Enlaces accesibilidad

La comunicació i la família protagonitzen dissabte 'Farem el que podrem' i 'Això no és Suècia'

  • El programa que presenta Gemma Nierga té com a convidats Elisenda Roca i Eduard Farelo
  • A 'Això no és Suècia', la Mariana s'emporta la família al poble on va créixer per visitar la seva mare
  • Dissabte, 5 de maig, a les 20:50h 'Això no és Suècia' i a les 21:30h 'Farem el que podrem' a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Elisenda Roca, Manel Farelo i Gemma Nierga
Elisenda Roca, Manel Farelo i Gemma Nierga a 'Farem el que podrem'

El vespre dedicat a la criança de RTVE Catalunya se centra aquesta setmana en la comunicació i la família. 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, parla amb Elisenda Roca i Eduard Farelo de com ens hem de comunicar amb els fills, mentre que 'Això no és Suècia' la Mariana i en Sam repassen la seva relació amb les seves famílies.

'Farem el que podrem' 5: La comunicació

Aquesta setmana, 'Farem el que podrem' s'interessa en la comunicació amb els fills. Gemma Nierga en parlarà amb la periodista Elisenda Roca, mare d'un noi, i l'actor Eduard Farelo, pare de família nombrosa.

D'altra banda, l'educadora, sociòloga i mediadora de conflictes Alba Castellví explicarà com una bona comunicació és "la via més directa per ser feliç". En comparteix l'opinió la psicòloga i experta en criança Maria Lluïsa Ferrerós. Amb elles es tractaran temes com la importància de saber callar i escoltar, la dificultat de cedir independència o com el mòbil pot distorsionar les comunicacions.

'Farem el que podrem' recull l'opinió dels més joves

'Farem el que podrem' recull l'opinió dels més joves

L'espai de criança de RTVE Catalunya abordarà la infantesa amb el testimoni de l'il·lustrador Joan Turu. També es tracta l'adolescència amb l'experiència de la Montse i la Queralt, mare i filla, que han aconseguit basar la seva relació en la confiança.

'Farem el que podrem' també recull el testimonis d'un grup de nois i noies d'entre 13 i 15 anys, que explicaran què reclamen tant a les seves famílies com a la societat.

'Això no és Suècia' 5: La família

La Mariana i en Sam visiten la família a 'Això no és Suècia'

La Mariana i en Sam visiten la família a 'Això no és Suècia'

A 'Això no és Suècia', agitada després de visitar per primer cop la casa de l'Annika, la Mariana s'emporta la família al poble on va créixer per visitar la seva mare. El viatge remou records d'una infantesa traumàtica i li fa plantejar solucions dràstiques. Per la seva banda, en Samuel visita la terapeuta buscant no sap ben bé què, però en fuig quan li demana per la seva relació amb el pare i amb l'alcohol.

 

 

RTVE

anterior siguiente