Enlaces accesibilidad

El president del Parlament, Ernest Benach, lloa el paper històric de TVE Catalunya

  • Ernest Benach: "Sant Cugat és l'esperit emprenedor, dinàmic, d'innovació i creador de les noves línies de producció audiovisual

Per
El President del Parlament a l'acte de lliurament dels Premis Miramar

El Consell Assessor de RTVE a Catalunya ha atorgat avui els Premis Miramar a la creativitat audiovisual a estudiants universitaris i de grau superior en comunicació pels seus treballs destacats en el món de la ràdio i la televisió.

El premi Miramar d'honor ha estat atorgat al periodista Enric Frigola, membre fundador de Ràdio 4, per la seva trajectòria professional.

A l'acte de lliurament dels premis, el President del Parlament, Ernest Benach ha destacat que "s'han fet esforços evidents per recuperar la memòria històrica, i també hi ha memòria històrica audiovisual, també cal preservar aquest patrimoni, i en aquest sentit, RTVE a Sant Cugat hi té un paper fonamental". "Sant Cugat és l'esperit emprenedor, dinàmic, d'innovació i creador de les noves línies de producció audiovisual". "Ha estat la primera en emetre en català, un referent del nostre país, una televisió rigorosa, una escola d'excel¿lents professionals i factoria de nous formats".

La directora de TVE Catalunya Montse Abbad ha felicitat el Consell Assessor de RTVE per la creació d'aquests premis perquè ha dit que TVE Catalunya, que enguany compleix 50 anys, s'ha caracteritzat sempre per la creativitat, el talent, la innovació i l'esperit que premien aquests guardons.

Els Consell Assessor de RTVE pretén amb aquest premis promocionar i difondre aquests valors entre els estudiants i facilitar el descobriment de nous talents.