Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • El govern espanyol ha recorregut al Constitucional la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9 de novembre./ Doncs aquest recurs davant el TC té el ple suport, també, del PSOE. Ho deixava clar el seu secretari general que ha parlat amb molta rotunditat./ Les reaccions a la decisió del govern espanyol han marcat la majoria de declaracions posteriors a les executives dels partits catalans./ De la seva banda, SCC ha presentat un escrit a fiscalia perquè investigui el possible ús fraudulent per part de la Generalitat de les dades personals dels ciutadans catalans.
  • Es recupera la normalitat a les carreteres gironines i a l'AVE després de les fortes tempestes de les últimes hores.  La pròxima nit i matinada les precipitacions es poden reactivar a moltes comarques. 
  • La Champions torna demà amb un plat fort: el Paris Saint Germain-Barça que podreu veure per La 1. Els francesos han confirmat fa una estona que Ibrahímovic no podrà jugar mentre que els blaugrana presenten la novetat de Montoya per DOGLAS amb molèsties al peu esquerre. 
  • El govern espanyol ha recorregut al Constitucional la llei de consultes i el decret de convocatòria del 9 de novembre. Ho ha aprovat aquest matí en una reunió extraordinària del Consell de Ministres. Després de la reunió del govern, Mariano Rajoy ha explicat que tenen l'obligació de prendre aquest decisió perquè la consulta és antidemocràtica al anar en contra del principi de sobirania nacional. Rajoy s'ha mostrat obert a dialogar amb Artur Mas sempre dins dels marcs legals. Així doncs, ara pendents del que farà el govern català./ De la seva banda, SCC ha presentat un escrit a fiscalia perquè investigui el possible ús fraudulent per part de la Generalitat de les dades personals dels ciutadans catalans. L'entitat considera que crear un cens per celebrar la consulta a partir de les dades que han facilitat els ajuntaments al registre de població de Catalunya és il·legal./ El PP català demanarà la compareixença d'Artur Mas a la comissió d'investigació sobre frau fiscal si no aclareix si va participar en negocis de la família Pujol a liechtenstein. Una informació del diari El Mundo assegura que el principiat de Liechtenstein hauria enviat una nota a les autoritats espanyoles informant d'una possible implicació de Mas amb negocis de la família Pujol. De la seva banda, Ciutadans presentarà demà a Fiscalia un escrit en el que sol·licita que actuï en el cas Pujol ja que la formació d'Albert Rivera creu que hi ha indicis de possible corrupció. 
  • I també als tribunals...La portaveu d la PAH, Ada Colau, ha demanat que la delegada del govern de Madrid, Cristina Cifuentes, rectifiqui públicament i demani disculpes per haver-li dit filoterrorista en una entrevista radiofònica el març de l'any passat. 
  • L'increment de preus al consum ha frenat la davallada interanual.  Segons l'INE els preus han augmentat una dècima aquest setembre respecte el mes anterior. 
  • Miguel Boyer ha mort aquest matí a Madrid a causa d'una embòlia pulmonar.
  • Així ha començat el matí a l'estació del tren d'Alta Velocitat a Girona. Les pluges intenses de les últimes 24 hores han provocat multitud d'incidències, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona. L'AVE entre les dues capitals ha recuperat la normalitat a migdia.
  • Convertir Moçambic en un país pioner en l'eleminació de la malària a l'Àfrica subsahariana. Aquest és l'objectiu del programa contra aquesta malaltia que han presentat avui l'Obra Social  "la Caixa" i la Fundació Bill & Melinda Gates. Cada any la malària causa més de 600 mil morts al món
  • Aquesta setmana torna la champions i ho fa amb un plat fort: el Paris Saint Germain-Barça que podreu veure demà a tres quarts de nou del vespre per La 1. L'equip de Luis Enrique ja és a la capital francesa amb una novetat a la convocatòria: Montoya ha susbtituit DOGLAS, que té molèsties al peu esquerre./ Jeremy Mathieu encara no ha debutat amb el Barça a la lliga de campions. / Al Mundial de bàsquet femení, la selecció espanyola lidera el seu grup després de guanyar el Brasil per un contundent 83 a 56./ L'equip de Lucas Mondelo va dominar el partit des del primer minut amb una gran actuació d'Alba Torrens i Sancho Lyttle, que van fer 15 punts cadascuna. 
  • Tot a punt a Sitges per a la 47ena edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic que entre aquest divendres, 3 d'octubre, i diumenge, 12, projecta 300 pel.lícules, algunes joies de cinema fantàstic i nous llenguatges audiovisuals que triomfen arreu del planeta.
  • LA RESPOSTA DE RAJOY 

