Enlaces accesibilidad
Premis Zapping

Els programes i sèries de RTVE opten a sis premis Zapping i 'Los Conciertos de La 2' rebrà un Premi Especial

  • Maribel Verdú i Daniel Grao, candidats a millor actriu i actor; 'Ana Tramel. El juego', opta, a més, al guardó a millor sèrie
  • 'MasterChef 9', candidat a millor programa d'entreteniment; 'Órbita Laika', a millor programa divulgatiu i Silvia Laplana (El Tiempo), a millor presentador
  • Premi Especial a RTVE per la seva constant i valuosa dedicació a la difusió de la música a través de 'Los conciertos de la 2'

Per
Maribel Verdú a 'Ana Tramel. El juego'
Maribel Verdú en 'Ana Tramel. El juego'

RTVE aconsegueix candidatures a totes les categories televisives de la 27a edició dels Premis Zapping, amb els que l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya reconeix l'audiovisual de qualitat. Els guanyadors es coneixeran el pròxim 12 de maig, en un acte que se celebrarà a l'auditori de CaixaForum Barcelona.

Cartel promocional de HIT

Cartel promocional de HIT

La ficció 'Ana Tramel. El juego', estrenada al setembre a La 1, és candidata a millor sèrie; i la seva protagonista, Maribel Verdú a millor actriu. D'altra banda, el protagonista de 'HIT', Daniel Grao, opta al premi a millor actor.

Los jueces de 'MasterChef'

Los jueces de 'MasterChef'

Entre els millors programes d'Entreteniment, és candidata la novena edició del talent culinari 'MasterChef'. I com a millor programa Cultural i Divulgatiu, 'Orbita Laika', l'espia de ciència de La2. Finalment, la meteoròloga d'El Tiempo de RTVE Silvia Laplana és candidata a millor presentadora.

Silvia Laplana, meteoróloga de RTVE

Silvia Laplana, meteoróloga de RTVE

En aquesta cita, RTVE rebrà a més un Premi Especial "per la seva constant i valuosa dedicació a la difusió d'un bé tan preuat com la música" a través de 'Los conciertos de La 2', un format en el qual destaca "la qualitat, l'elegància, la varietat i el compromís amb la cultura", assenyala l'organització dels premis.

Aquesta edició dels Premis Zapping és un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat de 2021. Són les persones consumidores i usuàries els qui trien els finalistes de cada categoria. Un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.