Enlaces accesibilidad
Vacunació

Seat cedirà les seves instal·lacions i personal sanitari per ajudar a la campanya de vacunació

  • Els sanitaris del centre CARS de Martorell col·laboraran en el procés de vacunació
  • També es contempla l'ús de vehicles de la companyia com a punts de vacunació mòbil
  • Aragonès agraeix l'acord perquè augmentarà la capacitat de vacunació

Por
Centre d'Atenció i Rehabilitació Sanitària (CARS) de Seat

La Generalitat i SEAT han arribat a un acord perquè el Centre d'Atenció i Rehabilitació Sanitària (CARS) que la companyia té en la planta de Martorell (Barcelona), així com els sanitaris que treballen en ell, col·laborin en el procés de vacunació de la població en general. A més, l'acord també contempla que Seat cedeixi 'motorhomes' com a punts de vacunació mòbil que permetran portar la campanya a indrets de difícil accés.

Seat instal.larà a la planta de Martorell un centre de vacunació | CLIMENT SABATER - Edició Vespre / Ràdio4

Així ho ha anunciat aquest divendres el president de SEAT, Wayne Griffiths, en una roda de premsa juntament amb el vicepresident en funcions, Pere Aragonès; la consellera de Salut en funcions, Alba Vergès; i la directora de Salut Seguretat i Emergències de SEAT, Patricia Such.

El que fa Seat és destinar un edifici de la planta de Martorell, i amb professionals sanitaris propis, vacunar tots els empleats del grup Volkswagen a Catalunya, uns 20 mil, i les seves famílies. A més obre aquest procés als veïns de les poblacions properes del baix Llobregat i diversos vehicles de la marca seran punts de vacunació mòbil.

Velocitat de vacunació

Aragonès ha agraït a Seat aquest acord de col·laboració amb el qual Catalunya augmentarà "la capacitat i potencial" de vacunació del coronavirus amb els recursos sanitaris d'una de les empreses més importants de Catalunya.