    El govern recorre al Constitucional la 

    llei de consultes i el decret del 9N

    Recuperant la normalitat

    1.139 TRUCADES AL 112 PELS AIGUATS

    Tres mesos en negatiu

    LA INFLACIÓ INTERANUAL ESTÀ AL -0,2%

    Fi de la malària a Moçambic

    PROJECTE DIRIGIT PER PEDRO ALONSO

    El Barça ja és a París

    MONTOYA SUSBTITUEIX DOUGLAS

    El govern català xifra en 5'4 milions els catalans cridats a votar el 9-N, sense comptar els estrangers, i més de 2 mil 500 ciutadans que estan inscrits al registre de catalans a l'exterior. És una de les dades que la vicepresidenta del govern ha revel·lat aquest matí quan ha explicat els detalls del dispositiu de la consulta. El govern ha encarregat 10 mil 800 urnes i gairebé 7 milions de papareretes. S'ha xifrat el cost de la consulta en gairebé 9 milions d'euros. El COnsell d'Estat es reuneix aquesta tarda per aprovar l'informe no vinculant que el govern central utilitzarà per recòrrer la llei de consultes i la convocatòria del referèndum. 

    Artur Mas diu en una entrevista que hores d'ara no hi ha cap diàleg amb Madrid i anuncia que malgrat el recurs que el govern espanyol presentarà davant el Tribunal COnstitucional, l'executiu català continuarà endavant amb els preparatius de la consulta. 

    Un de cada 3 joves ha experimentat algun cop el síndrome FOMO: la sensació d'estar-se perdent algun esdeveniment de la seva vida social. L'escaparat que són les xarxes socials provoca ansietat i frustració en l'usuari, que sovint té la sensació que la vida dels altres és més interessant que la seva. 

     El Barça és líder invicte provisional després de guanyar 6 a 0 al Granada amb una gran actuació de Messi que ahir var marcar dos gols i ja en suma 401 com a professional. A més l'argentí va donar dues assistències de gol, una a Rakitic i l'altre a Neymar, que va fer el seu primer hat-trick a la lliga.

    Actriu i cantant; icona de la moda però per sobre de tot un sex symbol. Brigitte Bardot fa avui 80 anys. 

    48 pel·lícules, 80 cançons i 21 anys de carrera l'han convertit en un dels grans mites  del cinema francès. Us deiexem amb algunes imatges de la seva època de major esplendor...

    A finals del 2000, Tarragona va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, el que ha fet augmentar la xifra de visitants cada any.  L'any passat, la xifra de visitants va arribar a fregar els 3 milions. És una de les conseqüències de la declaració que analitzen aquest cap de setmana durant les jornades de Patrimoni Cultural de Tarragona.

     

    AL PARLAMENT

    Jordi Pujol tractarà d'explicar els diners a l'estranger

    Jordi Pujol dóna explicacions al Parlament sobre els diners que la seva família tenia sense declarar a l'estranger. La setmana vinent podria aprovar-se una comissió d'investigació sobre aquest cas.

    LA CONSULTA

    Tot a punt per la signatura que el govern Rajoy recorrerà

    La Generalitat ja ho té tot a punt per a l'acte de demà de signatura de la llei de consultes i del decret de convocatòria. El govern el recorrerà dilluns en un consell de ministres extraordinari.

    A DISPOSICIÓ JUDICIAL

    L'acusat d'apunyalar 5 vianants a Lleida

    Passa a disposicició judicial el detingut per apunyalar 5 vianants a Lleida. L' agressor ha justificat la seva acció dient que patia un brot psicòtic.

    DES DEL 2011 FINS AL 2014

    L'Agència Tributària reclama a l'ANC la informació fiscal dels últims 4 anys

    L'Assemblea Nacional Catalana ha rebut una notificació de l'Agència Tributària en què els sol·licita tota la informació fiscal dels últims quatre anys. L'ANC ja ha dit en un comunicat que lliurarà tota la documentació requerida, des de l'any 2011 fins al 2014, perquè asseguren, tenen uns comptes clars i transparents.

