Enlaces accesibilidad
Sherlock Holmes

El Teatre Apolo de Barcelona reobre les portes després de dos anys tancat

  • Ho farà amb el musical '¿Quién mató a Sherlock Holmes?' del grup madrileny Smedia
  • Comença una etapa en la qual s'aposta per musicals com 'Fama', 'Antoine, el musical' o 'La casa de Bernarda Alba'

Per
El Teatre Apolo de Barcelona reobre les portes després de dos anys tancat
El Teatre Apolo de Barcelona reobre les portes després de dos anys tancat

El Teatre Apolo reobre les portes després de gairebé dos anys tancat. El mític teatre del Paral·lel tornarà a la vida el pròxim 18 de març de la mà del grup madrileny Smedia, que gestiona nombrosos teatres de la capital, entre ells el Teatre Lara, el Teatre Capitol Gran Vía o el Teatro Fígaro.

El Teatre Apolo reobre les seves portes després de dos anys tancat | Montse Soto

La reobertura de l'Apolo arriba després de la desastrosa gestió del teatre a mans d'Ethika Global, que va durar menys de dos anys i va acabar amb un reguitzell de deutes. El poderós grup madrileny Smedia desembarca així a la capital catalana esperant aconseguir entre 350 i 500 mil espectadors anuals, després d'una inversió de 600 mil euros.

'Quién mató a Sherlock Holmes?'

L'estrena del musical 'Quién mató a Sherlock Holmes?', creat per Félix Amador i Iván Macías, arriba el pròxim 18 de març i romandrà en el cartell fins a l'1 de maig.

El musical està basat en l'obra original del creador del personatge de Sherlock Holmes, l'escriptor Arthur Conan Doyle, i transcorre al Londres victorià, "on un misteriós personatge envia invitacions a uns desconeguts". Així, arrenca una producció musical amb un repartiment encapçalat per Daniel Diges,Talía del Val, Enrique Ferrer o Julia Möller.

Nou musical al maig

El teatre s'endinsa en una nova etapa en què s'aposta per musicals com Fama, 'el 'Señor Ruiseñor' dels Joglars, 'Antoine, el musical' o 'La casa de Bernarda Alba'.

Del 5 al 16 de maig l'Apol·lo ja anuncia un nou musical. Antoine, sobre la vida de l'autor d'El Petit Príncep, Antoine de Saint-Exupéry, escrit i dirigit per Ignasi Vidal i composició musical i interpretació de Shuarma, d'Elefants.