Enlaces accesibilidad
Economia

Les Balears es presenten a la fira de Londres amb l'objectiu d'allargar la temporada turística

  • Segons el Govern l'any que ve les illes podran avançar la temporada
  • Només fins al mes de setembre van arribar 2,8 milions de britànics a les illes

Por
Les Balears es promocionen a Londres
Les Balears es promocionen a Londres

Les Balears són presents a la Fira de Turisme de Londres. El Govern assegura que la recuperació del turisme britànic, el segon mercat per a l'arxipèlag, permetrà que l'any que ve les illes avancin temporada, tot i la incertesa geopolítica actual.

L'objectiu: allargar la temporada

Les previsions de l’any que ve per al turisme britànic són molt bones

La presidenta Armengol i el conseller Negueruela han assistit a aquesta primera jornada, on han assegurat que la recuperació del turisme britànic permetrà que la temporada que ve les illes avancin la temporada turística. Les Balears es presenten a la fira de Londres amb l'anunci que la temporada serà més llarga. Tot i les incerteses provocades per la situació geopolítica actual preveuen que els turistes arribaran abans del que era habitual.

Tot i la incertesa actual les previsions són bones

Això ens permetrà començar abans la temporada i seguir amb l’estratègia de desestacionalització del Govern

Només fins al mes de setembre van arribar 2,8 milions de britànics a les illes. L'objectiu és que n'arribin més des del segon mercat emissor, especialment durant la temporada baixa. Segons la presidenta del Govern, Francina Armengol, "les previsions de l’any que ve per al turisme britànic són molt bones, un fet que permetrà començar abans la temporada i seguir amb l’estratègia de desestacionalització del Govern".

Calculen que la temporada començarà el mes de febrer a Mallorca i el mes de març a la resta d'illes. Unes previsions que, segons el Govern, permetran impulsar l'economia balear i donaran tranquil·litat a les gairebé 200.000 famílies que viuen del turisme.