Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Hem parlat d les mesures antidèficit per eixugar el deute públic, si en caldran més o no i quin suport trobaran al Parlament. El programa comptarà amb dos economistes: Joan Claver, doctor en Economia i degà de la Facultat d'Econòmiques de la UAB, i Francesc Granell, doctor en Economia i catedràtic d'Economia de la UB. A més, l'Estatut després de la convocatòria del ple del TC per al 10 de juny.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Reforma Laboral. Sindicats, patronal i govern es reuniran dimecres dia 9 / El grup que "mou" el món. Sitges està blindat per la policia i grups antisistema s'hi manifesten / Atac a la "Flota de la Llibertat". Els 3 activistes espanyols arribaran demà a Barcelona desde Istambul. / Tecnologia per millorar la vida. El saló Avante normalitzar la vida de les persones depenents. / A 4 bandes. Rosell, Ingla, Ferrer i Benedito ja són candidats a la presidència del Barça.

Enmig de fortes mesures de seguretat, els membres del Club Bilderberg arriben a Sitges, entre els quals la reina Sofia./Càritas diu que ha empitjorat la situació de les persones i famílies que els demanen ajuda. Tres de cada quatre són a l'atur/Els dos activistes catalans i el valencià, membres de la "flotilla per la llibertat" atacada per Israel arribaran demà a Espanya./Govern, sindicats i patronal es tornaran a reunir la setmana que ve en la taula de diàleg social per intentar pactar la reforma laboral./L'alcaldesa de Cunit i senadora socialista, Judit Alberich, portarà al senat la moció per debatre la prohició del vel integral als edificis públics./El Barça reconeix contactes amb el representant de Yaya Touré, que arriba amb una oferta del Manchester City.

El club Bilderberg, una selecta cumbre anual a la que acuden jefes de estado, banqueros y presidentes de empresa se reúne desde hoy y hasta el domingo en las afueras de Sitges, al sur de Barcelona. La reunión es casi secreta y con grandes medidas seguridad.

Laura Arau, Manel Tapial i David Segarra, els tres catalans que anaven a l'anomenada "flotilla de la llibertat", atacada per Israel, tornaran demà a la tarda a Barcelona, on explicaran en roda de premsa a l'aeroport tot el que han viscut aquests dies. Un cop a Turquia, els cooperants han denunciat els maltractaments que han rebut.

A l'Edició Migdia, escoltem les seves denúncies i ens desplacem fins a Sitges. La localitat costanera barcelonina acull aquests dies la convenció anual de l'anomenat Club Bilderberg. Diuen que es tracta de les personalitats que mouen els fils del món. La trobada es fa en el més absolut secretisme, i amb fortes mesures de seguretat.

Reforma Laboral, el dia 16. L'atur baixa al maig per segon mes consecutiu. / Comissió d'investigació del cas Palau. El Parlament vol esclarir si es van desviar fons del Palau cap a CDC / Hospitals que cobren tard. Els treballadors temen perdre la paga del juny. / El burka anirà al Senat. Diversos ajuntaments debaten prohibir-lo als espais públics. / No a l'oferta per Cesc. L'Arsenal rebutja uns 35 milions d'euros del Barça per Cesc.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

L'atur baixa de 19 Mil persones a Catalunya./El cas del Palau de la Música es començarà a investigar al Parlament a partir de dimarts que ve. /L'alcaldesa de Cunit, del PSC, proposarà al Senat la prohibició del vel integral en equipaments públics./La Generalitat atribueix a problemes de tresoreria l'ajornament de 15 dies en el pagament del concert sanitari als hospitals./El consistori barceloní suprimira 2 regidories: la dels usos del temps i la de participacio, i 9 comissionats, que cobraven cadascun 75.000 euros l'any./ La Junta Electoral del Barça ha començat aquest matí a validar les signatures dels 4 precandidats que van superar el tall. Ahir al "59 segons", Laporta va reconéixer que no ha gestionat bé la seva successió.

L'Atur va baixar d'un 3'19% el mes passat a Catalunya en relació al mes anterior. Ara, el nombre de desocupats a casa nostra és de 574.736 persones. Si comparem aquestes dades amb les que teníem ara fa un any, el nombre d'aturats ha pujat de prop de 70 mil persones, un 13'80% més que fa un any. El president de la Generaltiat, José Montilla, s'ha felicitat per aquesta bona notícia, que -segons diu- posa de relleu que s'estan prenent les decisions econòmicques correctes.

REFORMA LABORAL, EL DIA 16: L'atur baixa al maig per segon mes consecutiu / El burka anirà al Senat: Diversos ajuntaments debaten prohibir-lo als espais públics / Comissió d'investigació del cas Palau: El Parlament vol esclarir si es van desviar fons del Palau cap a CDC / Hospitals que cobren tard: Els treballadors temen perdre la paga del juny / No a l'oferta per Cesc: L'Arsenal rebutja uns 35 milions d'euros del Barça per Cesc

L'Informatiu mostra un dels magatzems intervinguts per la guàrdia urbana de Barcelona on es guardaven els productes per a la venda al top manta./La Generalitat ha concretat que s'apujarà un 2% pels que cobren 120.000 euros l'any i un 4% per aquells que superin els 175.000. /Els sindicats avisen que no hi haurà pacte si s'abarateix l'acomiadament/. A la presó de Beer Sheva els tres activistes espanyols s'han negat a signar la repatriació voluntària./Pau Gasol renuncia al Mundial de Turquia amb la selecció espanyola de bàsquet./El consell d'administració de Caixa Girona ha aprovat per unanimitat integrar-se dins la Caixa.

El Govern tripartit ha acordat quant i a qui pujarà el tram autonòmic de l'Impost de la Renda. Els contribuents que guanyen més de 120.000 Euros anuals veuran augmentats de dos punts el que paguen a Hisenda. La pujada serà de quatre punts per als que cobren més de 175.000 Euros. Amb aquesta mesura, la Generalitat vol recaptar 75 milions d'euros.

El Consell de Govern ha aprovat avui diverses mesures per retallar el dèficit públic, que complementen les aprovades al Consell extraordinari de dissabte passat, com ara l'eliminació de 63 entitats dependents de la Generalitat, l'ajornament d'inversions en obra pública i la reducció de les despeses de personal públic.

La cámara de Repor se pasea esta semana por una calle con más de 1.000 años de historia, una calle pequeña, escondida en la Barcelona antigua, una calle que no viene destacada en las guías pero que al mismo tiempo ha visto transitar por ella a muchas culturas a lo largo de la historia. Se trata de la calle Carders, Corders, Boria o Plaça la Llana, porque la particularidad de esta calle es que tiene todos estos nombres en su trazado.