest i em portessis de convidada", ha dit.

Paula Vázquez ve al programa de Marc Giró a presentar 'El puente de las mentiras' | Late Xou

Paula Vázquez fa parada al 'Late Xou amb Marc Giró' per parlar del nou concurs que La 1 ha preparat per a l'estiu JOSEP ECHABURU

La convidada està a punt d'estrenar el concurs 'El puente de las mentiras', que s'emetrà durant l'estiu a La 1. Es tracta d'una adaptació del format britànic 'Bridge of lies' de la BBC. "Serà un programa molt dinàmic i divertit, amb famosos que hauran de travessar un pont ple de veritats i mentides. D'aquesta manera, també coneixerem una mica més sobre els nostres participants", ha explicat Paula Vázquez. La presentadora torna a TVE, on va començar la seva carrera professional, 16 anys després d'haver treballat per últim cop a la cadena pública amb 'Misión Eurovisión' (2007).

Llicència d'armes, neteja i un test d'ADN

Durant l'entrevista, Marc Giró ha anat descobrint detalls sobre la vida personal de la presentadora. Paula Vázquez ha confessat que li agrada tenir-ho tot net: "Això no vol dir que tingui la casa sempre neta, però em treu l'estrès. M'agrada treure la brutícia dels racons amb un raspall". A més, Paula Vázquez té llicència d'armes. Resulta que el pare de la presentadora era guarda jurat i sempre va tenir la llicència. "A mi m'agradava, em va explicar on anava a tirar i, des de llavors, ho vaig fent i m'agrada", ha explicat.

Tal com ha explicat la convidada, als Estats Units i Anglaterra s'ha posat de moda fer-se testos d'ADN per saber els teus orígens ètnics. La presentadora se n'ha fet un i, segons la prova, és més italiana (36%), que ibèrica (30%), "Sembla mentida, qui li hauria dit a Paolo Vasile", ha contestat Paula Vázquez.

També ha sortit el tema del català, la presentadora va viure dels 11 als 18 anys a l'Hospitalet de Llobregat. Per aquesta raó, entén i parla el català, malgrat tenir-lo una mica rovellat, "Fa 30 anys que no el parlo", ha reconegut Paula Vázquez. La convidada ha recitat l'Assaig de càntic en el temple' de Salvador Espriu.