Enlaces accesibilidad
Televisió

Yolanda Ramos: "Sento molta vergonya quan la meva mare balla"

  • Yolanda Ramos parla de la vida extraterrestre i de la relació amb la seva filla
  • L’actriu explica al ‘Late Xou amb Marc Giró’ que té un projecte entre mans relacionat amb l’escriptura
  • Tots els continguts del programa a RVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Yolanda Ramos té un projecte en marxa relacionat amb l'escriptura

L’actriu Yolanda Ramos ha estat concursant en formats televisius d’èxit com ‘Masterchef’ o ‘Tu cara me suena’, té una llarga carrera professional, ha conegut a Tamara Falcó i ha treballat amb els Javis. Tot i aquesta llarga llista de temes, l’artista ha demanat a Marc Giró que li pregunti sobre la vida extraterrestre i pel més enllà.

Ho pensa tothom i ningú s’atreveix a dir-ho

Yolanda Ramos assegura que sempre ha volgut parlar dels extraterrestres, però "mai em fan aquesta pregunta”. També assenyala que, sobre la vida intel·ligent en altres planetes, hi ha un detall que el “pensa tothom i ningú s’atreveix a dir-ho pel respecte a la professió”, a la gent que es dedica a estudiar la vida extraterrestre. L’actriu explica que quan s’anuncia “Hem trobat vida a Mart” ella s’espera una “família amb orelles estirades” i no un “tros de caca”.

Pel que fa al més enllà, el referent de Yolanda Ramos en la matèria és el doctor Campillo, col·laborador del programa presentat per Iker Jiménez, ‘Cuarto Milenio’. L’exconcursant de Masterchef desgrana la teoria del doctor, que teoritza sobre la vida després de la mort i apunta que, un cop estirem la pota, la nostra consciència se’n va a un núvol, “com els ordinadors”. “És molt bo el doctor Campillo”, acaba l’actriu.

Moments punxeguts mare i filla

L’artista reconeix que “la meva filla m’odia”. Sobretot, “quan canto o quan parlo en anglès, la meva filla m’estrangularia”. També admet que això li passa a ella mateixa amb la seva pròpia mare. “Sento molta vergonya quan la meva mare balla o quan li explica a tothom que va anar a Marroc... fa 57 anys d’això”, diu seriosa Yolanda Ramos.

Un projecte relacionat amb l’escriptura

L’única cosa que se sap fins ara, és que Yolanda Ramos està escrivint. L’artista assegura que està treballant en un projecte, però que no sap si li donarà gaires “dinerets”. “Està fatal, això”, tanca l’actriu.