    Al palau de la Generalitat ja és tot apunt per a l'acte de demà. La Signatura del President Mas a la Llei de consultes i una segona signatura convocant la consulta del 9N. Avui, en un acte d'inauguració d'una planta farmacèutica a Sant Cugat, el President parlava de la importància que els països petits siguin capaços d'atraure inversions estrangeres.

    La vicepresidenta del govern ja va anunciar ahir que l'executiu no perdrà ni un minut i impugnarà la llei de consultes i el decret de convocatòria. Avui, en la roda de premsa posterior al consell de ministres,  tornava sobre el tema i puntualitzava les acusacions que el govern ja sap el que decidirà el Constitucional.

    PRESSUPOSTOS 2015

    Continuen congelats els salaris dels treballadors públics

    El consell de ministres d'avui ha aprovat els pressupostos generals per a l'any vinent. Uns comptes marcats per l'entrada en vigor de la reforma fiscal i per un creixement més elevat del previst. Per primer cop, es revaloritzen les pensions segons el nou càlcul i els salaris dels prop de 2 milions i mig de treballadors públics continuaran congelats per cinquè any consecutiu. Respecte l'objectiu de dèficit, no es preveu cap rel.laxació cap a les autonomies. Un fet que, segons el conseller Mas-Colell, situa Catalunya al límit de la reducció de la despesa. 

    A Lleida, el detingut per apunyalar 5 vianants ha passat aquest matí a disposició judicial. El jove, que es va lliurar a la policia, diu que dilluns patia un brot psicòtic i que va caminar prop de 70 km durant les 24 hores posteriors a l'agressió. Dos dels agredits han estat donats d'alta i un d'ells ja es planteja emprendre accions legals contra l'agressor.

     L'Espanyol va aconseguir, per fi, el primer triomf a la lliga...El tècnic, Sergio Gonzalez, ho va celebrar especialment. El 2 a 0 davant del Getafe va ser un alliberament pels blanc i blaus, que confien a començar a remuntar sense la llosa que suposava no haver guanyat encara cap partit... 

    Amb intervencions com aquesta, a xut de Sarabia a les acaballes de la primera part. O aquesta altre, rebutjant la rematada de Michel a la segona, Kiko Casilla va contribuir a un triomf alliberador per Espanyol...

    ANNE-SOPHIE MUTTER

    La violinista triomfa al concert inaugural del Palau de la Música

    Concert inaugural de la temporada de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. Amb una dona que fa més de 35 anys que és una de les més grans virtuoses del violí: Anne-Sophie Mutter.  La seva interpretació del Concert per a violí i orquestra de Max Bruch va fer exclamar els "bravos" i llargs aplaudiments. La violinista alemanya, que d'aquí uns dies inaugurarà temporada al Carnegie Hall de Nova York, va regalar anit dos visos al públic barceloní...Doncs amb les notes de la violinista alemanya Anne-Sophie Mutter us deixem. Tornem a tres quarts de set a Vespre a la Dos. Que passeu una molt bona tarda.

