Enlaces accesibilidad
Divendres 21 de juny a les 20.30h a La 2 i diumenge 23 de juny a les 12.30 a La 2

Manuel Campo Vidal, a "Gent de paraula"

  • Cristina Puig analitza amb el presentador el món que viu actualment el periodisme, com ha canviat la professió i el descrèdit de la política

Por
Manuel Campo Vidal
Manuel Campo Vidal

"Gent de paraula" és un programa d'entrevistes personals, dirigit i presentat per Cristina Puig.

Aquest divendres a "Gent de paraula" Cristina Puig entrevista el periodista i actual president de l'acadèmia de televisió, Manuel Campo Vidal.

És una de les cares més identificades amb la televisió, quan dius el seu nom tothom sap de qui parles i això en aquesta feina és un plus. Rigor, serietat i capacitat de comunicació són alguns dels qualificatius que se li atribueixen a Manuel Campo Vidal

Als anys 80 va presentar el Telediario de TVE, després vindrien Hora 25 a la Ser i el canvi a la privada, com a director d'Antena3. Però sobretot és l'home dels cara a cara electorals, l'únic a qui els polítics han volgut de moderador, amb l’excepció de l'Olga Viza. Actualment és el president de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió.

Cristina Puig repassa amb Manuel Campo Vidal el món que viu actualment el periodisme, com ha canviat la professió i el descrèdit de la política, entre d'altres qüestions.

RTVE

anterior siguiente