Enlaces accesibilidad
5 d'octubre de 1960

Arriba Perry Mason, una de las sèries amb més èxit de la televisió

Per
Perry Mason

'Perry Mason' es va començar a emetre a Espanya el 5 d'octubre de 1960. La cita amb el carismàtic advocat era cada dijous al vespre en prime time. TVE tenia el monopoli i el parc de televisors havia començat a créixer. La sèrie va ser una de les primeres que van conèixer un èxit massiu.

El paper de Perry Mason, interpretat per Raymond Burr, va ser creat per Evie Stanley Gardner. Es tractava d'un advocat de mitjana edat, solter, i amb una secretària maca anomenada Della Street i un detectiu privat, Paul Drake, que treballava per a ell. La sèrie es va començar a emetre a Estats Units el setembre de 1957 i ràpidament es va convertir en un gran èxit. A Espanya es va emetre durant diverses temporades fins al 1966. Posteriorment la Segona Cadena de TVE va tornar a emetre 'Perry Mason', ho va fer aprofitant la popularitat que el seu protagonista, Raymond Burr, havia assolit amb 'Ironside', una altra sèrie que també d'èxit.

En els seixanta del segle XX, a Espanya no existia la infraestructura adequada ni hi havia cultura de doblatge, per la qual cosa les sèries es doblaven a Puerto Rico.

RTVE

anterior siguiente