  • El president Mas continua amb la seva agenda en la vigília de l'acte en què signarà el decret de convocatòria de la consulta per al 9 de novembre. Una convocatòria que el Govern de Rajoy respondrà amb la celebració d'un consell de ministres extraordinari dilluns, i amb el recurs davant el tribunal constitucional. Des de la Xina, on és en viatge oficial, Rajoy ha assegurat que afronta la situació amb tranquil·litat, perquè té clar -diu- el que ha de fer. En un dia en què la tensió informativa és al Parlament de Catalunya, on d'aquí a dues hores escoltarem les explicacions de Jordi Pujol. 
  • Falten menys de dues hores perquè l'expresident Pujol comparegui al Parlament per donar explicacions sobre els comptes que va mantenir ocults en paradisos fiscals durant més de trenta anys. Una compareixença que podeu seguir en directe pel canal 24 hores i que té una gran cobertura mediàtica. 
  • El president Mas ha destacat avui la confiança que molts dipositen en Catalunya. El president ha afirmat que es pot ser un país petit i bo i ha posat l'exemple dÀustria. Ho ha dit enla inauguració del centre de tecnologies de la farmacèutica Boehringer INgelheim situada a Sant Cugat del Vallès.
  • L'Assemblea Nacional Catalana ha rebut una notificació de l'Agència Tributària en què els sol·licita tota la informació fiscal dels últims quatre anys. L'ANC ja ha dit en un comunicat que lliurarà tota la documentació requerida, des de l'any 2011 fins al 2014, perquè asseguren, tenen uns comptes clars i transparents.
  • El consell de ministres també aprova avui els pressupostos generals per l'any vinent. Uns pressupostos marcats per l'entrada en vigor de la reforma fiscal i per un creixement més elevat del previst. Per primer cop es revaloritzen les pensions segons el nou càlcul i els salaris dels prop de 2 milions i mig de treballadors públics continuaran congelats per cinquè any consecutiu. Respecte l'objectiu de dèficit, no es preveu cap rel.laxació cap a les autonomies. Un fet que, segons el conseller Mas-Colell, situa Catalunya al límit de la reducció de la despesa. 
  • Avui s'ha inaugurat l'any judicial a Catalunya. El president del TSJC ha dit que la corrupció no és acceptable en la societat i que s'hi ha de fer front també, i abans, des de l`àmbit polític. I en referència al moment actual, ha demanat imparcialitat en l'aplicació de les lleis i prudència a les parts en conflicte. 
  • A Lleida, el detingut per apunyalar 5 vianants ha passat aquest matí a disposició judicial. El jove, que es va lliurar a la policia, diu que dilluns patia un brot psicòtic i que va caminar prop de 70 km durant les 24 hores posteriors a l'agressió. Dos dels agredits han estat donats d'alta i un d'ells ja es planteja emprendre accions legals contra l'agressor./ A l'Audiència de Tarragona avui es constitueix el jurat popular que ha de jutjar aquest home: Ramon Laso. Està acusat de la mort i desaparició del seu cunyat i la seva dona. 
  • La polèmica línia de Molt Alta Tensió, la MAT, ja està acabada. El traçat, de 44 quilòmetres i 110 torres, s'estén des de Bescanó, al Gironès, fins a Santa LLogaia, a l'Alt Empordà./ I parlant d'electricitat, es calcula que el 10 per cent de la població catalana pateix pobresa energètica. Les organitzacions socials recorden que la situació ja és molt crítica i, a més, s'acosta l'hivern. Per això reclamen es garanteixi l'accés als subministraments bàsics a les persones més vulnerables. Tot quan la setmana vinent s'ha de resoldre el nou decret contra la pobresa energètica./ Davant les reiterades queixes i malestar veïnal, l'Ajuntament de Barcelona ha decidit suspendre temporalment l'obertura de nous locals comercials, de restauració i d'oci al barri de Gràcia, a Poble Sec i una part de Poble Nou.
  • L'Espanyol va aconseguir, per fi, el primer triomf a la lliga...El tècnic, Sergio Gonzalez, ho va celebrar especialment. El 2 a 0 davant del Getafe va ser un alliberament pels blanc i blaus, que confien a començar a remuntar sense la llosa que suposava no haver guanyat encara cap partit./ Després de l'empat a Màlaga el Barça ha perdut el liderat en solitari de la lliga, demà però reben al Granada al Camp Nou i Luis Enrique insisteix que han de continuar millorant davant d'un rival que espera que se'ls torni a tancar en defensa./ Comença la supercopa d'Espanya de bàsquet i el Barça de Xavi Pascual l'afronta com un pas més en la preparació de l'equip. Un equip amb moltes cares noves i que procurarà que no es notin baixes com les de Lorbek, Sada o Papanikolau./ El triatló de Barcelona comptarà enguany amb una participació de luxe./ 
  • Concert inaugural de la temporada de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. Amb una dona que fa més de 35 anys que és una de les més grans virtuoses del violí: Anne-Sophie Mutter
  • A PUNT PER LA SIGNATURA

