Enlaces accesibilidad
Produït per RTVE

La Filharmònica de Viena actuarà a la Sagrada Família el 18 de setembre

  • El concert es podrà seguir per La 2 , Ràdio 4 i les plataformes digitals de RTVE
  • L'espectacle estava programat per al 2020, però es va retardar per la pandèmia

Per
La Sagrada Família acollirà el concert de la Filharmònica de Viena

La Filharmònica de Viena actuarà a la Sagrada Família el pròxim dia 18 de setembre. El recital en un primer moment estava previst per al 2020, però es va ajornar a causa de la pandèmia. RTVE s'encarregarà de la seva producció per a la Unió Europea de Radiotelevisió (UER).

L'orquestra interpretarà la Simfonia núm. 4 en mi bemoll major, la 'Romàntica', d'Anton Bruckner que es va estrenar l'any 1881. Una data amb història, ja que just un any després va començar la construcció de la Sagrada Família d'Antoni Gaudí. Dirigirà a la Filharmònica Christian Thielemann.

Es podrà seguir a RTVE

L'espectacle es podrà seguir per La 2, Ràdio 4 i les plataformes digitals de RTVE. En l'àmbit internacional, de moment, 43 televisions europees s'han sumat a la retransmissió. El recital forma part de la gira de la formació interpretant les simfonies completes de Bruckner a llocs icònics d'Europa i que promou Fondazione Pro Musica e Arte Sacra. Aquesta és una de les tres produccions televisives anuals de la UER juntament amb el Concert de Cap d'Any i el Concert Nit d'Estiu.

La Sagrada Família acull el concert de la Filharmònica de Viena el 18 de setembre | Agnès Batlle

Concert amb públic

El concert tindrà públic, tot i que encarà no s'ha especificat la quantitat, ja que depèn de les restriccions sanitàries del moment. Sí que està confirmat que els assistents el dia 18 de setembre seran convidats. El públic general pot optar a presenciar l'assaig general un dia abans. En aquest cas, les entrades es repartiran per sorteig i seran gratuïtes.