Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

'Triplet electoral', aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista Carles Castro, expert en informació política i anàlisi electoral, per analitzar les enquestes de les eleccions basques, catalanes i europees
  • Dissabte, 6 d'abril, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs entrevista Carles Castro, a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Carles Castro, a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. S'emet els dissabtes a les 20:30h i els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem' analitza aquesta setmana el panorama polític que s'obrirà aquesta primavera després que es celebrin els comicis bascos, catalans i europeus. Lluís Falgàs, director i presentador de l'espai d'anàlisi política i parlamentària, planteja què ens deparen aquests comicis de la mà del periodista expert en anàlisi Carles Castro.

Lluís Falgàs parla aquesta setmana amb Carles Castro, analista electoral col·laborador de La Vanguardia, investigador associat de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials i autor de diversos llibres com 'Retrato electoral de España' i 'Retrato electoral de Cataluña'. Falgàs li demanarà sobre la perspectiva electoral i política que s'obrirà després que se celebrin les eleccions basques, el 21 d'abril, les catalanes, el 12 de maig, i les europees, el 9 de juny.

Carles Castro és analista polític

Carles Castro durant l'entrevista a 'Aquí parlem'

En aquest context, Lluís Falgàs també analitzarà les candidatures de totes les llistes electorals, que ja estan gairebé confeccionades en espera que es tanqui el termini el dilluns 8. 'Aquí parlem' pararà esment a l'anunci de referèndum del president Aragonès.

RTVE

anterior siguiente