    Rajoy assegura que està tranquil

    perquè sap el que s'ha de fer

    Pujol s'explica al Parlament

    A LA COMISSIÓ D'AFERS INSTITUCIONALS

    Passa a disposició judicial

    L'ACUSAT D'APUNYALAR 5 VIANANTS A LLEIDA

    Model turístic a Barcelona

    SUSPENEN PERMISOS PER OBRIR LOCALS

  • S'ha acabat el misteri, dissabte Artur Mas firmarà el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre./ Doncs el govern espanyol ja ha reacionat a l'anunci de la signatura. Soraya Sáenz de Santamaría ironitzava que enfront a les juguesques de Mas amb el temps, el govern de Rajoy actuarà amb la màxima celeritat./ L'altra gran parrit de l'Estat, el Psoe, anunciava la seva coincidència amb la inmpugnació que farà el govern de Rajoy./ Societat Civil Catalana prepara una concentració unitaria pel 12 d'octubre./ 
  • La dona de l'expresident Jordi Pujol, Marta  Ferrusola, i quatre fills del matrimoni han declarat als jutjats d'Andorra./  I també avui ha trascendit que la filla menor de Jordi Pujol, Mireia, hauria demanat a Convergència Democràtica la baixa del partit
  • A Lleida el presumpte responsable de les ganivetades a 5 persones i amb antecedents per una agressió xenòfoba a Logronyo, és previst que passi demà a disposició judicial. Els ferits continuen recuperant-se i evolucionen bé. Aquest matí la policia ha fet la reconstrucció dels fets.
  • Atenció a la dada: 3 de cada 4 atesos per la Creu Roja diuen que la crisi ha afectat directament la seva salut
  • Sense gols, ahir,  el Barça va deixar-se els dos primers punts a la Rosaleda. Els de Luis Enrqiue continuen sent liders de la lliga però compartint la primera plaça amb el Sevilla. L'atac no va funcionar, però al darrera una jornada més amb Bravo a la porteria, continuen imbatuts.
  • Coincidint amb els actes de commemoració del 40 aniversari del Teatre-Museu Dalí, des d'avui es pot veure en aquest museu una obra que feia 30 anys que no s'exposava a Figueres.
  • S'ha acabat el misteri, dissabte Artur Mas firmarà el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. / I anit al canal 24 Hores el secretari general de CIU, Ramon Espadaler, va criticar la negativa del govern espanyol a la celebració d'una consulta.
  • El president Mas signarà el decret després d'haver escoltat les explicacions de Jordi Pujol que demà compareix al Parlament. Donarà explicacions sobre els diners que la família va tenir a Andorra sense regularitzar durant més de 30 anys./ Els membres de la família Pujol que s'han desplaçat a Andorra per declarar davant la jutge com a testimonis són Marta Ferrusola i quatre dels fills del matrimoni: Marta, Mireia, Pere i Oleguer. Moviments bancaris de tots cinc apareixen en aquesta foto de la pantalla d'un ordinador de la Banca Privada d'Andorra (BPA)./ La filla menor de Jordi Pujol, Mireia, hauria demanat a CDC la baixa del partit
  • Societat Civil Catalana prepara una concentració unitària pel 12 d'octubre. És la primera vegada que aquesta plataforma organitza aquesta diada.
  • La prostitució i el tràfic de drogues computen des d'ara en la riquesa del país. També ho fa la inversió de la despesa en I+D. Gràcies a això, el nostre PIB ha crescut en gairebé 26.200 milions d'euros, el que suposa un creixement del 2'6%. Fins ara no es comptabilitzaven ni la prostitució que representa un 0'35% ni el tràfic de drogues que suposa un 0'50% del PIB. El nou càlcul de l'INE segueix la normativa de Brussel·les que ja apliquen els 28 països de la UE.   
  • A Lleida el presumpte responsable de les ganivetades a 5 persones i amb antecedents per una agressió xenòfoba a Logronyo, és previst que passi demà a disposició judicial. Els ferits continuen recuperant-se i evolucionen bé. Aquest matí la policia ha fet la reconstrucció dels fets. 
