Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El cine español triunfa en Francia. As bestas, de Rodrigo Sorogoyen, ha conseguido el premio César de la Academia Francesa como mejor película extranjera. Además, Pacifiction, de Albert Serra, tenía nueve nominaciones y ha ganado el César a mejor actor para su protagonista y el de mejor fotografía.

Foto: Rodrigo Sorogoyen posa con el premio Cesar (Emmanuel DUNAND/AFP)

Recull cultural dels millors moments de la setmana a 'Punts de vista'. Entrevistes en profunditat a Carlos Be, Clara Garcés, Paul Urkijo, Marta Pessarrodona, Jordi Bosch, Edu Lloveras i Estibaliz Urresola. Actuacions dels artistes Carlos Goñi, Pep Sala, Raynald Colom, Queralt Lahoz, Jordi Caps, Ignasi Terraza, Pepa Nieto, Halldor Mar, Willy Tornado i Simant Dúo. 

La directora Estibaliz Urresola Solaguren ens ha parlat de '20.000 especies de abejas', una pel·lícula sobre identitat i diversitat amb la qual opta a guanyar l'Ós d'Or de la Berlinale i la Biznaga d'Or del Festival de Málaga.

Els actors Jordi Bosch i Eduardo Lloveras han presentat l'obra 'Tots eren fills meus', un text d’Arthur Miller que critica la falta d’escrúpols del capitalisme i la societat americana de postguerra que es podrà veure al Teatre Lliure fins al 26 de març.

La cantant Pepa Niebla i el pianista Ignasi Terraza han presentat 'En la orilla del mundo', un disc carregat d’influències de banda i banda de l’Atlàntic. De fet, pels seus autors la distància que separa els continents no és més gran que la d’un gran riu. 

Willy Tornado ha vingut a 'Punts de Vista' disposat a obrir-nos les portes de 'Casa'. És el seu nou treball, on comparteix les seves històries i emocions més íntimes.


Fuera la discriminación por razón de edad. En Sevilla, un grupo de mujeres de Triana, mayores de 70 años, se suben al escenario para demostrar que llevan con orgullo ser viejas. Así se llama su montaje teatral, ‘Orgullo Vieja’, donde cuentan su vida y que, en el futuro, será también una película.

Revólver és una de les bandes mítiques dels 90. Ara, tornen als escenaris amb 'Adictos a la Euforia', el disc més venut a Espanya. A 'Punts de vista', hem tingut la sort de poder parlar una estona amb el seu líder, Carlos Goñi, qui ha interpretat el single 'El Anillo de Boda'

L'escriptora Marta Pessarrodona havia de ser farmacèutica, però una malaltia va donar un tomb a la seva vida i va canviar les ciències per les lletres. És la poeta catalana més admirada, però ha fet de tot: traductora, editora, assagista... És feminista de naixement i apassionada pel món de les dones com les que formen part del seu llibre 'Donasses', que ara es reedita.

Halldor Mar és músic, islandès i amant de Catalunya. El vam conèixer amb el seu primer disc 'Winds', un treball en anglès on versionava clàssics catalans. A 'Punts de vista', ha presentat el seu últim disc 'El mar no té camins', un treball variat i alegre on compta amb col·laboracions d'altres músics com Xavi de la Iglesia i Caïm Riba.


  • La Corporación, patrocinadora oficial del certamen, participa con 19 películas y documentales
  • Apuesta por la ficción: Estreno de ‘Los pacientes del doctor García’, primera novela de Almudena Grandes que llega a la televisión, y de la tercera temporada de ‘HIT’, con sus principales protagonistas
  • ‘Alguien que cuide de mí’, de Elvira Lindo y Daniela Fejerman, abrirá el certamen el 10 de marzo. La inauguración, en directo, en La 2

Sara Roy ha passat més temps de la seva vida als escenaris que fora d’ells. La cantant i compositora ha visitat 'Punts de vista' per presentar el seu últim single en solitari 'Ja no m'importa'

Moltes vegades és bo escoltar allò que ens agrada des d’un altre punt de vista, i això és el que han fet Pep Sala i Raynald Colom en el seu darrer treball: 'Sositosos habituals'.

El director basc Paul Urkijo i l'actor Eneko Sagardoy han parlat del llargmetratge: 'Irati'. Una pel·lícula basada en la mitologia del País Basc i rodada en euskera. S'estrena als cinemes el pròxim 24 de febrer.

El director basc Paul Urkijo i l'actor Eneko Sagardoy han parlat del llargmetratge: 'Irati'. Una pel·lícula basada en la mitologia del País Basc i rodada en euskera. S'estrena als cinemes el pròxim 24 de febrer.

Paul Urkijo mezcla el folclore vasco, la fantasía, la historia y el cine de espada y brujería de los 80 en 'Irati', para ofrecernos una sorprendente y trepidante película que comienza recreando la batalla de Roncesvalles y cuyo único límite es la imaginación. Una película galardonada en festivales tan importantes como el de Sitges (premio del público y mejores efectos especiales), que fue candidata a 5 Goyas y que cuenta con la participación de RTVE. Se estrena en cines este viernes, 24 de febrero