Enlaces accesibilidad
Aquí Parlem

Joan Mena d'En Comú Podem, a 'Aquí Parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista el diputat d'En Comú Podem al Congrés
  • Dissabte, 26 de març, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els continguts a RTVEPlay.cat

Per
Joan Mena al plató del programa assegut a un sofà vermell
Joan Mena a 'Aquí Parlem'

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana i compta com a convidat amb Joan Mena.

Lluís Falgàs entrevista Joan Mena, portaveu de Catalunya En Comú i diputat al Congrés per En Comú Podem, autor del llibre 'No parlaràs mai un bon català. Les mentides sobre la immersió lingüística' (Editorial Eumo). Falgàs li demanarà per l'aplicació del 25% de castellà a les aules catalanes, per la vaga en contra d'aquesta mesura i per les declaracions del conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, on va anunciar la preparació d'un nou decret lingüístic, entre altres qüestions.

'Aquí Parlem' també se centra en l'actualitat política i parlamentària amb la vaga convocada pels sindicats d'educació i la vaga del transport. A més, el programa repassa la sessió de control al president Pere Aragonès al Parlament.