Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El president de la Generalitat, Quim Torra i el seu predecessor Carles Puigdemont faran avui la comferència sobre el judici del procés que tenien previst però no serà al Parlament Europeu. El president de l'eurocambra, Antonio Tajani, la va vetar per que la considerava d'alt risc per a l'ordre públic. El judici al Suprem es repren demà dimarts.

Mentre els partits polítics es troben ja en mode de pre-campanya després de la convocatòria de generals per al 28 d'abril.

A Barcelona els Mossos investiguen la mort violenta d'una dona el cos de la qual va ser localitzat la matinada d'ahir a la platja del somorrostro de Barcelona.

I a la capital catalana la plataforma d'afectats per la R4 i Stop Pujades, han convocat vaga de bitllets i una concentració a l'estació de Sant Andreu Arenal entre les 8 i les 9.

En clau esportiva el Barça s'ha proclamat campió de la Copa del Rei, per segon any consecutiu, després de guanyar al Reial Madrid a la pròrroga per 93 a 94.

Baskonia ganó la Copa del Rey de baloncesto en 2009 y desde entonces todos los títulos han sido para el Madrid y el Barcelonas. "Jugar una final en España a día de hoy es misión imposible", dijo el entrenador del Canarias, Vidorreta, tras caer en semifinales ante los azulgrana. "Algo estarán haciendo muy bien el Madrid y el Barcelona", replicó el técnico blanco, Laso, tras vencer a Joventut claramente.

  • Los canarios se imponen a los azulgrana por 63-57 en el Santiago Martín
  • Victorias del Zaragoza, Fuenlabrada y Andorra