Enlaces accesibilidad
Va de verd

'Els molys', a 'Va de verd'

  • El programa parlarà dels 'molys', els divulgadors de plantes que participen en el programa des dels seus inicis
  • Diumenge, 19 de maig, a les 14:15h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez, presentadora de 'Va de verd'
María Gómez, presentadora de 'Va de verd' RTVE CATALUNYA

'Va de verd' dedica el capítol als 'molis' que participen al programa, ens parlaran de la seva experiència, ens ajudaran a identificar problemes que tenim amb les nostres plantes i ens donaran consells per cuidar el verd que ens envolta.

Com podem fer divulgació sobre plantes i medi ambient a xarxes socials? Quina és la millor manera de transmetre la nostra passió per la natura que ens envolta? Aquesta setmana els divulgadors de plantes que participen en el programa i donen consells sobre com cuidar les nostres plantes, ens relaten curiositats i divulguen sobre tot allò que té relació amb el verd. 

La María Gómez entrevistarà a la Clara Redondo, la guanyadora del premi 'Moly de l’any 2023'. La Clara ens comentarà què significa per ella ser un 'molly', quins són els temes que més li agrada narrar a les seves xarxes socials i ens donarà alguns consells per cuidar les nostres plantes.

Coneixerem a l’Ana de Lima, il·lustradora i dissenyadora de moda, que ens explicarà com incorpora les plantes als seus dissenys i ens ensenyarà com fer divulgació mediambiental a través de l’art.

I veurem alguns dels molis en acció. En Diego Olivares ens mostrarà com cuidar les nostres plantes; la Cristina López parlarà sobre 'plantes baby'; observarem com afecta el sol i el vent a les plantes, i en Pol Gelpí ens exposarà algunes de les solucions; la Maria Durán ens mostrarà com es cultiven els plàtans; i, per acabar, veurem els planters en safates d’en Genís Rovira.