Enlaces accesibilidad

Cinema d'estiu a RTVE Catalunya: 5 pel·lícules per les vacances

  • Prepara les crispetes i submergeix-te en aquestes històries fascinants durant l'estiu
  • Pots veure desenes de pel·lícules de franc i en català a RTVE Play Catalunya

Per

5 pel·lícules per aquest estiu
5 pel·lícules per aquest estiu

Amb l'arribada de l'estiu, les tardes caloroses i les nits tranquil·les es converteixen en el moment perfecte per gaudir de bon cinema. I, què millor manera de fer-ho que amb una selecció de pel·lícules en català completament gratuïtes?

Aquestes pel·lícules, que abasten diversos gèneres i estils, prometen entretenir i emocionar. Prepara les crispetes i submergeix-te en aquestes històries fascinants sense sortir de casa! Les tens totes a RTVE Play Catalunya.

1. Illes paradisíaques amb 'Formentera Lady'

Samuel (José Sacristán), viu com un hippie a l'illa de Formentera des de la dècada dels setanta. La seva llibertat i tranquil·litat es veuen pertorbades quan apareix la seva filla Anna (Nora Navas) al costat del seu fill Marco. Samuel haurà de quedar-se a càrrec del nen… I aprendrà a fer alguna cosa que mai va fer abans: cuidar algú.

2. Primers estius amb 'Estiu 1993'

Frida, una nena de sis anys, afronta el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare. Lluny del seu entorn pròxim, en ple camp, la nena ha d'adaptar-se a la seva nova vida.

3. Recordant la infància amb 'Fills del sol'

Alí, un nen de 12 anys, i els seus amics, treballen per a sobreviure i ajudar a les seves famílies fent treballs en un garatge i cometent petits delictes per a aconseguir diners. En un gir dels esdeveniments, Alí rep l'encàrrec de trobar un tresor ocult sota terra. Per això recluta als seus amics, però abans de començar la missió han de matricular-se a l'Escola del Sol, una institució caritativa que intenta educar a nens sense llar, situada prop d'on es troba el tresor.

4. Aprenent història amb 'L'informe Auschwitz'

Aquesta és la història de Freddy i Walter, dos joves jueus eslovacs que van ser deportats a Auschwitz en 1942. El 10 d'abril de 1944, després d'una planificació meticulosa i amb l'ajuda i la resistència dels seus reclusos, aconsegueixen escapar. Demacrats i ferits, travessen les muntanyes de retorn a Eslovàquia per trobar-se amb la resistència i la Creu Roja. Recopilen un informe detallat sobre el genocidi en el camp.

5. Secrets i intriga amb 'Drive My Car'

Basada en un conte de l'escriptor Haruki Murakami, el protagonista de la pel·lícula és Yusuke Kafuku, actor i director de teatre, que malgrat no ser capaç de recuperar-se d'un drama personal, accepta muntar l'obra 'Tío Vania' en un festival d'Hiroshima. Allà, coneix a Misaki, una jove reservada que li han assignat com a xòfer. A mesura que passen els trajectes, la sinceritat creixent de les seves converses els obliga a enfrontar-se al seu passat i acaben sortint a la llum secrets de les seves vides.