Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Una persona ha muerto y un centenar de personas de las comarcas de Girona han resultado intoxicadas por inhalación de monóxido de carbono, la gran mayoría de carácter leve, al utilizar para calentar sus viviendas generadores domésticos o braseros en mal estado o instalados de una manera deficiente (11/03/10).

30 torres de alta tensión siguen en el suelo. No aguantaron el peso de la nieve. Esas torres todavía no se han arreglado, así que miles de ciudadanos siguen sin luz en Girona. La Generalitat culpa a las eléctricas de esta situación. Las compañías aseguran que restablecerán el suministro en las próximas horas.

Amb el conseller de política territorial i obres públiques hem parlat del caos provoat per la nevada i de l'actual moment de l'executiu tripartit en plena precampanya electoral. També de la crisi econòmica, les relacions amb el govern de Madrid, les consultes independentistes o les noves opcions polítiques. A la part final hem parlat de la situació laboral de la dona amb Mireia Las Heras, professora d'IESE i experta en tasques executives, i Gemma Lienas, escriptora i president de l'associació 'Dones en xarxa'.

La nevada era esperada però tot i així s'han col·lapsat els serveis bàsics, els nens han gaudit dels jocs i s'han suspès les classes, com també a la Universitat. El transport públic i privat troba grans dificultats per circular.