Enlaces accesibilidad

Torrada amb tomàquets confitats i anxoves: una recepta fàcil de preparar

  • Aprèn a fer una torrada amb tomàquets cherry confitats, alls i anxoves
  • A L'altaveu, el cuiner Alberto Gras ensenya com cuinar aquesta recepta fàcil de preparar a casa

Por

L'altaveu - Recepta de torrada de tomàquets cherry confitats, alls i anxoves

Arriba la temporada del tomàquet! Per això, el xef Alberto Gras proposa al programa L'altaveu fer una recepta amb aquest superaliment que és antioxidant i ric en vitamines: una torrada amb tomàquets confitats, alls i anxoves. És un plat d'estiu, ideal per menjar-lo amb el bon temps, i molt fàcil de preparar a casa.

El xef Alberto Gras i Danae Boronat a L'altaveu

El xef Alberto Gras i Danae Boronat preparen una torrada amb tomàquets cherry confitats i anxoves a L'altaveu

A Catalunya tenim moltes varietats diferents de tomàquet que serveixen per a tota mena de plats, però per acompanyar la torrada, el cuiner ha escollit els cherry, que són petitons i boníssims! Una vegada els tinguis confitats - el mateix hauràs de fer amb els alls - trigaràs 5 minuts a fer aquesta recepta. Si tens anxoves de l'Escala, molt millor perquè la qualitat del producte està assegurada. A què esperes per llepar-te els dits?

Torrada amb tomàquets confitats i anxoves: una recepta fàcil de prepararTorrada amb tomàquets confitats i anxoves: una recepta fàcil de preparar
Ingredientes Preparación
  • Tomàquets cherry confitats
  • Alls confitats
  • Anxoves de l'Escala
  • Oli d'oliva
  • Canonges
  • Una torrada de pa de pagès
  • Romaní
  • Ou
  • Llimona
  • Tàperes
  1. Confita els tomàquets cherry i els alls durant 1 hora al forn a 100 ºC amb oli i romaní abans de començar a preparar la torrada.
  2. Torra la llesca de pa de pagès a la torradora o a la paella amb una mica d'oli d'oliva
  3. Agafa la batidora i prepara la maionesa amb oli d'oliva, l'oli dels tomàquets confitats, un ou i amb una miqueta suc d'una llimona.
  4. Prepara la torrada: posa al damunt de la llesca de pa els canonges, els alls i tomàquets confitats, les tàperes i les anxoves de l'Escala.
  5. Afegeix una mica de maionesa per sobre.