Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El doctor Pedro Cavadas y el equipo de cirujanos del Hospital de la Fe, en Valencia, han iniciado este martes el primer trasplante de cara en España

* Passa a disposició judicial la dona acusada de matar el seu marirt a la localitat Valenciana de Real de Montroi.

* La Comunitat Valencia registra un nou cas de Grip A. Es tracta d'una dona de 27 anys que està ingresada des d'ahir a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Requena.

* Fernando Alonso podrà estar, definitivament, este cap de setmana corregens al Circuit Urbà de València.

-----------

* Pasa a disposición judicial la mujer acusada de matar a su marido en la localidad valenciana de Real de Montroi.

* La Comunidad Valenciana registra un nuevo caso de Gripe A. Se trata de una mujer de 27 años que está ingresada desde ayer en la Unidad de Cuidados Intensivos del Hospital de Requena.

* Fernando Alonso podrá estar, definitivamente, este fin de semana, corriendo en el circuito urbano de Valencia.

* Agents de les Forces de Seguretat, Bombers, voluntaris de Protecció Civil i personal sanitatari formen part del dispositiu de 8.000 persones que s'ocupen de la seguretat dels proper Gran Premi d'Europa de Fórmula 1.

* Una persona morta i dos ferides es el resultat d'u accident que ha tigut lloc este matí a l'AP 7, a Santa Magdalena de Polpís.

* Esports: El Villarreal es va imposar al Nàstic per 0 gols a 3.

Per la seua banda el València torna del Trofeu Carranza amb dos derrotes en la butxaca

----------

* 8.000 agentes se ocuparán de la seguridad en el gran premio de Europa de Fórmula 1.

* Muere una persona y dos resultan heridas en un accidente de tráfico ocurrido esta mañana en Santa Magdalena de Pulpís.

* El Villarreal se impuso este fin de semana al Nàsttico por 0 goles a 3. El Valencia vuelve del trofeo Carranza con dos derrotas en el bolsillo.

En la popular guerra de carretillas de anoche se dispararon unas 11.000 docenas de petardos voladores. El balance de este año, 149 heridos, dos de ellos graves. Se trata de un joven de 22 años y un niño de tres.

L'ex-vicepresident del govern valencià i ex-conseller, Víctor Campos continua ingressat a la unitat de la vigilancia intensiva de l'hospital 9 d'Octubre.

149 ferits a la nit de l'albà. Elx viu la seua festa amb el Misteri com protagonista.

Esports : el Gènova arravata el trofeu de la ceràmica al Villarreal.

----------------

El ex-vicepresidente del gobierno valenciano y el ex-conseller Víctor Campos continúa ingresado en la unidad de vigilancia intensiva del hospital 9 de Octubre.

149 heridos en la Nit de L'albà. Elche vive su fiesta con el Misteri como protagonista.

Deportes: el Génova arrebata el trofeo de la cerámica al Villarreal.

Els Serveis Informatius de la Comunitat Valenciana ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a València i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen als ciutadans de la Generalitat Valenciana.

Mor als 61 anys d'edat el Conseller de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, José Ramón García Antón

Esports: El València supera als penals l' l Ain, d'Abu Dhabi. L'Elx, en segona divisió, derrota amb contundència al Tenerife, que acaba de pujar a primera.

-----------------

Muere a los 61 años el conseller de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda, José Ramón García Antón.

Deportes: El Valencia supera en los penaltys al Al Ain, de'Abu Dhabi. El Elche, en segunda división derrotaba con contundencia al Tenerife, recién ascendido a primera.ñana en Mestalla.

La ciudad de Elche vive su semana grande que culmina el próximo sabado con la fiesta del Misteri. Un drama sacro-lírico, de origen medieval, que recrea la muerte, coronación y asunción a los cielos de la Virgen María. Una tradición única, patrimonio de la humanidad. (12/08709)

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha requerit a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies documents del període en què Rita Barberà va presidir la institució.

Mor a València una dona de 28 anys, amb patològies prèvies, víctima de la Grip A.

Esports : Schumacher no correrà el Gran Premi d'Europa de Fórmula 1.

-----------------------

El Tribunal Superior de Justicia de Madrid ha requerido a la Federación Española de Municipios y Provincias documentos del período en que Rita Barberá presidió la institución.

Muere en Valencia una mujer de 28 años, con patologías previas, víctima de la Gripe A.

Deportes: Schumacher no correrá en el Gran Premio de Europa de Fórmula 1.