Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
El pla d'austeritat de Zapatero consisteix a rebaixar fins a un 7% el sou dels funcionaris i a congelar les pensions. Per Montilla, són mesures necessàries. Duran i Lleida aposta per les privatitzacions i Esquerra critica que sempre acaben pagant els mateixos./ Sobre la retallada dels ajuts a les persones dependents s'ha manifestat també aquest matí a Lleida el president del comitè espanyol de Minusvàlids./Ja ha passat a disposició judicial la mare dels dos nens morts a Lloret de Mar. La dona va deixar una nota confessant el doble crim i després es va intentar suïcidar sense èxit./Als jutjats de guàrdia de Barcelona han entrat més de 5MIL detinguts els tres primers mesos d'aquest any. Això és un 30% més que el mateix període del 2009. Cal tenir en compte que només hi ha tres jutjats per detinguts. Segons la jutgessa degana de Barcelona, amb l'actual ubicació d'aquestes dependències, a la Ciutat de la Justícia, la situació es fa insostenible/L'Ajuntament de Barcelona ha obert un expedi
Don Juan Carlos ha abandonado la Clínica Planas de Barcelona, en la que se ha recuperado en los últimos días tras la intervención a la que fue sometido el pasado 8 de mayo.

El Rey Don Juan Carlos abandona la clínica Planas de Barcelona tras ser operado de un nódulo en el púlmon. El Rey, que se dirigía al aeropuerto para volar a Madrid, ha dicho a a los reporteros que se encontraba "bien" (21/05/10).

Endavant amb les mesures. El govern aprova el decret de reducció del dèficit. / Protestes contra la retallada. Milers de persones es manifesten a tota Espanya contra el pla d'estalvi. / Torna a caure la cúpula d'ETA. La policia ha detingut el líder de la banda i el seu possible successor. / Assasinat a Lloret. L'autòpsia ha determinat que els dos nens van morir asfixiats. / Valdés i Pedro, al Mundial. El Barça aporta 8 jugadors a la selecció. Villa ja és a Barcelona.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Vivía con ellos y con su pareja, un hombre encarcelado en el Reino Unido por pederastia. La policía se ha llevado de la casa una bolsa con varios objetos.

L'oposició a Catalunya carrega contra el fracàs del darrer esborrany de l'Estatut. Per CiU, segons Artur Mas és digne d'un vodebil. Per al Partit Popular, segons Alícia Sánchez Camacho, és una mostra més que el text és inconstitucional. El Ministre de Justícia demana que es deixi a l'Alt Tribunal fer la seva feina./Unes dues-centes persones s'han concentrat en silenci a Lloret de Mar per la mort dels dos nens presumptament a mans de la seva mare./. El líder de CiU, Artur Mas, nega les darreres informacions que apunten cap a un finançament il·legal de Convergència, a través d'obres que el Palau de la Música./Des d'avui, els advocats dels 20 imputats pel cas Pretòria tenen accés a tota la documentació en poder de l'Audiència Nacional./El Govern espanyol, la patronal i els sindicats s'han tornat a reunir aquest matí per parlar de la reforma laboral i el pla d'austeritat que aprovarà aquesta tarda el consell de ministres. /Els productors de pollastre sobreviuen com poden a la crisi genera