Enlaces accesibilidad

Què hi ha de realitat i què de ficció a la sèrie 'Això no és Suècia'?

  • Sabies que l'actor més car de la sèrie és un porc senglar?
  • Tots els capítols de 'Això no és Suècia', dirigida per Aina Clotet i Sergi Camero, els dissabtes a La 2 i a RTVE Play

Per

Esto no es Suecia: Aina Clotet i Marcel Borràs al programa 'Late Xou' amb Marc Giró
Esto no es Suecia: Aina Clotet i Marcel Borràs al programa 'Late Xou' amb Marc Giró

Aina Clotet i Marcel Borràs, parella en la vida real i parella també a la sèrie 'Això no és Suècia' expliquen les desventures d'uns pares moderns, disposats a portar la criança positiva fins a les seves últimes conseqüències. Ells són Mariana i Samuel, una parella que s'ha mudat a un barri idíl·lic, el lloc perfecte per a criar als seus fills de forma més natural, sana i respectuosa. Estan envoltats de veïns amb les seves mateixes aspiracions, cap d'ells més admirable que Annika, la mare soltera sueca que viu a la casa de davant. Però, quan una tragèdia arriba a la família d'Annika, les certeses de Mariana i Samuel comencen a trontollar-se. Com ha pogut passar això, aquí, a gent com ells?

Al programa 'Late Xou', presentat per Marc Giró, expliquen quatre curiositats que potser no sabies de la primera ficció original d'RTVE Play.

1. Molts personatges no són actors

Mares i pares que es troben en el mateix moment de la criança amb els seus fills expressen les seves preocupacions reals a la sèrie. No actuen, sinó que són mares reals. De fet, la terapeuta que condueix les sessions és una psicòloga real també. A més, l'escola és la dels fills de l'Aina i el Marcel.

Molts personatges de la sèrie 'Esto no es Suecia' no són actors

Molts personatges de la sèrie 'Esto no es Suecia' no són actors

2. La casa de la sèrie és de Marc Clotet

Marc Clotet, també actor i germà de l'Aina és el propietari de la casa de 'Això no és Suècia'. El també productor de la comèdia els va deixar la seva casa per gravar i se'n va tornar a viure amb la mare una temporada. L'Aina també va deixar les seves pertinences, en concret el seu armari. La roba que s'utilitza al rodatge és tota seva. De fet, han guanyat un segell Green Film pel rodatge sostenible.

3. Marcel Borràs es tallava el cabell cada dia

A la sèrie, al Marcel li comencen a caure els cabells. Ell mateix va decidir rapar-se cada dia de forma que sembles que tenia alopècia incipient. "Vaig veure una pel·lícula de Ryan Gosling on es va quedant calb i ho vaig proposar", diu en Marcel.

Aina Clotet i Marcel Borràs, protagonistes de 'Esto no es Suecia'

Aina Clotet y Marcel Borràs, protagonistes de 'Esto no es Suecia'

4. L'actor més car de la sèrie és un porc senglar

Araceli, el porc senglar de la sèrie s'ha convertit en tota una estrella. Sabies que venia des de Madrid i com era vell i tenia canes, l'havien de pintar durant els rodatges amb un spray de color marró? "Sempre és el mateix porc senglar i havia de semblar que eren diferents", diu l'Aina entre riures.

  • Rodada en castellà, català, anglès i suec, 'Aixó no és Suècia' tots els dissabtes al vespre a La 2 i a RTVE Play.