Enlaces accesibilidad
Televisió

Lorena Castell sobre 'Zapeando': "Quan treballes tant temps en un lloc, arriba a ser com casa teva"

  • Lorena Castell parla de l’adéu de ‘Zapeando’ i de l’inici de ‘Vamos a llevarnos bien’ a La 1
  • La presentadora explica l’èxit de ‘Bingo para señoras’ i l’anècdota amb Whitney Houston, Puff Daddy, Christina Aguilera i Dolce & Gabbana

Per
Late Xou - Lorena Castell estrenarà 'Vamos a llevarnos bien' a La 1

Lorena Castell acaba de deixar el programa ‘Zapeando’ després de treballar-hi més de 9 anys. La presentadora, cantant i vedet ve al ‘Late Xou amb Marc Giró’ per parlar del seu exitós espectacle ‘Bingo para Señoras’ i del nou programa que presentarà a La 1, ‘Vamos a llevarnos bien’.

La catalana pren el relleu a l’humorista Ana Morgade i es tira de cap en aquest projecte estiuenc. També ha donat a conèixer el seu nou single ‘Nueva noche tropical’ i ha explicat l’anècdota amb Whitney HoustonPuff Daddy, Christina Aguilera i Dolce & Gabbana.

La festa a Florida Park

Lorena Castell ha parlat de ‘Bingo para señoras’. L’espectacle “va començar com una conya que feia al meu bar amb els col·legues i ha anat creixent i creixent”, explica la presentadora. Actualment, el xou s’ha traslladat a la mítica sala de festes madrilenya, Florida Park. La proposta, que cada vegada compta amb més assistents, té ballarins, acrobàcies, música, cartons i Lorena Castell com a mestra de cerimònies.

Muchachito Bombo Infierno, La La Love You i Azúcar Moreno són només alguns dels artistes que han actuat en aquesta festa. “El boca-orella ha funcionat molt bé” ha assegurat Castell.

Lorena Castell revoluciona el programa de Marc Giró

Lorena Castell parla de 'Bingo para señoras', 'Nueva noche tropical' i l'esperada estrena de 'Vamos a llevarnos bien' JOSEP ECHABURU

L’Adéu a ‘Zapeando’ i l’inici de ‘Vamos a llevarnos bien’

“Em fa pena, és clar”, ha declarat l’excol·laboradora del programa de sobretaula, ‘Zapeando’. Després de 9 anys, Lorena Castell ha decidit deixar l’espai presentat per Dani Mateo. “M’ha encantat ser-hi. Quan treballes tant temps en un lloc, arriba a ser com casa teva, hi vas relaxada, amb amics i és una sort de feina”, ha explicat l’artista.

I aquest estiu, presentarà ‘Vamos a llevarnos bien’ a La 1. “Molta gent m’ha preguntat: ‘Surts d’allà per treballar en una altra cosa?’ I no, no és així. Senzillament, s’ha donat d’aquesta manera”, ha dit la presentadora.

Lorena Castell pren el relleu a Ana Morgade i renova la proposta. ‘Vamos a llevarnos bien’ comptarà amb ballarins i col·laboradors com Ares Teixidó, Aníbal Gómez, Marina Rivers i Alex O’Doghery. A més, el programa tindrà quatre convidats famosos, que “vindran a divertir-se i a superar unes proves per saber qui sap més sobre l’estiu”, ha acabat la presentadora.

‘Nueva noche tropical’ i la festassa

També ha donat temps perquè Lorena Castell fes playback d’un fragment del seu nou single ‘Nueva noche tropical’. “Això ho hem gravat a l’estudi, però ara s’ha de fer el videoclip, la preparació... No la busqueu a Spotify, que encara no hi és!”, ha exclamat la cantant.

L’artista també ha explicat l’anècdota que va acabar amb una festa amb Whitney HoustonPuff DaddyChristina Aguilera i Dolce & Gabbana. Lorena Castell va començar la seva carrera a la televisió al canal 33, en el programa ‘No n’hi ha prou’. “Jo feia reportatges. Un dia vam cobrir una festa de MTV i em van convidar a una festa al Mirablau de Barcelona”. Allà hi havia Whitney Houston i Enrique Iglesias i “Puff Daddy i Christina Aguilera van cantar el feliç aniversari a Dolce & Gabbana. Una festassa”, ha assegurat Lorena Castell.