Enlaces accesibilidad
Televisió

Martina Klein diu que "per sort" en el món de la moda "ja no es pot dir qualsevol cosa"

 
  • Martina Klein revela alguns detalls de la segona temporada de 'Planeta R', sobre el medi ambient
  • La presentadora explica al ‘Late Xou amb Marc Giró’ els canvis que veu en el món de la moda
  • Tots els continguts del programa a RVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Martina Klein a punt de començar la gravació de la segona temporada de 'Planeta R'

Martina Klein i Marc Giró es retroben al ‘Late Xou’. Els dos presentadors es coneixen des de fa temps i havien treballat plegats a la revista de moda Marie Claire, com a articulista i editor. La model i actriu ha assegurat que ella també ha "patit” totes aquelles pressions estètiques que marcaven les revistes “femenines”. “Per sort”, diu Martina Klein, “ara no es pot dir qualsevol cosa. Si es fa una campanya tremenda com la de Balenciaga, s’ha de demanar perdó. Abans, no”.

L'exmodel i presentadora, Martina Klein, està a punt de començar la gravació de 'Planeta R'

L'exmodel i presentadora, Martina Klein, està a punt de començar la gravació de 'Planeta R'

‘Planeta R’ comptarà amb una segona temporada

L’equip de ‘Planeta R’ està a punt d’encetar la gravació de la segona temporada del programa sobre medi ambient. “Tots coneixem les tres erres: reciclar, reduir i reutilitzar, però n’hi ha d’altres”, ha explicat Martina Klein. “Estem ja en una emergència climàtica i s’han de fer moltes coses”, ha alertat la presentadora. L’actriu ha afegit que “el programa no és una tortura”, és una proposta per “fer junts, aprendre, reflexionar i fer tot el que està en el nostre abast”.

La relació entre Martina Klein i Àlex Corretja

Recentment, Martina Klein i Àlex Corretja, extenista i parella de l’actriu, han presentat la 75a edició de la Gala Mundo Deportivo. Marc Giró ha aprofitat l’oportunitat per felicitar-la i per demanar-li per què Corretja no es vol casar amb ella. La presentadora, rient, ha dit que “ja caurà” i ha donat un consell per mantenir una relació de parella: “no proveu de fer esport junts”. “Si un en sap molt i l’altre no, és molt humiliant” assegura la presentadora, i tanca la resposta amb una frase inacabada: “I si la persona que no en sap té mala llet...”.