Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Olga Menchén és la propietària i creativa de la marca Menchén Tomàs, especialitzada en alta costura. El divendres 28 d’octubre desfila a la 080 Fashion Barcelona amb una col·lecció inspirada en Las Vegas dels anys 50: ‘The Rat Pack’. Però abans ha visitat ‘Punts de vista’ per parlar de moda, d’alta costura i dels seus projectes més propers. 

La temptació sempre s’ha considerat un pecat i el pecat ha estat un eufemisme de sexe. Però, què té de dolent? És sana la relació que tenim amb el sexe? Aquest tipus de preguntes són les que planteja la nova novel·la d’Imma Sust, ‘Les temptacions de l’Eva’. Un llibre eròtic i feminista protagonitzat per una dona de 32 anys que s’adona de la dificultat de trobar relacions sexuals satisfactòries.

Acrobarcelona ha visitat el programa per fer-nos gaudir dels seus equilibris impossibles. Acostumats a veure’ls pels carrers de Barcelona i pels circs de tot el món, els joves marroquins han convertit ‘Punts de vista’ en una pista plena d’acrobàcies, de música i de moviments increïbles. 

A més, Paula Hergar ha proposat diverses sèries i optimistes per celebrar el dia mundial contra el patiment, i Dolo Beltran ha portat ‘Punts Perduts’ entre dos punts.

El Museo Thyssen-Bornemisza explora la relación entre Pablo Picasso y Coco Chanel, dos motores de la modernidad del siglo XX, que colaboraron en dos ocasiones a lo largo de su carrera y que compartieron una imaginario común que quedó plasmado en óleos, vestidos, dibujos y otras piezas.

La exposición "Picasso/Chanel" abre mañana martes sus puertas hasta el 15 de enero de 2023 como una de las exposiciones más esperadas del año y con algunas piezas extraordinarias.

Cada año la Semana de la Moda de París deja impactantes imágenes sobre las pasarelas, pero esta vez parece difícil que alguien pueda superar la de este año: la modelo Bella Hadid con un vestido a partir de una técnica sorprendente a base de spray. Detrás de esto está Manel Torres, fundador y gerente de Fabrican Limited. ¿Qué hay detrás de esta tecnología? Lo cierto es que ya se lleva usando mucho tiempo, pero no de esta manera. En Por tres razones lo descubrimos: se pueden hacer desde vendas clínicas para hospitales hasta bayetas de limpieza o decoración de interiores.

Té mil idees al cap i ha revolucionat l'estètica de les passarel·les. Domingo Rodríguez Lázaro és present i futur de la moda espanyola. El creador i director creatiu de Dominnico, serà una de les estrelles de la 080 Fashion Barcelona. Ha dissenyat per Rosalía, Lady Gaga i Bayona, entre d'altres. A 'Punts de Vista', ha fet un repàs per la seva carrera i ha explicat els seus futurs projectes. 

L'actriu, model i escriptora Lorena Franco ha presentat el seu nou llibre 'El lugar donde fuimos felices'. Una novel·la que gira al voltant de l'assassinat de Blanca, una professora d'institut. 

L'escenari s'ha omplert de música amb les actuacions de ‘Hoven’, un grup lleidatà liderat per Pol Joven, i Roger Torné, el guanyador de la primera edició del concurs de música al carrer 'El Corral'. 

D'altra banda, Víctor Clares i Paula Hergar han detallat totes les novetats de música i sèries.

Y nos acercamos a la Sala Canal de Isabel II de Madrid para recorrer, con Ana Gil, 'El hilo invisible', muestra dedicada a la Premio Nacional de Moda, Sybilla.

Hoy trasnochamos con nuestra querida Ágatha Ruiz de la Prada. Charlamos esta noche con ella sobre su vida, la vida de sus cercanos y de ss proyectos. Ágatha nos hace llegar el mensaje de la sostenibilidad, ella hace moda sostenible y es una defensora del ecologismo.