  • La crisi econòmica té un impacte pràcticament directe sobre la salut. La manca de recursos fa que no es puguin comprar determinats medicaments, que no es pugui anar al dentista o que s'hagin de patir les conseqüències de la pobresa energètica. De fet, 3 de cada 4 atesos per la Creu Roja diuen que la crisi ha afectat directament la seva salut./ I al Vendrell, 7 famílies han passat la seva primera nit en aquest bloc que ahir van ocupar membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca./ Omplir el cistell de la compra és més car a Catalunya que en d'altres Comunitats Autònomes, segons l'últim informe de l'OCU. Això sí, si abans de comprar comparem preus, ens podem estalviar més de 1.300 euros l'any./ I aquest matí, una vuitantena d'entitats han demanat el tancament del Centre d'Internament de persones estrangeres de Barcelona, ubicat a la Zona Franca./ I a Barcelona, l'ajuntament comença aquesta tardor una reforma a la Via Laietana que busca reduir la pressió turística en aquest carrer. Aquestes obres que se sumen a les intervencions que s'estan fent a les vies principals de la capital a  pocs mesos per acabar el mandat municipal. 
  • La porteria de Kameni no va rebre cap xut del Barça entre els tres pals en tot el partit. Ni Messi, ni Neymar ni Pedro van poder superar la muralla defensiva del Màlaga, i de les 10 ocasions que van tenir només el cop de cap de Piqué va anar de cara a barraca. La jugada però va quedar invalidada per falta prèvia a Sergio Sánchez. / Sense gols el Barça va deixar-se els dos primers punts a la Rosaleda. Els de Luis Enrqiue continuen sent liders de la lliga però compartint la primera plaça amb el Sevilla. L'atac no va funcionar, però al darrera una jornada més amb Bravo a la porteria, continuen imbatuts./ Messi no va entrar gaire en joc entre d'altres motius perquè va patir una temporada més un marcatge aferrissat del brasiler Weligton. El defensa del Màlaga sempre juga al límit del reglament i a les acaballes del partit es va encarar amb l'argentí. Després d'un intercanvi de paraules, Weligton va agafar Messi pel coll i el va empènyer. L'àrbitre Hernández Hernández només va castigar l'acció amb targeta groga./ De la resta d'aquesta cinquena jornada destaquen les victòries de l'Atlètic de Madrid a Almeria i la del Sevilla a casa davant la Reial Societat. El solitari gol de Deulofeu situa els andalusos a la part més alta de la classificació./ La jornada de lliga es completa avui amb dos partits. El València juga amb el Còrdova amb l'oportunitat d'igualar el Barça i el Sevilla al capdavant de la classificació. I l'Espanyol rep el Getafe amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria de la temporada./ Aquest migdia han presentat al Palau de Pedralbes la lliga catalana de bàsquet, que  es disputarà a la seu d'urgell dimecres i dijous de la setmana que ve./ Aquest és el GAES, un dels vaixells que participaran a partir del 31 de desembre a la tercera edició de la Barcelona World Race. L'han presentat aquest matí al port de Barcelona els seu dos tripulants els catalans Anna Corbella i Enric Marin i el seu padrí l'actor Imanol Arias. 
  • "Vivir es fácil con los ojos cerrados" serà la representant espanyola als OSCARS en la categoria de pel·lícula de parla no anglesa. Els acadèmics espanyols s'han decantat per aquest film de David Trueba, que ja va triomfar als premis Goya amb sis estatuetes. Trueba es va inspirar en Antonio, un professor de la vida real, que als anys seixanta feia servir les cançons dels Beattles perquè els seus alumnes aprenguessin a parlar anglès. A la pel·lícula, el protagonista Javier Càmara s'embarca en un viatge per conèixer John Lennon quan aquest visita Almería. L'acompanyen dos joves actors revelació: Natalia de Molina i Francesc Colomer./ Coincidint amb els actes de commemoració del 40 aniversari del Teatre-Museu Dalí, des d'avui es pot veure en aquest museu una obra que feia 30 anys que no s'exposava a Figueres./ El tradicional Piromusical va tancar anit les festes de la Mercè i els actes del Tricentenari a Barcelona
  • CONSULTA DEL 9N

    Artur Mas signarà dissabte el decret  i

    després el govern espanyol el recorrerà

    Ja han declarat a Andorra

    PER LA QUERELLA DE LA FAMÍLIA

    La salut en temps de crisi

    EMPITJORA PER LA POBRESA ENERGÈTICA

    Cistell de la compra

    CATALUNYA, UNA DE LES MÉS CARES

    Ni un xut a porteria

    EL BARÇA EMPATA A ZERO A MÀLAGA