Enlaces accesibilidad
Turisme

El 25% dels hotels mallorquins obriran aquest hivern

  • El novembre obrirà la meitat dels hotels de Mallorca
  • Són xifres superiors als anys 2019 i 2021

Por
La meitat dels hotels mallorquins estaran oberts el mes de novembre
La meitat dels hotels mallorquins estaran oberts el mes de novembre

Els hotels de Mallorca es preparen per a la temporada de tardor i hivern i amb bones perspectives. El mes de novembre, segons la Federació Hotelera de Mallorca, obrirà la meitat de la planta hotelera. I de cara als mesos d'hivern, la previsió és que obri un 25% dels hotels mallorquins.

Tancament progressiu segona quinzena novembre

El mes que ve mantendran obertes les portes un 50% dels hotels, qua aniran tancant progressivament a partir de la segona quinzena del mes.

El tancament es farà segons la zona i la connectivitat que ofereixin les companyies aèries. A partir del desembre continuarà amb el cartell d'obert un quart de la planta hotelera, que aposta així per obrir tot l'any.

Demostra l'interès en la desestacionalització

La Federació Hotelera, en paraules de la seva presidenta Maria Frontera, considera que això és una "demostració de l'interès del sector en la desestacionalització. Que ja es va fer palés el mes de març quan obriren un un 46% dels hotels illencs". La Federació afirma que les xifres són superiors als anys 2019 i 2021.

Incentius per obrir l'oferta complentària

El camí cap un turisme més equlibrat

"És el camí cap un turisme més sostenible, equilibrat i intel·ligent", diu Maria Frontera, però demana que si els hotels estan oberts les destinacions turístiques han d'estar també obertes i netes. La Federació reclama incentius perquè l'oferta complementària pugui obrir durant els mesos de temporada baixa i que els ajuntaments mantenguin en condicions les platges i els municipis costaners.