Enlaces accesibilidad
Planeta R

Reaprofitar la llana aquesta setmana a 'Planeta R'

  • La Martina Klein explora el món de la llana, el redisseny dels cotxes elèctrics i com reduir el plàstic d'un sol ús
  • Diumenge, 22 de maig, a les 14:00 a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Provant un cotxe de Fòrmula 1 reconvertit en elèctric
Provant un cotxe de Fòrmula 1 reconvertit en elèctric

'Planeta R' és un programa sobre reciclatge presentat per Martina Klein. Explorarà les noves erres de la sostenibilitat descobrint històries inspiradores arreu de Catalunya.

'Planeta R' es desplaça a Cruïlles per veure com reaprofiten la llana d’una forma sorprenent. Al circuit de Can Padró, a Castellbell i el Vilar, assistirem a la reconversió d'un cotxe de fórmula 1 en elèctric. Al barri de Gràcia, veurem que és possible reduir un 90% el plàstic d’un sol ús a casa.

La Martina Klein continua recorrent Catalunya a la recerca de les noves erres de la sostenibilitat. Amb aquest propòsit visita el Mas Casas, a Cruïlles, una granja familiar on reaprofiten la llana de formes realment peculiars. En Daniel Palet, expert tèxtil, i l’Anna Pijoan, de Mas Casas, en explicaran com la llana es pot fer servir, fins i tot, en jardineria.

Saps com reduir el plàstic d'un sol ús?

Saps com reduir el plàstic d'un sol ús? RTVE CATALUNYA

A Terrassa, el programa descobreix un grup de joves estudiants d’enginyeria que redissenyen els cotxes de competició de fórmula 1 per convertir-los en elèctrics. Veurem com és l’últim model en funcionament al circuit de Can Padró, a Castellbell i el Vilar.

La llana d'ovelles, protagonista aquesta setmana a 'Planeta R'

La llana d'ovelles, protagonista aquesta setmana a 'Planeta R' RTVE CATALUNYA

A Barcelona, la Martina es reuneix amb la Bàrbara Lacroix que ens obrirà les portes de casa seva per demostrar que és possible reduir fins a un 90% el plàstic d’un sol ús.

En Josep Maria Ganyet, la Mònica Usart i en Toni Lodeiro reflexionaran sobre pros i contres de viure a la ciutat o a les zones rurals.

Finalment, com cada setmana, preguntaran al carrer sobre quins hàbits de sostenibilitat hem anat incorporant les persones al llarg dels anys.

RTVE

anterior siguiente