Enlaces accesibilidad
Concert al Sant Jordi

Love of Lesbian: "Benvinguts a un dels concerts més emocionants de la nostra vida"

  • 5.000 persones participen en el concert pilot sense distàncies al Palau Sant Jordi de Barcelona
  • Detectats sis positius entre els que s'han fet tests d'antígens aquest matí per assistir-hi

Per
5.000 persones gaudeixen amb Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

5.000 persones han corejat aquest dissabte tot el repertori de Love of Lesbian en un concert "històric" al Palau Sant Jordi, tal com l'han definit els seus organitzadors, sota la iniciativa 'Festivals per la Cultura Segura'. "Benvinguts a un dels concerts més emocionants de la nostra vida", ha assegurat Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, a l'inici del concert.

L'actuació ha començat mitja hora més tard del previst per la dificultat d'introduir a les 5.000 persones de manera esglaonada al Palau Sant Jordi. Love of Lesbian ha arrencat amb la cançó 'Nadie por las calles' i el grup ha repassat alguns dels seus grans èxits com '1999', 'Allí donde solíamos gritar', 'John Boy', 'Cuando no me ves' i 'Bajo el volcán'. El grup ha estat acompanyat per la Suu i Tijoux.

Imatge del cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes EFE/Alejandro García

El públic s'ha entregat a la música i al ball durant les gairebé dues hores de concert a través de les melodies elèctriques i indi-pop de Love of Lesbian, en una imatge que feia més d'un any que no es produïa amb una sala amb 5.000 persones. "El món es fa ressò del que passa aquí avui", ha remarcat Balmes.

Una actuació en el qual tots els seus assistents han hagut de superar un test d'antígens a l'Apolo, Luz de Gas, Razzmatazz i al Sant Jordi. En total, fonts de l'organització del concert han explicat que s'han detectat sis positius per covid-19 dels testos realitzats.

Vista general de l'operatiu a la sala Razzmatazz per fer test d'antígens

Vista general de l'operatiu a la sala Razzmatazz per fer test d'antígens EFE/Alejandro García

Una iniciativa de Festivals per a la Cultura Segura

Experts de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona han tutelat totes les mesures sanitàries per a la seguretat de l'esdeveniment, tal com va passar al desembre amb un altre concert pilot de petit format, 500 persones, a la sala Apolo. En la iniciativa de 'Festivals per a la Cultura Segura', hi han participat tots els directors del Primavera Sound, Sonar, Cruïlla, Canet Rock, Vida o de la promotora The Project, i han comptat amb l'acompanyament de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

Les entrades del concert de 'Love of Lesbian' d'aquest dissabte es van esgotar en vuit hores, el que per als organitzadors també dóna mostres de "les ganes i la il·lusió" de el públic de tornar a gaudir de música en directe. Love of Lesbian presentarà el 16 d'abril el seu últim treball V.E.H.N. (Viatge Èpic Cap a la Res) que si tot va bé esperen poder presentar amb una gira ja anunciada per tot Espanya aquest estiu i tardor.