Enlaces accesibilidad
Mobilitat

Retencions quilomètriques de tornada del pont de la segona Pasqua

Per
Trànsit a l'AP-7 a l'altura de Gelida en l'operació tornada de Dilluns de Pasqua
Trànsit a l'AP-7 a l'altura de Gelida en l'operació tornada de Dilluns de Pasqua

Uns quaranta quilòmetres de retenció a l'autopista AP-7 en ambdós sentits aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda en plena operació tornada, segons les dades que facilita el Servei Català de Trànsit (SCT). Al llarg de la tarda la via més transitada ha estat l'AP-7, que ha arribat a registrar fins a una quarantena de quilòmetres de retencions en ambdós sentits de la marxa.

Un 73 % de vehicles a casa

Uns 212.000 vehicles han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona fins a les 19.00 hores, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Són un 73 % dels 290.000 vehicles que Trànsit preveu que tornin a l'àrea metropolitana de Barcelona fins a la mitjanit d'aquest dilluns festiu. L'AP-7 i la C-31 han començat a registrar les primeres retencions a primera hora de la tarda.

Prop de mig milió que van marxar a l'inici d'aquest pont de segona Pasqua. Ja l'operació sortida va deixar fortes retencions, sobretot, en direcció a la costa cap al nord i sud, i a l'AP-7.

"El missatge és de precaució durant les pròximes setmanes i mesis. Es mantindran tots els controls", assegura el conseller d'Interior Joan Ignasi Elena.

Per al sector turístic, aquest pont ha servit com a assaig del primer estiu sense restriccions.