Enlaces accesibilidad
Va de verd

'Va de verd' estrena temporada amb 'Cinema i plantes'

  • Maria Gómez enceta la quarta temporada parlant de les plantes més famoses i conegudes de la cinematografia
  • Diumenge, 14 d'abril, a les 13:45h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd'
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd' RTVE CATALUNYA

'Va de verd' és el programa de RTVE Catalunya dedicat a les plantes, l'horticultura i la jardineria. Conduït per Maria Gómez i dirigit per David Ruiz, s'emet els diumenges a La 2.

'Va de verd' estrena nova temporada amb una recapitulació de títols cinematogràfics on les plantes hi figuren especialment. Veurem que al cinema i la televisió les plantes hi són molt presents. A banda del cinema, la Maria Gómez repassarà les plantes que apareixen o directament protagonitzen els videojocs. 

Des dels inicis de la imatge en moviment, les plantes han estat les grans protagonistes de les pantalles i continuen sent-ho avui, en els diferents nous formats.

El crític cinematogràfic Alberto Rey desglossa les cintes més 'verdes' del cinema. Ho té molt clar: les plantes han estat des del principi molt presents a les nostres pantalles, de vegades com a decorat però també com a protagonistes. És curiós que a les plantes se’ls hagi atribuït sovint un paper negatiu en el cinema, figuren a un munt de pel·lícules de terror i de ciència ficció.            

Quarta temporada de 'Va de verd'

La quarta temporada del programa comptarà amb la presència de dos reputats experts en intel·ligència vegetal Paco Calvo i Stefano Mancuso, el crític cinematogràfic Alberto Rey i la greenfluencer Clara Redondo, guanyadora de la primera edició del Premi Moly, un guardó que atorga el programa i que aquest octubre se celebrarà la segona edició.

Aquesta temporada, a més d'intel·ligència vegetal, cinema i plantes, també es tractaran temes de salut, tan pel que fa a les plantes remeieres com per la salut que proporciona fer un hort, la teràpia hortícola i un bany de bosc. També es parlarà de com deixar de ser un mata plantes, de l'especial relació dels més petits amb la natura, de la màgia i el misticisme del regne vegetal i de la riquesa i fragilitat de la vegetació del Delta de l'Ebre. I com sempre, conduït per la María Gómez, amb els consells dels experts del programa, els molys.

RTVE

anterior siguiente