Enlaces accesibilidad

Disculpin la interrupció

  • El programa compta amb el trio d'humor "Especialistas secundarios" i la col·laboració del periodista i escriptor David Escamilla i del 'dj' Dr. Flo
  • Les nits del dijous els espectadors de La 2 podran gaudir d'un programa d'entreteniment amb entrevistes a personatges famosos
  • L' humor i la música seran dos components imprescindibles per a 50 minuts d'un espai que sobretot vol entretenir i distreure
  • Els col·laboradors del programa ens oferiran reportatges i situacions divertides també fora de plató

Per
Disculpin la interrupció

"Disculpin la interrupció" arribarà a les pantalles la nit dels dijous per a fer-nos oblidar els mals de cap. Serà un programa amb tocs d'humor, música i una posta en escena colorista, en directe i des dels estudis de TVE Catalunya i amb una professional del mitjà al davant, Carolina Ferre.

Els seus col·laboradors són el trio d'humoristes "Especialistas secundarios", el periodista i escriptor David Escamilla el dj Dr. Flo i diversos periodistes. Tots junts ens proporcionaran l'oportunitat de distreure'ns davant la petita pantalla en un espai de 50 minuts, on s'uneixen entreteniment i actualitat i on qualsevol situació és possible.

Carolina Ferre

La presentadora és coneguda pels espectadors de TVE programa nostàlgic 'Yo estuve allí' emés a La 1 el 2008 els dissabtes a la nit.

Ferre afronta amb "Disculpin la interrupció" un nou programa d'entreteniment i amb entrevistes d'actualitat, el tipus d'espai en que ha treballat gairebé sempre des dels seus inicis i sempre davant les càmeres. Aquesta periodista i presentadora nascuda a Cocentaina, Alacant, va començar a treballar a la televisió autonòmica valenciana i posteriorment ha estat a diverses cadenes privades.

Carolina Ferre serà qui rebi els famosos al plató, qui faci les entrevistes als convidats del programa i comparteix amb ells les situacions que es produeixin en directe. I és que la presentadora també haurà d'aguantar els gags dels col·laboradors del programa, "Especialistas secundarios".

Ferre convidarà al plató personatges coneguts o interessants per un fet noticiable del moment. La conversa estarà amanida amb els gags dels humoristes i amb música.

'Especialistas secundarios'

Son tres homes avesats a fer l'acudit oportú i també a preparar-ho tot per treure la rialla de les situacions més diverses. Coneguts per la seva feina -sobretot a la ràdio- pel seu humor absurd i surrealista, ara podrem riure amb ells a la televisió.