Enlaces accesibilidad
Rodatge a Mataró

Jaime Rosales roda la seva nova pel·lícula 'Girasoles silvestres'

  • Anna Castillo i Oriol Pla encapçalen el repartiment que compta amb la participació de TVE
  • El film explora les raons que fan que unes relacions sentimentals funcionin i d'altres no

Per
Jaime Rosales roda la seva nova pel·lícula 'Girasoles silvestres'

'Girasoles silvestres' és una pel·lícula d'amor i superació. Anna Castillo ('Adú', 'Viaje al cuarto de una madre', 'La llamada') interpreta a Julia, una jove mare impulsiva i vital que ha de tirar endavant i protegir els seus dos fills. Una dona de 22 anys amb tendència d'enamorar-se de la persona equivocada i que acaba envoltada de masculinitats tòxiques.

Anna Castillo interpreta a Julia, una jove mare impulsiva i vital

Anna Castillo interpreta a Julia, una jove mare impulsiva i vital RTVE

Oriol Pla, Quim Àvila i Lluís Marquès interpreten aquests tres homes que Jaime Rosales situa a tres ciutats diferents per marcar les distintes personalitats de cadascú. El film intenta explorar que fa que les relacions sentimentals funcionin o no.

Llibertat i proximitat dels personatges

La pel·lícula produïda per RTVE es roda aquests dies a Barcelona, a un càmping de Mataró, a Melilla i Banyoles, utilitzant gairebé llum natural, amb la càmera molt a prop dels actors, per filmar des del punt de vista dels personatges amb la intenció que l'espectador pugui sentir més a prop els seus sentiments. Com a pel·lícules anteriors de Rosales, hi ha una alternança entre escenes on els actors en tenen molta llibertat per poder improvisar i d'altres més construïdes.

'Girasoles silvestres' és la setena pel·lícula de Jaime Rosales

'Girasoles silvestres' és la setena pel·lícula de Jaime Rosales RTVE

La setena de Rosales

'Girasoles silvestres' és la setena pel·lícula de Jaime Rosales. El director català ha estat reconegut per pel·lícules com 'La soledad', Goya a la millor pel·lícula i millor director, 'Tiro en la cabeza', 'Las horas del dia', premi de la crítica de Cannes, 'Sueño y silencio', 'Hermosa Juventud' i 'Petra', el seu últim treball.