Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Cesc es queda a Londres. El migcampista d'Arenys anuncia que jugarà a l'Arsenal un any més.

Els controladors tensen la corda. Rebutgen la proposta d'un arbitratge independent que ha fet AENA

Timida millora econòmica. El PIB del segon trimestre puja un 0,2% gràcies al consum privat.

Funeral multitudinari. El pavelló municipal s'omple a vessar per acomiadar les tres noies mortes.

L'economia espanyola millora lleugerament, segons l'últim informe del Banc d'Espanya. El PIB va crèixer dues dècimes entre abril i juny, sobretot per l'augment del consum privat, que es pot atribuïr a que eren els mesos previs a la pujada de l'IVA./Els controladors aeris han demanat -formalment- una entrevista amb el ministre , José Blanco, tot i que el titular de foment ja els ha dit que no els rebrà./Artur Mas ha insistit en la necessitat de canviar el model econòmic català i aposta pel concert econòmic.../ERC ha presentat una nova web que permet als ciutadans fer esmenes al seu programa electoral, que votaran al congrès nacional del 18 de setembre./Òmnium Cultural ha demanat als partits que defensin una línia coherent amb el compromís nacional que van assolir a la manifestació del 10 de juliol. És un dels punts del manifest per la Diada Nacional que han fet públic avui. Òmnium assegura que cal anar més enllà de la reivindicació i passar a l'acció./

/Els alcaldes dels 300 municipis que es van quedar a les fosques arran de la neva del març reclamen que les recomanacions que la Generalitat fa a Endesa siguin obligatòries./Cassà de la Selva ha celebrat el funeral per les tres joves, veïnes del municipi, que van morir en un riu de Mèxic/Tarragona ha presentat avui la impactant remodelació de la seva plaça de toros./L'Agrupació de Penyes taurines de les Terres de l'Ebre vol el suport de la ciutadania per demanar l'aprovació immediata de la Proposta de Llei de regulació de les festes tradicionals amb bous./Al Campionat Europeu de Natació de Budapest, l'equip espanyol de natació sincronitzada han quedat segones en la rutina tècnica per equips. Un cop més, per darrera les russes./Julio Iglesias va tornar a fer ple, ahir a la nit, per tercer any consecutiu, al festival dels Jardins de Cap Roig./Guardiola no tindrà més remei que tirar del planter per afrontar l'anada de la Supercopa/

Unes 3.000 persones han assistit aquest divendres al funeral conjunt que s'ha oficiat a Cassà de la Selva per Irene Carbó i les germanes Neus i Núria Terrades, mortes en un accident fluvial a Mèxic. Els familiars de les víctimes han agrait el suport que han rebut dels veïns, que amb una assistència massiva han fet pal·lesa la consternació que es viu al municipi. Les autoritats mexicanes segueixen buscant Francesc Espasa, el veí de Lleida que també va desaparèixer arran de l'accident.

Els controladors aeris i AENA continuen negociant elconveni col·lectiu. Diuen que hi ha "petits avenços" i que si arriben a un acord s'evitarà la jornada de vaga, que preocupa al sector turístic. Alguns diaris britànics adverteixen del risc de viatjar a Espanya./Els pares de nens malalts de càncer demanen poder tenir la baixa laboral per cuidar els fills. CiU ha presentat al congrés una proposició legislativa. Les associacions de malalts consideren que els nens hospitalitzats necessiten la presència dels pares./Els estudiants que volen entrar a la universitat ja poden consultar les notes de tall en segona assignació. Enguany un 20% d'estudiants procedents de batxillerat i Formació professional s'havien quedat sense plaça a la universitat. Uns i altres creuen que el nou sistema d'accés els perjudica./Segons el sindicat UGT en els casos de les dones immigrades, la precarietat, la ocupació irregular i l'explotació laboral estan a l'ordre del dia. Segons un informe, les dones estrangeres cobren un 50% menys que el sou mig d'un home espanyol. També pateixen un 10% més d'atur que les dones d'aquí./Els últims indicadors de l'eurozona mostren una petita recuperació de l'economia. Tot i això, el BCE es decanta per la prudència./La Generalitat ha obert un expedient sancionador a Endesa per l'apagada del 8 de març que va afectar diverses comarques gironines./El funeral per les 3 noies que van morir a Mèxic se celebrarà demà al migdia al pavelló poliesportiu de Cassà de la Selva./Els Mossos d'Esquadra continuen buscant l'home que ahir, presumptament, en va matar un altre per una discussió de trànsit./ Les catalanes Andrea Fuentes i Ona Carbonell han quedat segones per darrera de l'equip rus als europeus de natació a Budapest./Del Bosque no fa cas a les peticions del Barça i, per l'amistós amb Mèxic, convoca 7 dels 8 blaugranes campions del món. Només Iniesta se'n salva.

La Generalitat li ha obert a Endesa un expedient sancionador després de constatar que hi va haver deficiències en la gestió de l'emergència provocada pel temporal de neu del mes de març, que va deixar sense llum a uns 460.000 abonats. El Govern considera que la companyia no va actuar d'acord amb els plans d'incidències previstos i que no va informar correctament a ajuntaments i usuaris. La multa podria anar fins als 6 milions d'euros.

De momento no les ha afectado la prohibición de las corridas, pero el gobierno catalán intenta diversificar la oferta y la imagen de Cataluña con otros reclamos turísticos.

El Gobierno quiere cerrar la brecha abierta en Cataluña por la sentencia del Tribunal Constitucional sobre el Estatut y por eso reunirá en septiembre la comisión bilateral Generalitat-Estado.

Impuls a l'Estatut. Chaves es compromet a tancar l'esquerda que ha produït la sentència

Matrimonis de conveniència. Entre el centenar de detinguts, un advocat i una funcionària judicial.

Una mica de Messi és molt. L'argentí té prou amb disset minuts per fer dos gols al seu primer amistós